reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hmm ja juz chyba zaczekam do środy, jak nie przyjdzie @ to wtedy zrobię test. Myśle, ze i tak nic z tego bo nawet gdyby owulacja była około 18dc to test by to juz pokazał... a tu biel

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A miałaś owulacje w 18 dc? Ja ok 15/16

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Margotka ja miałam śluz płodny 16dc i 17 i pozniej jeszcze raz 19, także nie wiem...

Margotka ja miałam śluz płodny 16dc i 17 i pozniej jeszcze raz 19, także nie wiem...

Katarina no to Tobie test miał prawo nie wyjść. Mój powinien już cokolwiek pokazać. Ale kto tam wie. Musimy czekać. A jak się czujesz? Mnie boli brzuch, czasem zakłuje w jajniku. Nic więcej. Cera ładna, piersi normalne.

Cześć, dołączam do Was, jeśli można. Staram się i staram, może jak postaram się w grupie to mi coś wyjdzie, albo chociaż trochę optymizmu mi przybędzie, bo widzę, że od czasu do czasu ktoś trafia test dwukreskowy, więc nie jest to niemożliwe. U mnie od grudnia same pudła.

Cześć, dołączam do Was, jeśli można. Staram się i staram, może jak postaram się w grupie to mi coś wyjdzie, albo chociaż trochę optymizmu mi przybędzie, bo widzę, że od czasu do czasu ktoś trafia test dwukreskowy, więc nie jest to niemożliwe. U mnie od grudnia same pudła.
Kochana wiem co to znaczy. U mnie też pudła od grudnia ale...2014 roku..

Czesc dziewczyny[emoji4]wracam pwoli do siebie po weselu[emoji4]wrocilismy o 4.30 jako jedni z ostatnich
Mam tak spuchniete stopy,bo w sumie 14 h bylam w szpilkach,takze dzis cierpie[emoji4]

Taaa zmienialam nick,bo jak zakladalam konto to nie wzielam pod uwage uplywu czasu[emoji4]

@Roxie ja niestety tez nie widze twoich zdjec
W tym cyklu bralam wiesiolka,to jest w formie kapaulek
Ja bralam od 1-12 dc bo to sie bierze do owu.[emoji4]

Dziewczynki wszystkie macie piekne foteczki a te ktore nie dodaly to czekamy[emoji4]

@margotka @katarina jeszcze nic straconego poki @ nie ma[emoji4]
Ja dalej czekam[emoji5]

@ivvonka witaj ,jasne ,ze mozna dolaczyc[emoji5]

Dodaje foty[emoji5]
1494672669-aaaaaa.jpeg
1494672673-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka wszystkim,
Muszę trochę się wyżalić, a już mężowi ani rodzinie nie chce dokładać zmartwień z mojego powodu. Zyć mi się nie chce... dziś tylko mi łzy kapią.
Jestem po wizycie u dr Łozińskiego- ciesze się ze do niego pojechałam. Konkretny, nie owijał w bawełnę. Postawie sprawę jasno i rzeczowo. W skrócie napisze, ze szanse na donoszenie ciąży marne, jeśli się zdecydujemy na dziecko to mamy próbować do końca roku jak się nie uda zajść i rozwiązać szczęśliwie ciąży to operacja i nie wiadomo co zostanie z macicy. Raczej strzep. Lekarz powiedział ze nie mam macicy, taka jest chora. Boże drogi co ja takiego zrobiłam ze taki los na mnie spotyka.

reklama
Czesc dziewczyny[emoji4]wracam pwoli do siebie po weselu[emoji4]wrocilismy o 4.30 jako jedni z ostatnich
Mam tak spuchniete stopy,bo w sumie 14 h bylam w szpilkach,takze dzis cierpie[emoji4]

Taaa zmienialam nick,bo jak zakladalam konto to nie wzielam pod uwage uplywu czasu[emoji4]

@Roxie ja niestety tez nie widze twoich zdjec
W tym cyklu bralam wiesiolka,to jest w formie kapaulek
Ja bralam od 1-12 dc bo to sie bierze do owu.[emoji4]

Dziewczynki wszystkie macie piekne foteczki a te ktore nie dodaly to czekamy[emoji4]

@margotka @katarina jeszcze nic straconego poki @ nie ma[emoji4]
Ja dalej czekam[emoji5]

@ivvonka witaj ,jasne ,ze mozna dolaczyc[emoji5]

Dodaje foty[emoji5]
1494672669-aaaaaa.jpeg
1494672673-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry