reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Marika92, najpierw siostrzyczka była na bromergonie, ale właśnie źle się po nim czuła, przeszła na norprolac, ale też jej nie pasował i wynalazła sobie w necie ziołowy castagnus. A jeszcze ja w swoim czasie brałam zwykły dostinex na prolaktynę. Też obniżył. Tak więc opcji ma sporo. A tak naprawdę to jeśli problem to tylko obniżenie jednego hormonu to jeszcze w porównaniu do innych przeszkadzaczy w zajściu to nie tragedia. Da radę. :)

reklama
Dziewczyny co do wapna to najlepiej zapytac lekarza. Ja kiedys pisałam, ze heparyna bardzo go wypłukuje i że dentyskta kazała mi pić bo zęby poleciały mi przeokropnie ale dziewczyny z blixniaczego watku napisały, że wapna w ciąży nie wolno juz nie pamietam dokładnie czemu. Zatem polecam konsultacje z lekarzem :)

A nowym koleżankom wciąż podsyłam:
Link do: "Staraczki" lista oraz historia
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Link do: A gdy już nam się UDA.... :D
Może, któraś nie koniecznie z nowych dziewczyn też sie skusi ;)

Witam się z kawusią :D
U mnie @ nadal brak ... nad czym ubolewam bo spac nie mogę ;/ strasznie cycki mnie bolą dziś to chyba stanika nie założę nawet :< mam nadzieje ,że to hormony , a nic złego się tam nie dzieje . Strasznie jestem jakaś taka ciężka heh

@ivvonka jejuu jak ja czekam na tą Twoją bete :D
@roki_1991 i super , bo jak coś to od razu leki trzeba wprowadzić :)

@zosiak z powietrza chyba :D nie ma opcji ... miałam @ po biochemicznej i później się zabezpieczaliśmy bo lekarz kazał odczekać miesiąc żebyśmy cykl uregulowali ;/ progesteron chyba tak działa na mnie ;/

@zosiak tyle lat uważaliśmy i nie wiem jak wygląda wpadka , nie wiem jak to możliwe jest :D trzeba mieć chyba dużo szczęścia żeby się tak udało :) ciąża odpada :) jeju nawet nie wiecie jak chce tej @ ...

reklama
@roxie123 a ja chce wiedzieć co ze mną eh... Lęki jakieś mam. Chcę mieć drugie dziecko ale tak żeby już było. Przy córci noe byłam świadoma zagrożeń dla mnie i płodu i jskoś poszło a teraz to będę chyba na melisie jechać na okrągło

Do góry