reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Margotka gratuluję serduszka :)
@roxie123 wizyte mam dopiero 20.07 ale nie wiem czy nie pojde tydzień wcześniej. Chciałabym zeby na wizycie już bylo serduszko bo nie chce sie stresować niepotrzebnie. A co do duphastonu to nic nie mówiła zeby brac :/ w pierwszej ciąży nie bralam od początku i bylo ok, a w drugiej od razu bylam na duphastonie i to nie pomoglo. Wiec nie wiem czy brac czy czekać do wizyty.

@Nusia123 ja dzisiaj ostatni dzień biorę wiesiołek :) tez mam całe czoło , na brodzie , i na zewnętrznej strone ud, takie drobne krosteczki a nigdy ich nie miałam ;/ no ale cóż przy lekach hormony szaleją więc trzeba się poświęcić :)
@Bananowiec to pięknie beta rośnie :) może tym razem się uda bez problemów :) bierz duphaston w razie W :) kiedy wizyta ?
@Funia90 o widzisz to supcio :) ja niestety nie pójdę do gina na nfz bo to ciemnota , ma stare upodobania nie daje leków u niego jak się uda to będzie ...chodze do niego tylko z głupotami typu zapalenia czy jak coś mnie niepokoi . Pewnie gdybym mu powiedziała o tym że chce takie badania to by mnie wyśmiał .
Ojeju to mnie przeraziłaś...ale może nic mi nie będzie ;/ kurcze bo my to często jesteśmy u nich i nie wiem jakbym miała nie pojechać ;/
@mamcia2014 pogoda straszna...takie upały a dzisiaj u mnie pada od rana i ciemno nie miło ;/
Faajnie wakacje , ja w tym roku to sobie moge pomarzyc :) adidaski na pewno się przydadzą :)
@roki_1991 ja nie wiem nie brałam nigdy tego więc nie pomogę :)

My dzisiaj całą noc nie spaliśmy ... i nie to , że coś teges bo nie haha , tylko przetłukliśmy się całą noc , nie wiem czemu .Pogoda zryta , pada od rana i spać się chce a mieliśmy iść na spacerek ;/ Wg tak mnie jajniki mocno kłują i tak w środku w macicy , ale to chyba dobry znak dziś 12 dc i ostatni dzień brania wiesiołka tak jak doradzałyście :) dopiero zjadałam śniadanko , bo mi się tyłka nie chciało zwlec z łóżka :D dzień lenia xD
U mnie 8 dzien @roxie i nadal biore ale jest sucho jeszcze owulka mysle ok srody ale juz dzialamy wiec mam nadzieje na ten cykl hm jak kluje owulka jak nic poprawcie wieczorem hihi :):) ja tez nie moglam spac a padalo w nocy
Margotka gratulacje :):):)

Margotka ale piekne zdjecia. Gratuluje serduszka.

Bananowiec my sie jeszcze sie nie znamy :-) :) Witaj.Zdrowej i nudnej ciazy Ci zycze.

Funia alez ten czas leci,pamietam jak nam oznajmilas,ze jestes w ciazy,a tu juz 11tc.Super,oby tak dalej.

Marika jak sie trzymasz kochana?

Fakt,pogoda do bani,u nas slonecznie i cieplo ale tak wieje,ze malo glowy nie urwie,a ja z tych malo gabarytowych to musze sie mocno trzymac podwozia,co bym nie pofrunela :D

Dziewczynki,bylam na wizycie u endo.Pani powiedziala,ze przeciwciala super spadly,i choc nadal sa wysokie to jest olbrzymia poprawa.Zwiekszyla dawke,czego sie spodziewalam,ale tylko do 75 mg Letroxu dwa razy w tyg.Powiedzialam,ze myslimy nad dzidzia,ona na to ,ze mamy nie myslec tylko dzialac :-p Mam sie zglosic za 3 miesiace ,chyba ze zaciaze to wtedy zrobic badania miedzy 6-8 tyg . i przyjsc,bo to wlasnie wtedy wzrasta zapotrzebowanie na hormon.Jeszcze musze udac sie do gina i jak bedzie dobrze to bierzemy sie ostro do pracy.:yes::yes: Nabralam jakiegos przekonania,ze tym razem bedzie ok,ze jak zajde w ciaze to urodze zdrowego pieknego dzidziolka.
Jeszcze pytanie do wszystkich Hashimotek,bo oczywiscie wylecialo mi z glowy zapytac endo.Czy w ciazy tez mozna brac selen?Chyba nie,prawda?

reklama
Do góry