reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 obstawiam że jesteś moją imienniczką :) mi się zdjęcia wyświetlają i im więcej będzie tu takich zdjęć, tym bardziej nie wrzucę swojego :p super masz figurę, tylko pozazdrościć :)
Ja sobie swojego powrotu do pracy nie wyobrażam,pracuje jako sprzedawca z piekarni, więc cały czas na nogach, dźwiganie ciężkich blach z ciastami itp. Masakra. A jeszcze bądź tu miły dla klienta jak zadają takie pytania że ręce opadają,a ja teraz nie mam za grosz cierpliwości... Tak więc siedzę w domku póki mam taka okazję i staram się jakieś zajęcia znajdować.
@...Margotka9022... To niestety tam nigdy moja noga nie postanęła, więc widocznie kogoś mi po prostu przypominasz :) chociaż jak będę przy następnej okazji w Krk to może Cię odwiedzę :)

reklama
Super dziewczyny ! fajnie Was poznać na nowo :) :*
@marluk210 współczuję Ci :< ale dasz radę :* będzie dobrze :*

Ja tak dyskretnie coś wrzucę ;p za zasłonką okularów ;p przesyłam trochę słońca z Majorki i Teneryfy żeby się cieplej zrobiło :D na drugim oczywiście mój Mężuś kochany :) a jakie moje imię ? kto zgadnie ? :)
Zobacz media 718402Zobacz media 718403Zobacz media 718404

Załączniki

• upload_2017-5-12_21-28-5.png
    upload_2017-5-12_21-28-5.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 61
    124 bajtów · Wyświetleń: 53
    124 bajtów · Wyświetleń: 56
    124 bajtów · Wyświetleń: 52
    124 bajtów · Wyświetleń: 57
    124 bajtów · Wyświetleń: 53
Po zabiegu również miałam dłuższą przerwę w pracy. Teraz czuje się dobrze, powiedziałabym nawet ze bardzo dobrze, nie boli mnie brzuch tylko krwawienie. Siedzenie w domu doprowadza mnie do szału... nic tylko o tym myślę... w pracy trochę się od tego oderwe. Mi lekarz powiedział że przy takim poronieniu można od razu zacząć starania. Który to był u Ciebie tydzień?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
1 ok 7tygodnia. Teraz 4 czyli sam początek

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 dziękuję :* przestań wrzucaj ! :) my tutaj wszystkie jesteśmy najpiękniejsze :) i co ważne najsilniejsze babeczki !!! :)
Myślałam , że nie umiem wstawiać albo internet mnie nie chce haha
A ja jestem fotografem na bezrobociu :D w sensie robię sesje itd. ale odkąd wróciłam z UK ciągle jestem po szpitalach albo badania albo coś i tak na nic nie mam czasu żeby cis swojego ogarnąć ;/

Ja niestety nie widzę Twoich zdjęć;/

@roxie123 nadal nie widzimy twoich zdjęć, a przynajmniej ja nie widzę a miałoby było popatrzeć na piękne słońce:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj to ja juz nie wiem ;/ ale to nic może i lepiej :D im mniej osób mnie widzi tym lepiej , może nikt mnie nie zlokalizuje ze znajomych :)

Dziewczyny prawda jest taka ,że zazwyczaj ludzie obok nie widzą tej ciężkiej pracy ;/ jak pracowałam w uk nie raz byłam w sytuacji gdzie tyrałam jak wół po 15h dziennie a klienci jeszcze mieli pretensje bo to bo tamto ... a człowieka mało nerwy nie poniosły

@roki wreszcie ktoś mnie zrozumie!! Ja też pracuję na piekarni. Faktycznie blacha waży nawet 12kg. A ci klienci?? Brak słów

reklama
Mnie ostatnio kolega w pracy pogratulował ciąży. Hmm, nie wiem skąd oni wiedzą bo nic nie mówiłam. Pewnie myśleli ze byłam na zwolnieniu ciazowym musze poszukać jakiegoś zdjęcia bo dawno nie mialam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry