reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny a jak myslicie najac taka duza niedowage wogole istnieje mozliwosc ze ta ciaza sie rozwinie? O niczym innym nie mysle i te mdlosci przerazaja mnie glowinie z tego tytulu ze jestem tak wychudzona i jeszcze na pewno zlece z wagi zreszta jak w kazdej mojej ciazy na poczatku. Potem przytyje na pewno ale jak tu wytrwac do tego drugiego trymestru zeby ta ciaza miala mozliwosc normalniego rozwoju? W necie sie naczytalam ze oczywiscie duza niedowaga to zwiekszone ryzyko poronienia i nie spie po nocach, placze co chwile, boje sie jak cholera. Staram sie jesc, wczoraj bylo w miare ok i jadlam normalnie a od dzis mdlosci i bol gardla i na samym suchym chlebie jade bo odruchy wymiotne a wiadomo lepiej zjesc mniej i utrzymac noz wiecej i zwrocic :(
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kari bidulko, wspomagaj się jakimiś suplementami na pewno. Ja w ciąży mialam takie mdłości, że przez 3 mce jadłam tylko świeże pieczywo z zółtym serem i banany ;)
@roxie123 wierze, że dostaniesz niedługo skrzydeł :*

dobrze, że nie pisałyście dużo bo się wczoraj tak żle czułam, że szok. Wywaliło mi ciśnienie na 170/100 i głowa kwadratowa cały dzień a ta pogoda wcale nie sprzyja lepszemu samopoczuciu ;/

@roxie123 dobre nastawienie to podstawa. Będzie dobrze Słońce :*

@nafoczka bardzo wysokie ciśnienie miałaś. Pierwszy raz? Tego nie możesz bagatelizować.

Ja mam takie mdłości, że masakra. Wczoraj u teściowej jak gotowała to myślałam, że się porzygam. A o ciąży nikt w rodzinie nie wie póki co.

@roxie123 dobre nastawienie to podstawa. Będzie dobrze Słońce :*

@nafoczka bardzo wysokie ciśnienie miałaś. Pierwszy raz? Tego nie możesz bagatelizować.

Ja mam takie mdłości, że masakra. Wczoraj u teściowej jak gotowała to myślałam, że się porzygam. A o ciąży nikt w rodzinie nie wie póki co.
kochana nie pierwszy raz ale miałam przez jakis czas spokój. Leczyłam się jakieś 2 lata temu i przy założonym holterze mialam w ciągu doby ok 10 takich zapisów gdzie dolny pomiar był w granicach 100-110. Fakt, że doszłyśmy z lekarka do wniosków, że to moze mieć związek z moimi poronieniami bo to cisnienie zazwyczaj rosło w okoliczach @ . Gdy zaszłam w ciąże wszystko sie unormowało i nie miałam skoków wcale do wczoraj ale... też był ten incydent z 2 kraskami a obecnie mam @ więc może faktycznie to jest powiązane?! lub po prostu powrót do pracy. Zobacze czy sytuacja będzie sie powtarzać

Hej dziewczyny, byłam dzisiaj na teście obciążeniem glukoza i na czczo pobierali mi krew z żyły a po godzinie i po 2h glukometrem. Tez tak miałyście? Nie wiem czy to będzie miarodajny wynik [emoji57] po godzinie miałam wynik 89 a po dwóch godzinach 102, chyba trochę dziwne...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry