reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zosiak,no to chylę czoła za to bieganie. Ja próbowałam kilka razy, ale nie dałam rady. Na siłowni malomiasteczkowej mało sprzętów i dzikie tłumy już samych gosci hotelu. Czegoś domowego szukam.☺

reklama
Zosiak,no to chylę czoła za to bieganie. Ja próbowałam kilka razy, ale nie dałam rady. Na siłowni malomiasteczkowej mało sprzętów i dzikie tłumy już samych gosci hotelu. Czegoś domowego szukam.[emoji5]
Przesyłam fotki [emoji3]
1498511896-aaaaaa.jpeg

1498511964-aaaaaa.jpeg

Nad bobo pracujemy ale chyba owulacje miałam zaraz po @ i nie wiem czy się udało [emoji52] ale i tak jest fajnie [emoji274]

Hej laski ;)
U nas wszystko oki moje wyniki tarczycy się poprawiły bo miałam podwyższone wcześniej.

Ja wstałam dziś wcześnie aby kawkę w spokoju wypić i wpadam do Was.

Nie wiem czy Wam pisałam że szukamy nowego lokum ?Obejrzeliśmy kilka mieszkań i jedno jest dość ciekawe ale będzie do sprzedania za jakieś 2 lata dopiero jak przez ten czas nic innego do nas nie przemówi to będziemy myśleć o nim .
Chcielibyśmy chociaż 3 pokojowe bo u nas trochę ciasno .

Pozdrawiam i ściskam każda z osobna .

mamcia Ja też chcę nowe mieszkanie - ale 4 pokoje :p Ale bardzo się wahamy ze względu na finanse, bo bez kolejnego kredytu nie damy rady :(

reklama
Witam was dziewczyny ponownie :) w kwietniu dołączyłam do waszego watku, gdy poronilam i potrzebowalam wsparcia. Teraz znow pisze z prosba o pomoc, dostalam dopiero dzis wyniki badania histopatologicznego, a wizyte u lekarza dopiidopiero mam w czwartek - wyjasnicie mi co oznaczaja te wyniki? :)
"Opis makroskopowy: fragmenty doczesnej i fragment kosmowki 5x3x2cm. Doczesna 1 wyc./550/. Kosmowka po 1wyc./551,552/.
Opis mikroskopowy:
Decidua neoroticams cum inflammations. Villii chorionici immaturi.
Kosmki obrzekle ogniskowo zwlokniale z nielicznymi drobnymi ogniskani rozplemu trofoblastu.

Do góry