@Frezja_1 [emoji17][emoji17][emoji17]wiem,ze juz skreslilas ten cykl ale ja wierze dalej.
Oczywiscie ,ze dalej probowac ,kobito bardzo dobry wiek[emoji4]przeciez nie masz 45 lat[emoji4]
@roxie123 kochana odpisalam Ci na drugim watku[emoji5]
@mifif04 kochana zacznij od zespolu antyfosfolipidowego,trombofilia to polecam tam gdzie ja robilam,jest najtaniej (330zl) i wysylkowo mozna,bo to wymaz z pyszczka.
A kariotyp po drugim poronieniu nalezy Ci sie na nfz,bierz od gina skierowanie do poradni gemetycznej,M od lekarza inetrnisty i dzwon sie umowic,albo najlepiej juz dzwon po poradniach i juz sie umow,a skierowanie w miedzy czasie ,
Kariotypy na wlasna reke wyjda was ok 1200 zl ,a co one wniosa,tyle ,ze jesli cos jest nie tak a to rzadkosc to zaproponuja Wam in vitro.
Macie w rodzinie jakies choroby genetyczne?jesli nie ,na 99% macie dobry kariotyp.
Za zespol antyfosfolipidowy w calosci zapalcisz max 500-600 zl,juz nie pamietam.
Plus trombofilia
W razie co sluzymy pomoca [emoji4]
@AgaB33 aha,to ja badalam swoja i M grupe krwi zeby to wykluczyc.
Lekarz mi kiedys powiedzial,ze zdrowej ciazy nic nie zaszkodzi i tego sie trzymajmy[emoji4]ja w to wierze,w drugiej ciazy mialam krwiaka,lezalam a i tak nic to mie dalo ,dzieciatko zmarlo,teraz tez lezalam miesiac bo mialam krwiaka i odklejanie kosmowki i udalo sie opanowac sytuacje .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom