reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka dokładnie :) nie trzymaj nas tak w niepewności ;) dziś czekamy na Ciebie, jutro na @AgaB33 a w czwartek znowu ja... Eh i zaś ten stres czy rośnie odpowiednio czy nie...
@Olasec kciuki za wizytę, musi być dobrze :)
@Marika92 widzę że więcej osób pisze o tym castagnusie, więc chyba warto :) z resztą ja swojej gin ufam a ona też mi o tym powiedziała właśnie
@Funia90 a Wy z Asią jak się czujecie??
@mamcia2014 gdzie zniknęłas?? Wracaj do nas :)
@roxie123 życzę Ci żeby ta @szybko przyszła i poszła ;)

A ja dzisiaj mam dzień lenia :) leżę przed tv, w domku tylko ogarnęłam kuchnie, bo dostałam dzisiaj w prezencie garnki i trzeba je było umyć, a nie było za bardzo gdzie :p byłam z teściowa na zakupach, a teraz mam godzinkę zanim pójdę robić jakiś obiad dla siebie i M :)

reklama
@roxie123 haha skad wiedzialas ?od rana latalam na pelnych obrotach,teraz siedze w pracy stacjonarnie i mam chwilke[emoji4]
Ja to serio utopie sie we wlasnych obowiazkach[emoji23]

@roki_1991 pelna sil,pobiegalbym nawet hehe,no moze troszke czasu malo ,ale daje rade[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dzisiaj byłam na kontroli u mojego kochanego ginekologa (serio ubóstwiam tego faceta) wszystko w jak najlepszym porządku, nawet USG piersi sobie zrobiłam i też ok :D no ale zaskoczenie mam bo według kalendarza owulację powinnam mieć jutro a na USG wyszło że już jestem po owulacji ha ot taka Ci wredność losu :/ mam nadzieję że z seksem się wstrzeliliśmy :D Ogólnie zadowolony był że zrobiłam te badania genetyczne MTHFR itd i kazał mi do tego jeszcze zbadać białko S i białko C a przy okazji jak się będę kłuć to jeszcze prolaktynę i TSH. Powiedział żeby się suplementować Femibionem a nie prenatalem Uno, coś mu nie pasi w tej firmie ale nie wnikałam co dokładnie :D
Ale powiem Wam że cieszę się że mi się taki świetni ginekolog trafił, zawsze uśmiechnięty wszystko spokojnie wyjaśnia, nigdzie się nie śpieszy (dzisiaj moja wizyta trwała u niego 40 min :D ) ma świetnie wyposażony gabinet no a do tego ciągle się dokształca, zawsze odprowadza pacjentkę do drzwi i w drzwiach zaprasza kolejną, no mówię Wam anioł nie człowiek :D Że mi się taki specjalista na tym moim zadupiu trafił to cud :) na wizytę u takiego to w ogóle pieniędzy nie szkoda :) A Wy jakich macie ginekologów? też możecie o nich mówić w samych superlatywach?

Ostatnia edycja:
@madzia0902 super ,ze wizyta udana[emoji4]fajnie miec takiego gina[emoji4]
Ja biore prenatal bo uwazam ,ze femibion ma za duzo innych witamienk,ale kazda dziala wedle siebie[emoji8]

@Funia90 ja też póki co biorę jeszcze prenatal bo mam 2 opakowania to przecież nie wyrzucę :D Powiedz mi a Ty badałaś to białko S i C ? Bo mi gin mówił że to właśnie od tego zależy czy się wprowadza clexane czy nie ? @ivvonka a to przy braku ciąży beta nie powinna wynosić zero? Chyba ostatnio @roki_1991 zaczynała od takiej bety :D

@ivvonka jesli twoje krawienie bylo zagniezdzeniem to beta moglabybyc dopiero taka[emoji4]
Jak dla mnie jak nie ma ciazy to bhcg zawsze ok 0 ale wiesz roznie moze byc,proponuje powtorzyc a ja dalej trzymam kciuki[emoji4]

@madzia0902 znam to badanie ale w koncu go nie robilam bo ja bez clexane i tak nie chcialam probowac [emoji4]

@ivvonka powtórz betę w czwartek. Ja też miałam betę 1,8 a tu dwa dni później 14.3 ;) także może coś być na rzeczy. I też wydaje mi się że implantacja była w niedzielę rano, a we wtorek bety nie było. Aha, ty to badanie robiłaś wczoraj, to zrób nawet jutro ;)

reklama
Do góry