reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ewarut wszystko jest kwestia tego co oni Ci tam porobili . Pójdziesz do kontroli zobaczą czy jest czysto zbadasz betę czy spadla . Każdy lekarz Ci powie że po 3 mies. Ale to się tak schodzi bo zanim przyjdzie okres zanim się skończy to tak mniej więcej wyjdzie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewarut, taka strata bardzo boli i zdaje się, że cierpienie nie ma końca, poczucie winy też wraca. Jednak nie ma w tym, co się stało ani krzty Twojej winy. Zrobiłaś wszystko co mogłaś. Czasem jednak nie mamy po prostu wpływu na to, co się dzieje i nie możemy zapobiec strasznym wydarzeniom.
Co do następnego cyklu, to u mnie ok. miesiąca od zabiegu.
Te trzy miesiące często lekarze zalecają. Hormony muszą wrócić do normy, po łyżeczkowaniu też jest trochę osłabiony organizm, endometrium musi się odbudować. Czasem, jak jest wszystko ok. Po 1 cyklu to możesz dostać wcześniej zielone światło.

Miałam taki okrągły brzuszek już było widać że to ciąża. A dziś płaski i sflaczały[emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut nie dobijaj się...daj sobie czas na wyciszenie , nikt Ci nie powie że to minie bo nie minie będzie wracać . Ale musisz przestawić się psychicznie uwierz mi... czekaj na @ jak będzie wszystko ok to znowu będziecie się starać . Najgorsze za Tobą teraz trzeba żyć dalej i walczyć... Tak jak my tutaj...ciagle pod górkę ale do przodu .
Ja teraz widzisz do tyłu i co mam poradzić tez musze jakoś ogarnąć psychikę bo koszmar... dziewczyny tutaj są dużym wsparciem : )

@Ewarut nie dobijaj się...daj sobie czas na wyciszenie , nikt Ci nie powie że to minie bo nie minie będzie wracać . Ale musisz przestawić się psychicznie uwierz mi... czekaj na @ jak będzie wszystko ok to znowu będziecie się starać . Najgorsze za Tobą teraz trzeba żyć dalej i walczyć... Tak jak my tutaj...ciagle pod górkę ale do przodu .
Ja teraz widzisz do tyłu i co mam poradzić tez musze jakoś ogarnąć psychikę bo koszmar... dziewczyny tutaj są dużym wsparciem : )

Dziękuję [emoji8]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

witam moje drogie :)
Piję kawusie i was ogarniam troszke. Nie obiecuję, ze bedzie lepiej ale słowo usprawiedliwienia z mojej strony :) obecnie moderuję cały nasz dział, a tematów jest wiele
Link do: Ciąża po poronieniu
przepraszam jesli mało odnoszę sie do waszych postów, nie czujcie sie pominiete lub niewspierane ale fizycznie nie jestem w stanie was wszystkich ogarnąć :) najczęściej mozna mnie spotkać oczywiście u was i na leczeniu immunologicznym :) moje zadanie póki co ogranicza sie głównie do spraw pomocniczych, pilnuje porządku, strzelam do spamerów i zakładam wątki ułatwiajace nam współpracę.
Jeśli chciałybyście jakiejś informacji lub kontaktu ze mną to najlepiej przez priv lub prosze o wywolanie @nafoczka. Zawsze wam odpowiadałam i odpowiem :*
życzę milego dnia bo mój zaczłą sie pukaniem w drzwi @ i cóż... wpuściłam łachudre :D

@Ania199 a robiłaś test ?
U mnie tez się spóźnia ale raczej ciąży nie obstawiam . Może trzeba było betę zrobić albo cos ? Ja bym zeschizowala tyle dni

Byłam laski na becie ale tylko dla Was i dla mojego świętego spokoju . Wiem ze że będzie negatywna ale chce mieć 100% wtedy wykapie się w gotowanej wodzie [emoji23] od 14 wyniki muszę pojechać znowu

reklama
@roxie123 Czekam z niecierpliwością :D

@Ania199 Jak ty wytrzymałaś tyle dni bez zatestowania?

A moje dzieci dzisiaj powitały dzień kaszlem, więc musiałam zostać z nimi w domu. Szykujemy się do kładzenia wykładziny. I oczywiście coś musiałam narozrabiać - wynosząc meble obiłam róg ściany... Ciekawe co na to mój mąż jak wróci z pracy :p

Do góry