reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 fajnie ,ze sie wybawiliscie,korzystajcie z ostatnich podrygow[emoji5]
Cycuszki mnie bola,jestem ciagle zmeczona i glodna,cholernie glodna hehe[emoji3]
No ale co poradze[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 To dobrze niby nie je się za dwoje ale trzeba :D ja w tym tyg w końcu będę miec męza wieczorami :) bo pracuje do 18 koło 19 będzie w domku dopiero więc juz nie będzie szedł nic robic na budowę bo się nie opłaca :) dobrze się składa , bo akurat wyjątkowo potrzebny mi w tym tyg hehe

@roxie123 powiem Ci ,ze pierwszy raz mam taki apetyt,no ale nie mam zamiaru sobie odmawiac[emoji4]
Wiadomo byle nie przesadnie[emoji5]
Fajnie ,ze pobedziecie teraz razem[emoji4]macie robote do odwalenia[emoji4]lub do odbzykania hehe

@Funia90 ja nie jestem w ciąży i mam meega apetyt więc nie dziw się sobie tylko korzystaj :D hehe no fajnie cieszę się w koncu jakies filmy obejrzymy bo zaległości mamy :) jakos tak podchodzę na luzie tym razem , będę się relaksować hehe :D
Oglądasz projekt lady ?:D

Dziewczyny ja też oglądam projekt lady [emoji23] [emoji23] mega beke z nich mam. Najbardziej denerwuje mnie ta lala pusta. Blondyna !! W okularach

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie najbardziej irytuje ta kyora chyba w Anglii mieszka ,taka co narzekala ,ze czerwonego dywanu jej nie rozlozyli [emoji23]

reklama
Hej dziewczyny :)
Widzę że u was ciekawie. @Ewelyn na wczasach, wypoczywaj ile się da i napawaj się słoneczkiem :)
Też oglądam projekt lady, oglądałam też pierwszy sezon, bo trafiłam przypadkiem na drugi odcinek chyba i zobaczyłam znajomą twarz w nim :p byłam w szoku. A tak się złożyło że ta znajoma twarz była w każdym odcinku i w efekcie wygrała :D także teraz oglądam z ciekawości i najbardziej chce mi się śmiać właśnie z tej blondi co przyleciała samolotem :p

Do góry