@Nusia123 ja dzisiaj ostatni dzień biorę wiesiołek
tez mam całe czoło , na brodzie , i na zewnętrznej strone ud, takie drobne krosteczki a nigdy ich nie miałam ;/ no ale cóż przy lekach hormony szaleją więc trzeba się poświęcić
@Bananowiec to pięknie beta rośnie
może tym razem się uda bez problemów
bierz duphaston w razie W
kiedy wizyta ?
@Funia90 o widzisz to supcio
ja niestety nie pójdę do gina na nfz bo to ciemnota , ma stare upodobania nie daje leków u niego jak się uda to będzie ...chodze do niego tylko z głupotami typu zapalenia czy jak coś mnie niepokoi . Pewnie gdybym mu powiedziała o tym że chce takie badania to by mnie wyśmiał .
Ojeju to mnie przeraziłaś...ale może nic mi nie będzie ;/ kurcze bo my to często jesteśmy u nich i nie wiem jakbym miała nie pojechać ;/
@mamcia2014 pogoda straszna...takie upały a dzisiaj u mnie pada od rana i ciemno nie miło ;/
Faajnie wakacje , ja w tym roku to sobie moge pomarzyc
adidaski na pewno się przydadzą
@roki_1991 ja nie wiem nie brałam nigdy tego więc nie pomogę
My dzisiaj całą noc nie spaliśmy ... i nie to , że coś teges bo nie haha , tylko przetłukliśmy się całą noc , nie wiem czemu .Pogoda zryta , pada od rana i spać się chce a mieliśmy iść na spacerek ;/ Wg tak mnie jajniki mocno kłują i tak w środku w macicy , ale to chyba dobry znak dziś 12 dc i ostatni dzień brania wiesiołka tak jak doradzałyście
dopiero zjadałam śniadanko , bo mi się tyłka nie chciało zwlec z łóżka
dzień lenia xD