reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Powiedzial ,ze "cos" tam mruga i ,ze mam krwiaka ,ogromnego,na pol macicy ! I pyta mnie czy byl wczesniej,z tego co pytalam dwoch poprzednich lekarzy,w tym w sobote na ip to nie bylo na tym samym usg.
Nakrzyczal na mnie ,ze powinnam chodzic do jednego lekarza a nie ,ze w ciagu tyg bada mnie 3 lekarz bo to robota bez sensu.
On teraz nic mi nie moze powiedziec. Jak mu powiedzialam ,ze moj lek jest na uropie to powiedzial ,ze powinnam zmienic lekarza(szok)
Mowie Wam juz mam dosc.
Teraz nie wiem czy tamci tego krwiaka nie widzieli czy on sie zrobil od soboty.
Dziwil sie tez,ze biore jednoczesnie acard i clexane.
Tak bardzo bym chciala zeby bylo dobrze[emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kurcze Funia, nie stresuje się tylko. Dziwne bardzo, że w sobotę nikt go nie widział. Ja osobiście uważam, że czasem lepiej iść do kilku lekarzy bo jeden może coś przeoczyć. Zresztą jak jedziesz na IP to nie wybierasz sobie lekarza

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewelyn staram sie nie stresowac ,ale to nie jest takie proste[emoji20]
Bardzo sie martwie.
W dodatku ten lekarz ze wzgledu na krwiaka kazal mi lezec i nie wiem jak to bedzie ale musze lezec.

@Funia90 o matko...co to się podziało znowu eh ale coś więcej mówił ?co dalej ??? Jakie zalecenia i wg ...biedna ;* lez i juz...wiem nie jest łatwo, tym bardziej ze strach . Ale musimy wierzyć :* zmartwilam się tez ale będzie dobrze !!!
A co do leków to wydaje mi się że nie miały nic wspólnego bo nie pierwsza je bierzesz...eh czasami ciężko wytłumaczyć z czego są komplikacje . Moja Kuzynka miała krwiaka a 1.5tyg temu urodziła , nie nabieraj sobie do głowy

Funia Biedactwo - przytulam Was! A ty widziałaś jak ten lekarz wykonywał to USG? Widziałaś na oczy tego krwiaka? Włącz sobie jakiś serial/weź książkę i leż - nawet na wszelki wypadek. Niedługo wizyta u Twojego lekarza, to się wszystko wyjaśni. Ogólnie rzecz biorąc - lekarze na IP bardzo źle reagują na pacjentki we wczesnych ciążach (przed 12tc),więc jak nie idzie się z polecenia, to często tak te wizyty wyglądają :(

Funia o matko:( a duże masz to krwawienie? Mozliwe ze moze sie nasilać bo i acard i clexan rozrzedzają krew. Moze warto by zapytac lekarza czy w przypadku takiego krwiaka nie odstawić? Ja sie nie znam ale moze warto skonsultować albo @nafoczka podpowie :) masz zalecenie zeby leżeć?

Dziewczyny jade jeszcze dzis do leakrza do ktorego chodzilam w poprzednich ciazach prywtanie,zobacze co on powie.
Bo nawet nie wiem jakich rozmiwarow ten krwiak jest

@Funia90 Pewnie ze jedź...moze się okaże że tamten wyolbrzymil sprawę! Dawaj znać co i jak czekamy ;** tuuule mocno ;** będzie dobrze !!! 3majcie się! Zapytaj o leki tak jak katarina pisała

reklama
Do góry