reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny.

@kari21 życzę Ci dużo siły i szkoda ze nie ma kto ci troszkę pomoc .u nas w rodzinie jest rowniez dziecko autystyczne moja taka kuzynka ma synka Michalka on jest na tym etapie że mówi już ale długo nie mówił wierzę że i twój synek zacznie mówić .
Nie jestem z tą kuzynka zbyt blisko i żadko się widujemy ale porównując to co było kiedyś a dziś to jest ogromna różnica na pewno twój synek tez jest dzielny i będzie coraz lepiej .Ściskam ciepło i trzymam kciuki za postępy synka .

Wczoraj byłam u taty i teściów Wiktorek się wybiegał na powietrzu .
Teraz wstałam i pije kawke.

@roxie123 szkoda ze nie ma pozytywu miałam nadzieję że może jednak ;)

To co kawa potem śniadanie i obiad zacznę robić buziaki .

reklama
@kari21 wiem , że musi być cieżko...ale tak jak sama piszesz warto cieszyć się z małych rzeczy :) zobaczysz jeszcze będzie drugi dzidziuś w domu ;*
@zosiak cieszę się ,że zawitał uśmiech na Twojej twarzy :) my wczoraj też poszaleliśmy a @ brak :<
@mamcia2014 spoko spoko będzie pozytyw :) < w nieskończoność sobie tak będę powtarzać >
@Funia90 jak tam ? gdzie w górach ? :) dzisiaj czytałam ,że jakieś skażone powietrze na Śląsku

Help ja 31 dzień cyklu powinna być @ a nie ma :< wczoraj nawet specjalnie 2 piwka wypiłam i z M pobrykałam i co... eh mam nadzieje , że do końca dnia przylezie bo chce regularny cykl ;/

@roxie123 no właśnie, jak ma już przychodzić okrutnica, to niech przychodzi a nie trzeba ją w specjalny sposób zachęcać.

@kari21 no to dobrze, że chociaż ta szkoła trochę Cię odciąży. Trzymaj się kobietko i uważaj tam i na siebie.

No tak tego sie spodxiewalam moze cisnienie i zmiana klimatu zadzialala haha nie przejmuje sie tym bo nie mam wplywu na to ale cosze sie ze dostalam a z tym marynarzem to sie usmialam moze te upaly mialy wplyw na opoznienie.
Skazone powietrze kolo mnie wlasnie wczoraj probowalam cos poczytac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@roxie123 dobrze ,ze nas nie bylo bo fosfor wybuchl.
Podobno juz jest oki ale bylo to blisko mnie i Zosi wlasnie:/
A ja zostawilam otwarte okna w domu ,a podobno policja w nocy przez megafony naglasniala zeby zamykac i nie wychodzic z domu, mam nadzieje ,ze to sie juz wywietrzy zanim wrocimy.
A w gorach jestesmy niedaleko Cieszyna u Babci mojego P[emoji4]
Niech juz ta malpa wredna Cie odwiedza[emoji4]

@zosiak ale wredota sobie termin wybrala ,no nie moge[emoji23]ale dobrze ,ze twoj to dzielny marynarz haha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam moje piękne :)

@Funia90 Ty to jezdzisz w ta i nazot :D
Dziś jak wstałam to coś tam czytałam o tym skażonym powietrzu. Nie podawali mysłowic, sosnowca, wiec chyba mogłam spać bezpiecznie :p
A Ty kiedy wracasz?

@roxie123 coś ta wredota @ się z Tobą w chowanego bawi :p

@zosiak dobry marynarz z tego Twojego chłopa :D

My już po rosołku i odpoczymamy :) mój K to pewnie pojdzie spać jak zawsze :D

U mnie 8 probuje sie przebić na dole i boli mnie dziasło :( od wczoraj meczy - chyba wole zostac mniej madra a miec spokoj :D

reklama
Do góry