Katarina91
Fanka BB :)
Margotka u mnie tez negatywny....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katarina... Ściskam mocno... no to czekamy na ta wredotę...Margotka u mnie tez negatywny....
Zobaczymy.. teoretycznie okres powinnam dostać w poniedziałek. A może i w czwartek nawet, z tej drugiej owulacji... za dużo analiz... odpuszczam.A może malpa jednak nie przyjdzie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Katarina to co? Testujemy jeszcze w poniedziałek? [emoji28][emoji1][emoji16]Ja powinnam dostać w środę.
No i dupa [emoji30][emoji45][emoji24]
@katarina czekam na Twój test.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny głowa do góry! Może to po prostu jednak za wcześnie. Trzymam za Was mocno kciuki i wierzę że wam się udaMargotka u mnie tez negatywny....
Pytania o świeżość to już wpuszczam jednym a wypuszczam drugim uchem. Chociaż jak znam klienta i go lubię to czasem odpowiadam z uśmiechem że jest chleb sprzed tygodniaSuper zdjęcie mnie najbardziej drażni pytanie czy to jest świeże!!!![emoji33] albo jest napisane rurka z kremem. I pytanie czy ta rurka jest ze śmietana!!?? O jagodzianke też było czy ma dużo jagód? Skąd ja mam to niby wiedzieć
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom