reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aaa chyba pójdę po pracy i kupię ten test ciążowy bo nie mogę się skupic w pracy.....

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A kiedy masz termin @ ?? Madz jakies objawy ??
Ja mam co miesiąc objawy [emoji14] dziś mam 25dc a podejrzewam ze najpóźniej w czwartek powinnam dostać @ ale często miewam tez 24dn cykle. Tylko ja strasznie niecierpliwa jestem :D Ostatnim razem właśnie 25dc robiłam test który wyszedł pozytywnie..

Ja mam co miesiąc objawy [emoji14] dziś mam 25dc a podejrzewam ze najpóźniej w czwartek powinnam dostać @ ale często miewam tez 24dn cykle. Tylko ja strasznie niecierpliwa jestem :D Ostatnim razem właśnie 25dc robiłam test który wyszedł pozytywnie..

O to szybko ja nie kupuje jeszcze termin mam na 14 kupie w sobote i zrobie w dzien @ jesli nie bedzie jej z samego rana

Coraz Was wiecej :(
Dziewczyny mam prośbę w imieniu mojej kolezanki. Zbiera ona pieniadze na.wozek dla swojej córeczki. Ma.dwojke wspanialych dzieci, obydwoje sa chorzy. Jej juz nie stać na.kolejne wydatki. Ona praktycznie ze szpita nie wychodzi. Jak nie z jednym.dzieckiem to z drugim. Nie raz z obydwoma na.raz... jesli ktoras by mogla ja wesprzeć chociaz 1 zlotowka byla bym.wdzieczna. podaje link do.zbiorki. jest tam.opisana cala sytuacja Olki.
Dziekuje :*
Link do: Jej choroba to wielka tajemnica...Pomóż Oli!! | zrzutka.pl

paula.w postaraj się wstrzymać z testem. Często jest tak, że wychodzi pozytywny rpzed terminem miesiączki a okazuje się, że jajo jest puste i potem rozczarowanie. Wg mnie najlepiej robić test najwcześniej w dniu miesiączki a najlepiej 2 dni po terminie. Wiem, że ciężko wytrzymać ale wg mnie

Ja teoretycznie powinnam okres dostać w niedziele ale wcześniej testu nie robie. Bo wiem ze wyjdzie negatywny i będę się zastanawiać czy za wcześnie zrobiłam czy po prostu w ciąży nie jestem.

Mnie mietosi cały czas. Nie czuję żadnych zmian ale na to za wcześnie. Nie nakręcam się.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teoretycznie powinnam okres dostać w niedziele ale wcześniej testu nie robie. Bo wiem ze wyjdzie negatywny i będę się zastanawiać czy za wcześnie zrobiłam czy po prostu w ciąży nie jestem.

Mnie mietosi cały czas. Nie czuję żadnych zmian ale na to za wcześnie. Nie nakręcam się.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to testujemy razem tez mam na 14 @

reklama
Do góry