reklama
Przesyłam fotki [emoji3]Zosiak,no to chylę czoła za to bieganie. Ja próbowałam kilka razy, ale nie dałam rady. Na siłowni malomiasteczkowej mało sprzętów i dzikie tłumy już samych gosci hotelu. Czegoś domowego szukam.[emoji5]
Nad bobo pracujemy ale chyba owulacje miałam zaraz po @ i nie wiem czy się udało [emoji52] ale i tak jest fajnie [emoji274]
Wow piękniePrzesyłam fotki [emoji3]
Nad bobo pracujemy ale chyba owulacje miałam zaraz po @ i nie wiem czy się udało [emoji52] ale i tak jest fajnie [emoji274]
@roxie123 @Funia90 @mfifi04 @roki_1991 beke to ja mam z was moje LADY
Frezja_1
Fanka BB :)
Cudnie. Owocnych staranek.Przesyłam fotki [emoji3]
mamcia2014
Fanka BB :)
Hej laski
U nas wszystko oki moje wyniki tarczycy się poprawiły bo miałam podwyższone wcześniej.
Ja wstałam dziś wcześnie aby kawkę w spokoju wypić i wpadam do Was.
Nie wiem czy Wam pisałam że szukamy nowego lokum ?Obejrzeliśmy kilka mieszkań i jedno jest dość ciekawe ale będzie do sprzedania za jakieś 2 lata dopiero jak przez ten czas nic innego do nas nie przemówi to będziemy myśleć o nim .
Chcielibyśmy chociaż 3 pokojowe bo u nas trochę ciasno .
Pozdrawiam i ściskam każda z osobna .
U nas wszystko oki moje wyniki tarczycy się poprawiły bo miałam podwyższone wcześniej.
Ja wstałam dziś wcześnie aby kawkę w spokoju wypić i wpadam do Was.
Nie wiem czy Wam pisałam że szukamy nowego lokum ?Obejrzeliśmy kilka mieszkań i jedno jest dość ciekawe ale będzie do sprzedania za jakieś 2 lata dopiero jak przez ten czas nic innego do nas nie przemówi to będziemy myśleć o nim .
Chcielibyśmy chociaż 3 pokojowe bo u nas trochę ciasno .
Pozdrawiam i ściskam każda z osobna .
reklama
Bananowiec
Zaangażowana w BB
Witam was dziewczyny ponownie w kwietniu dołączyłam do waszego watku, gdy poronilam i potrzebowalam wsparcia. Teraz znow pisze z prosba o pomoc, dostalam dopiero dzis wyniki badania histopatologicznego, a wizyte u lekarza dopiidopiero mam w czwartek - wyjasnicie mi co oznaczaja te wyniki?
"Opis makroskopowy: fragmenty doczesnej i fragment kosmowki 5x3x2cm. Doczesna 1 wyc./550/. Kosmowka po 1wyc./551,552/.
Opis mikroskopowy:
Decidua neoroticams cum inflammations. Villii chorionici immaturi.
Kosmki obrzekle ogniskowo zwlokniale z nielicznymi drobnymi ogniskani rozplemu trofoblastu.
"Opis makroskopowy: fragmenty doczesnej i fragment kosmowki 5x3x2cm. Doczesna 1 wyc./550/. Kosmowka po 1wyc./551,552/.
Opis mikroskopowy:
Decidua neoroticams cum inflammations. Villii chorionici immaturi.
Kosmki obrzekle ogniskowo zwlokniale z nielicznymi drobnymi ogniskani rozplemu trofoblastu.