reklama
pyzunia86
Fanka BB :)
A kiedy masz termin @ ?? Madz jakies objawy ??Aaa chyba pójdę po pracy i kupię ten test ciążowy bo nie mogę się skupic w pracy.....
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam co miesiąc objawy [emoji14] dziś mam 25dc a podejrzewam ze najpóźniej w czwartek powinnam dostać @ ale często miewam tez 24dn cykle. Tylko ja strasznie niecierpliwa jestem Ostatnim razem właśnie 25dc robiłam test który wyszedł pozytywnie..A kiedy masz termin @ ?? Madz jakies objawy ??
pyzunia86
O to szybko ja nie kupuje jeszcze termin mam na 14 kupie w sobote i zrobie w dzien @ jesli nie bedzie jej z samego ranaJa mam co miesiąc objawy [emoji14] dziś mam 25dc a podejrzewam ze najpóźniej w czwartek powinnam dostać @ ale często miewam tez 24dn cykle. Tylko ja strasznie niecierpliwa jestem Ostatnim razem właśnie 25dc robiłam test który wyszedł pozytywnie..
Kwiatuszekk23
Coraz Was wiecej
Dziewczyny mam prośbę w imieniu mojej kolezanki. Zbiera ona pieniadze na.wozek dla swojej córeczki. Ma.dwojke wspanialych dzieci, obydwoje sa chorzy. Jej juz nie stać na.kolejne wydatki. Ona praktycznie ze szpita nie wychodzi. Jak nie z jednym.dzieckiem to z drugim. Nie raz z obydwoma na.raz... jesli ktoras by mogla ja wesprzeć chociaz 1 zlotowka byla bym.wdzieczna. podaje link do.zbiorki. jest tam.opisana cala sytuacja Olki.
Dziekuje :*
Link do: Jej choroba to wielka tajemnica...Pomóż Oli!! | zrzutka.pl
Dziewczyny mam prośbę w imieniu mojej kolezanki. Zbiera ona pieniadze na.wozek dla swojej córeczki. Ma.dwojke wspanialych dzieci, obydwoje sa chorzy. Jej juz nie stać na.kolejne wydatki. Ona praktycznie ze szpita nie wychodzi. Jak nie z jednym.dzieckiem to z drugim. Nie raz z obydwoma na.raz... jesli ktoras by mogla ja wesprzeć chociaz 1 zlotowka byla bym.wdzieczna. podaje link do.zbiorki. jest tam.opisana cala sytuacja Olki.
Dziekuje :*
Link do: Jej choroba to wielka tajemnica...Pomóż Oli!! | zrzutka.pl
Olasec
paula.w postaraj się wstrzymać z testem. Często jest tak, że wychodzi pozytywny rpzed terminem miesiączki a okazuje się, że jajo jest puste i potem rozczarowanie. Wg mnie najlepiej robić test najwcześniej w dniu miesiączki a najlepiej 2 dni po terminie. Wiem, że ciężko wytrzymać ale wg mnie
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Ja teoretycznie powinnam okres dostać w niedziele ale wcześniej testu nie robie. Bo wiem ze wyjdzie negatywny i będę się zastanawiać czy za wcześnie zrobiłam czy po prostu w ciąży nie jestem.
Mnie mietosi cały czas. Nie czuję żadnych zmian ale na to za wcześnie. Nie nakręcam się.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie mietosi cały czas. Nie czuję żadnych zmian ale na to za wcześnie. Nie nakręcam się.
pyzunia86
Kochana to testujemy razem tez mam na 14 @Ja teoretycznie powinnam okres dostać w niedziele ale wcześniej testu nie robie. Bo wiem ze wyjdzie negatywny i będę się zastanawiać czy za wcześnie zrobiłam czy po prostu w ciąży nie jestem.
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
U mnie dziś 24 dc.Kochana to testujemy razem tez mam na 14 @
reklama