reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny a jak myslicie najac taka duza niedowage wogole istnieje mozliwosc ze ta ciaza sie rozwinie? O niczym innym nie mysle i te mdlosci przerazaja mnie glowinie z tego tytulu ze jestem tak wychudzona i jeszcze na pewno zlece z wagi zreszta jak w kazdej mojej ciazy na poczatku. Potem przytyje na pewno ale jak tu wytrwac do tego drugiego trymestru zeby ta ciaza miala mozliwosc normalniego rozwoju? W necie sie naczytalam ze oczywiscie duza niedowaga to zwiekszone ryzyko poronienia i nie spie po nocach, placze co chwile, boje sie jak cholera. Staram sie jesc, wczoraj bylo w miare ok i jadlam normalnie a od dzis mdlosci i bol gardla i na samym suchym chlebie jade bo odruchy wymiotne a wiadomo lepiej zjesc mniej i utrzymac noz wiecej i zwrocic :(
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kari bidulko, wspomagaj się jakimiś suplementami na pewno. Ja w ciąży mialam takie mdłości, że przez 3 mce jadłam tylko świeże pieczywo z zółtym serem i banany ;)
@roxie123 wierze, że dostaniesz niedługo skrzydeł :*

dobrze, że nie pisałyście dużo bo się wczoraj tak żle czułam, że szok. Wywaliło mi ciśnienie na 170/100 i głowa kwadratowa cały dzień a ta pogoda wcale nie sprzyja lepszemu samopoczuciu ;/

@roxie123 dobre nastawienie to podstawa. Będzie dobrze Słońce :*

@nafoczka bardzo wysokie ciśnienie miałaś. Pierwszy raz? Tego nie możesz bagatelizować.

Ja mam takie mdłości, że masakra. Wczoraj u teściowej jak gotowała to myślałam, że się porzygam. A o ciąży nikt w rodzinie nie wie póki co.

@roxie123 dobre nastawienie to podstawa. Będzie dobrze Słońce :*

@nafoczka bardzo wysokie ciśnienie miałaś. Pierwszy raz? Tego nie możesz bagatelizować.

Ja mam takie mdłości, że masakra. Wczoraj u teściowej jak gotowała to myślałam, że się porzygam. A o ciąży nikt w rodzinie nie wie póki co.
kochana nie pierwszy raz ale miałam przez jakis czas spokój. Leczyłam się jakieś 2 lata temu i przy założonym holterze mialam w ciągu doby ok 10 takich zapisów gdzie dolny pomiar był w granicach 100-110. Fakt, że doszłyśmy z lekarka do wniosków, że to moze mieć związek z moimi poronieniami bo to cisnienie zazwyczaj rosło w okoliczach @ . Gdy zaszłam w ciąże wszystko sie unormowało i nie miałam skoków wcale do wczoraj ale... też był ten incydent z 2 kraskami a obecnie mam @ więc może faktycznie to jest powiązane?! lub po prostu powrót do pracy. Zobacze czy sytuacja będzie sie powtarzać

Hej dziewczyny, byłam dzisiaj na teście obciążeniem glukoza i na czczo pobierali mi krew z żyły a po godzinie i po 2h glukometrem. Tez tak miałyście? Nie wiem czy to będzie miarodajny wynik [emoji57] po godzinie miałam wynik 89 a po dwóch godzinach 102, chyba trochę dziwne...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry