reklama
D
Deleted member 170039
Gość
Ej jak mam sie bzykac Roxie jak brak chopa
Ja chyba już po płodnych chociaż kto to wie, ja już teraz sama nie wiem kiedy co mam.. Może tak i lepiej.. Nie będę fixować że trzeba bo może byłaby ciąża.. Po prostu korzystam jak go mam na miejscu hehe [emoji14] brzydko powiedziane ale to prawda.. A że nie da się na zapas to teraz ból istnienia.. Doskonale cie rozumiem.. Ostatnio ciągle byłam zmęczona, aż zaczęłam myśleć że może w ciąży jestem ale szybko się opamiętałam i uświadomiłam sobie że objawy miałabym tydzień po zapłodnieniu hahaha - głupia [emoji14] cóż zrobić, chyba muszę życ podejściem - jak się uda to się uda.. Bylebym do 30. zdążyła [emoji14]@Marika92 nie martw sie ja tez teraz ciezko a dxisiaj dni plodne i tak mi sie chce baraszkowania ze jakas masakra :/
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak strasznie boli serce jak piszesz. Przezywalam to az 2 razy. Akurat zadne slowa nie sa tu odpowiednie.Hej. Ja po ostatnim koniecznym usg. 9tydz brak akcji serca. Kazali mi wybrac tabletki lub zabieg. Tak bardzo chcialabym zabieg, zasnac i sie obudzic po wszystkim ale mam ogromne ryzyko poglebienia moich blizn wiec rozwazam tabletki... po opisie poloznej kednak chyba nke dam rady. Mam przyjsc w sobote popoludniu do szpitala, dostane podklady i kednorazowe miseczki-nakladki na toalete i tabletki dopochwowe co 3h. Za kazdym razem jak ide do toalety mam zalatwiac sie do owej misce i zanosic to wszystko co ze mnie wylecialo poloznej i tak do niedzieli... juz pomijam aspekt bolu fizycznego ale tego zanoszenia materialu poloznym nie przezyje, wyskocze przez okno, zwariuje do konca. Od jutra jeszcze mam zaczac brac swoje antydepresanty, z powodu poronienia silniejsze i usypiajace. Jak ja mam to przezyc dzieczyny, co robic........
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz sie uporac z bolem sama. Przezyc wszystko po swojemu. Najlepiej zajac czyms glowe nie myslec.
Ja sie nie poddaje. Swoje wyplakalam. Wkoncu doczekam sie mojego malego cudu
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Znajdz listonoszaEj jak mam sie bzykac Roxie jak brak chopa
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@kari21 to niezwykle trudna dla ciebie decyzja. Uwazam, ze podjelas swietna decyzje. Walcz z tabletkami. Duzo lepiej jest bez zabiegu. Ja 2 dziecko w 10 tygodniu uparlam sie i ronilam w domu. Nie chcialam zabiegu ze wzgledu na zrosty. Tylko mnie krew tak nie przerazala. Wiedzialam, ze tak musi sie stac. Trzymam za ciebie kciuki [emoji110][emoji110]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
roki_1991
Fanka BB :)
@zosiak ja poprzednim razem tak nie miałam. A teraz mam jaki kaszel że aż mną rzuca. Boję się bo to też skurcz dla organizmu...
@Olasec a ty pamiętasz może jaką miałaś pierwsza betę i ile dni po @ ja sprawdzałas? Bo mnie ta moja mimo wszystko martwi...
@Funia90 może trochę tak, tylko nie powiedziałaś czy ta jej ciąża zakończyła się sukcesem, czy to była ta co też poronila i jeśli wiesz to ile dni po @ miała taką betę?
@Marika92 co do objawów tydzień po zapłodnieniu.... Ja w poprzednim tygodniu chodziłam wiecznie śpiąca, a widzisz beta wyszła dopiero dziś. Więc kto wie kto wie
@mfifi04 zbadam zbadam. Tylko niestety dziś czwartek, więc mogę iść dopiero w poniedziałek. A potem też pójdę w środę lub czwartek.
Będę mega panikarą w najbliższym czasie, więc bardzo proszę mnie zrozumiem będę się stresować każdym dniem. Zastanawiam się też nad sensem l4. Teraz mam jeszcze tydzień z uwagi na to przeziębienie, ale w sumie potem nie chce siedzieć w domu bo zwariuje do reszty.... A z sumie, nie ma co się teraz zastanawiać, bo może się okazać że się sprawa rozwiąże szyciej....
@Olasec a ty pamiętasz może jaką miałaś pierwsza betę i ile dni po @ ja sprawdzałas? Bo mnie ta moja mimo wszystko martwi...
@Funia90 może trochę tak, tylko nie powiedziałaś czy ta jej ciąża zakończyła się sukcesem, czy to była ta co też poronila i jeśli wiesz to ile dni po @ miała taką betę?
@Marika92 co do objawów tydzień po zapłodnieniu.... Ja w poprzednim tygodniu chodziłam wiecznie śpiąca, a widzisz beta wyszła dopiero dziś. Więc kto wie kto wie
@mfifi04 zbadam zbadam. Tylko niestety dziś czwartek, więc mogę iść dopiero w poniedziałek. A potem też pójdę w środę lub czwartek.
Będę mega panikarą w najbliższym czasie, więc bardzo proszę mnie zrozumiem będę się stresować każdym dniem. Zastanawiam się też nad sensem l4. Teraz mam jeszcze tydzień z uwagi na to przeziębienie, ale w sumie potem nie chce siedzieć w domu bo zwariuje do reszty.... A z sumie, nie ma co się teraz zastanawiać, bo może się okazać że się sprawa rozwiąże szyciej....