reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funia we wtorek mam wizytę. I będziemy na ten temat rozmawiać. Zespół antyfosfolipidowy ta są te wszystkie mutacje?? A genetyka to właśnie ten kariotyp?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mififi04 zespol antyfosfolipidowy to bardziej krzepliwosc krwi.
Genetyczne to kariotyp i te mthfr ,pai,v-leiden,potrombina.
I pewnie sa tez jakies inne ale ja nie badalam.
Te mthfr itd sa po 3 stracie.
A Ty masz 2 straty tak?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :*
Na wstępie dziękuję wszystkim z ciepłe słowa ... każdą z osobna ściskam mocno :* Bardzo wazne jest dla mnie wsparcie :* same wiecie jak to jest z tym wszystkim ...po prostu czasami człowiek nie daje rady z emocjami i sam z sobą .
Fakt faktem nie wmawiałam sobie ,że od razu się uda po tym wszystkim po tych zabiegach i wg < mimo , że miałam ciche nadzieje bo zawsze się udawało za pierwszym razem > ale po wynikach wiedziałam , że była ov i serce mnie bolało co mogło pójść nie tak :< no ale cóż ... z żalem ale do przodu ... @ dalej nie ma dla ostateczności zrobiłam test w dniu @ ale negatyw więc czekam na wredote ;/ Mam nadzieję że w nowym cyklu bedzie ov . Musiałam odreagować bo moja beta + wysyp kropek na forum to była mieszanka wybuchowa , wg jakaś niedorobiona jestem . Ale bede żyć :p

@nafoczka tak ! potrzebuję :*
@Olasec udanych wczasów :) i owocnych :) zazdroszczę kocham podróżować :)
@ni_kusia piękne 2 kreseczki :) 3 mam kciuki za rozwój sytuacji ! :)
@Nusia123 czekam na Twoje II :)
@Ewelyn @Frezja_1 @Olasec trochę jak na polu walki ;p działamy dalej
@roki_1991 jeszcze miesiąc temu byłam w podobnej sytuacji czekałam na @ jak na zbawienie ;/ zobaczysz wszystko się z czasem ułoży :)
@...Margotka9022... nie wiem czy coś wpłyneło czy nie ;/ po prostu to chyba taka normalna reakcja ... rozczarowałam się i tyle ... po prostu miałam nadzieję bo tyle czekałam na ten cykl i lipa ;/
@Calineczka24 wyobrażam sobie to szczęście i ich reakcję :) wszystkiego dobrego :*
@zosiak dobrze ,że już po imprezie ... przetrwałaś :* ale o nich świadczy takie zachowanie i podejście więc olej to . Co do mnie zaciskam zęby chociaż ciągle prześladują mnie małe dzieci bo tylko ja w rodzinie nie mam :< więc za każdym razem jak jestem u kogoś to mi żal więc znam to uczucie , które i Ciebie męczy :* Czy następny cykl bd pozytywny zaczynam wątpić powoli ale no działać trzeba ...
@hajmal @mfifi04 jak u Was ? dzieki bardzo za wsparcie :*
@mfifi04 po @ torbieli nie będzie u mnie było czyściutko :) ale brałam dupka przez 7 dni na nią
@Olciaj przykro mi bardzo :< rozumiem jaki to zawód i niesprawiedliwe "dlaczego ja" :< ale wiesz jak to wszystko wygląda...i musisz dojść do siebie :* widzisz wszystkie tutaj ciągle walczymy ... nie damy się :* 3 maj się kochana
@Funia90 wracam :* przecież Was nie zostawie , kto Wam tutaj będzie panikował hehe ;p wracam wracam , ale sił to jeszcze nie mam ... jeszcze tak trochę zdołowana :* A Ty odpoczywaj sobie i spacerki delikatne :)

Co do tematu budowy ... my jesteśmy na etapie malowania / meblowania wczoraj skończyli mi kuchnię i jestem wręcz zakochana w niej :) wszystko byłoby fajnie tylko tak chodziłam po tym domu i sobie myślałam dla kogo to wszystko ...co jeśli ten dom będzie pusty i nie będzie w nim śmiechu dziecka :< ... w tamtym roku jak byłam w ciąży wyobrażałam sobie pokoik dla dzidziusia wczoraj do niego weszłam i tylko pomyślałam puste ściany tak jak i ja :< no i same wiecie ... ciężko wyjść na prostą jak wszystko wbrew tobie .
Ale nie daję się zbieram powoli w całość .

Dziękuję Wam raz jeszcze :**

@mififi04 zespol antyfosfolipidowy to bardziej krzepliwosc krwi.
Genetyczne to kariotyp i te mthfr ,pai,v-leiden,potrombina.
I pewnie sa tez jakies inne ale ja nie badalam.
Te mthfr itd sa po 3 stracie.
A Ty masz 2 straty tak?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak 2 straty. Widzisz wszystko jeszcze mi się miesza.

171815_zebry_kopniak.jpg

:D

Załączniki

• 171815_zebry_kopniak.jpg
    171815_zebry_kopniak.jpg
    480,4 KB · Wyświetleń: 467
Roxie fajnie ze jesteś.
Trzeba walczyć dalej. Kiedyś uda się napewno.
U mnie przyszła po 5 dniach. Wcześnie trochę ale najważniejsze że jest

@mififi04 to normalne ,ze sie myli[emoji4]

@nafoczka zaszalas[emoji2]

@roxie123 bedzie dobrze rybko[emoji8]mnie tez przesladuja dzieciaczki ,mimo ,ze jestem w ciazy,sama wiesz jak to wszystko jest kruche.[emoji20]
Co do domu...mam to samo ,juz nie raz plakalam,po co nam ten dom,planowalismy go z mysla o trojce dzieci[emoji24]
Juz wiele razy powiedzialam ,ze go nie chce,ze jest mi niepotrzebny bo bedzie pusty[emoji32][emoji32][emoji32]

A to roxie po kopniaku [emoji16][emoji16][emoji16]
1497782639-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo odczucie dziewczyny.ja bylam na etapie urządzania wnetrza gdy poronilam.straciłam zainteresowanie wszystkim. Juz wszystko mialam w glowie gdzie bedzie lozeczko i cala reszta a tu swiat sie zawalil. Do dzisiaj czuję bol jak patrze na to miejsce gdzie powinno stac lozeczko.

reklama
Cześć dziewczyny :*
Na wstępie dziękuję wszystkim z ciepłe słowa ... każdą z osobna ściskam mocno :* Bardzo wazne jest dla mnie wsparcie :* same wiecie jak to jest z tym wszystkim ...po prostu czasami człowiek nie daje rady z emocjami i sam z sobą .
Fakt faktem nie wmawiałam sobie ,że od razu się uda po tym wszystkim po tych zabiegach i wg < mimo , że miałam ciche nadzieje bo zawsze się udawało za pierwszym razem > ale po wynikach wiedziałam , że była ov i serce mnie bolało co mogło pójść nie tak :< no ale cóż ... z żalem ale do przodu ... @ dalej nie ma dla ostateczności zrobiłam test w dniu @ ale negatyw więc czekam na wredote ;/ Mam nadzieję że w nowym cyklu bedzie ov . Musiałam odreagować bo moja beta + wysyp kropek na forum to była mieszanka wybuchowa , wg jakaś niedorobiona jestem . Ale bede żyć :p

@nafoczka tak ! potrzebuję :*
@Olasec udanych wczasów :) i owocnych :) zazdroszczę kocham podróżować :)
@ni_kusia piękne 2 kreseczki :) 3 mam kciuki za rozwój sytuacji ! :)
@Nusia123 czekam na Twoje II :)
@Ewelyn @Frezja_1 @Olasec trochę jak na polu walki ;p działamy dalej
@roki_1991 jeszcze miesiąc temu byłam w podobnej sytuacji czekałam na @ jak na zbawienie ;/ zobaczysz wszystko się z czasem ułoży :)
@...Margotka9022... nie wiem czy coś wpłyneło czy nie ;/ po prostu to chyba taka normalna reakcja ... rozczarowałam się i tyle ... po prostu miałam nadzieję bo tyle czekałam na ten cykl i lipa ;/
@Calineczka24 wyobrażam sobie to szczęście i ich reakcję :) wszystkiego dobrego :*
@zosiak dobrze ,że już po imprezie ... przetrwałaś :* ale o nich świadczy takie zachowanie i podejście więc olej to . Co do mnie zaciskam zęby chociaż ciągle prześladują mnie małe dzieci bo tylko ja w rodzinie nie mam :< więc za każdym razem jak jestem u kogoś to mi żal więc znam to uczucie , które i Ciebie męczy :* Czy następny cykl bd pozytywny zaczynam wątpić powoli ale no działać trzeba ...
@hajmal @mfifi04 jak u Was ? dzieki bardzo za wsparcie :*
@mfifi04 po @ torbieli nie będzie u mnie było czyściutko :) ale brałam dupka przez 7 dni na nią
@Olciaj przykro mi bardzo :< rozumiem jaki to zawód i niesprawiedliwe "dlaczego ja" :< ale wiesz jak to wszystko wygląda...i musisz dojść do siebie :* widzisz wszystkie tutaj ciągle walczymy ... nie damy się :* 3 maj się kochana
@Funia90 wracam :* przecież Was nie zostawie , kto Wam tutaj będzie panikował hehe ;p wracam wracam , ale sił to jeszcze nie mam ... jeszcze tak trochę zdołowana :* A Ty odpoczywaj sobie i spacerki delikatne :)

Co do tematu budowy ... my jesteśmy na etapie malowania / meblowania wczoraj skończyli mi kuchnię i jestem wręcz zakochana w niej :) wszystko byłoby fajnie tylko tak chodziłam po tym domu i sobie myślałam dla kogo to wszystko ...co jeśli ten dom będzie pusty i nie będzie w nim śmiechu dziecka :< ... w tamtym roku jak byłam w ciąży wyobrażałam sobie pokoik dla dzidziusia wczoraj do niego weszłam i tylko pomyślałam puste ściany tak jak i ja :< no i same wiecie ... ciężko wyjść na prostą jak wszystko wbrew tobie .
Ale nie daję się zbieram powoli w całość .

Dziękuję Wam raz jeszcze :**
Kochana dziekuje ja jesli malpa nie przyjdzie wczesniej to testuje 26.06 to bedzie 27 dzien cyklu jestem aktualnie przeziebiona gardlo i katar i dziwnie kreci mi sie od wczoraj w glowie pewnie z oslabienia boje sie ze jesli cos bylo infekcja usunie :(
Aha mialam ci pisac moja kolezanka rok temu robila bete dzien przed @ i testy nic a 1.5 tyg po spodziewanej test pozytywny !! Owulacja sie opoznila dzis ma 2 miesiecznego babla :)

Do góry