D
Deleted member 170039
Gość
Bardzo ladna sukienka lubie takie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ladna sukienka lubie takie
16t3d A Ty już wiesz kto tam u Ciebie rośnie?Gratulacje ogromne :-) który to już tydzień u Ciebie?
Tak :-) jestem po polowkowym - u mnie 22 tydzień idzie i czekamy na córeczkę :-)16t3d A Ty już wiesz kto tam u Ciebie rośnie?
No i super Gratuluję córciTak :-) jestem po polowkowym - u mnie 22 tydzień idzie i czekamy na córeczkę :-)
Ja miałam laparoskopie trochę to podobne. U mnie wszystko wyglądało podobnie. Musiałam być 2 tygodnie na l4. Z dnia na dzień było lepiej. U mnie było tak że jak się lepiej poczuje to przytulanki kilka dni odpocząć@funia26 hej :* nie martw się kochana już jest wszystko ok , zaraz opowiem :*
@Baslan widok nieziemski , gratulacje :*
@zosiak u mnie juz dobrze a Ty , nie zakładaj z góry że się nie uda...medycyna poszła do przodu i naprawdę są leki i sposoby , że napewno uda się Wam też :***
@...Margotka9022...super kiecka ! bardzo pasuje Ci ten kolorek
@hajmal bądź dobrej myśli , skoro wszystko wskazuje na to ,źe nic się nie dzieje dzidzia rośnie to i Ty spróbuj uspokoić nerwy , chociaż wierze Ci ,że strch jest , ale będzie dobrze i za chwilę będziesz nam tutaj relacjonować jak było na porodówce
No to teraz opowiadam [emoji14]
Wczoraj rano przed szpitalem pojechałam zbadać poziom homocysteiny < ale o tym później bo wynik już mam > . O 8zgłosiłam się do szpitala , zostałam bardzo miło przyjęta , przebrałam się w specjalne ciuszki , później rozmowa z anastezjologiem , który nauczył się czegoś noweo bo ngdy nie słyszał o mutacji hehe dostałam zastrzyk z heparyny na w razie W , i miałam sobie czekać do południa na czczo . Szpital faktycznie jak hotel , stolik , tv duże szyby , wygodne łóżka , cichutko . Baardzo miłe panie pielęgniarki . Mężuś cały czas był przy mnie Na badanie zawołali mnie dopiero o 13 30 . Mężsuś z pielęgniarką wzieli moje łóżko i poszliśmy do windy zjechalismy pod sale operacyjną tam dostałam buziaka i poszłam jak na ścięcie . Na sali połozyli mnie na łóżku nade mną były wielkie lampy , zaczeli mi podpinac te wszytskie aparaty i tyle pamiętam [emoji14] nawet nie zdąrzyłam zobaczyć mojego lekarza Spałam 2,5h ...wybudzałam się ciężko , normalnie jakby mnie naćpali nie wiadomo czym takie schizy miałam... byłam w kosmosie i wg , wszystko było takie jak w filmach fantasy powiększło mi się w oczach nie wiedziałam gdzie jestem i opowiadałam głupoty miału panie ubaw ze mnie ;p Mój kochany M cały czas siedział pod salą pooperacyjną i czekał , zlitowały się nad nim i wpuścili go na momencik do mnie żeby zobaczył ,że wszystko ok . Widziałam go ale jeszcze byłam bardzo słaba nie mówiąc o tym jaką głowe miałam ciężką . O 16 przewieźli mnie na moją sale na oddział i tam podpieli dalej po aparature i tak sobie leżałam cały czas aż mi przejdzie , a było mi okropnie niedobrze po tej narkozie , a ból głowy niesamowity . Siku mi się chciało ciągle po tych kroplówkach to M mi pomagał chodzić do łązienki bo się przewracałam tak mi wirowało wszytsko . Dawke to mi dobrą pierdzielneli hehe . Niestety mój lekarz do mnie nie przyszedł bo od rana miał pełno cesarek i zabiegi i nie dał rady , ale przyszedł inny lekarz na obchód i powiedział ,ze gdyby było cos nie tak to by przyszedł ...ze spojrzy w dokumenty i zapyta jakie informacje lekarz dla mnie zostawił . Wyjść mogłam o 20 o ile juz się dobrze się bede czuc , mi się dalej kręciło głowa bolała ale stwierdziłam ,że nie chce zostawać na noc a do domu kawałek jest więc powiedziałam ,że jest ok i chce wyjsc Takim oto sposobem prawie o 22 byłam w domku ledwo dojechałam bo mnie muliło i ból głowy męczył okropnie ;/
Ale szczęśliwa Badania bardzo dobre Fizjologicznie wszystko na swoim miejscu , zadnych zrostów , torbieli itd . jajowody drożne , endometrum ładne , jajniki pracują także kamień z serca a bałam sie strasznie mówie Wam Mam przyjść po @ na kontrole i lekarz powie co i jak zapisze wszystkie leki przed staraniami W kolejnym poście wyślę Wam moją homocysteine bo mnie zadziwiło to wszystko tylko zrobię zdjęcia
Dziękuję za kciuki i wg jesteście kochane :*
@nafoczka Ty miałaś robioną tą histeroskopie więc mi podpowiesz bo pielegniarki powiedziały ,że mam prowadzic oszczedny tryb życia przez kilka dni nic nie dzwigać a później żyć normalnie zupełnie Ile dni po badaniu mogę baraszkować z moim M ? [emoji14] może głupie pytanie ale nie chciałam już pytać pielęgniarek a mój M był tak zestresowany , tak mu było cieżko patrzeć na mnie od tymi kroplówkami , biedak mój kochany się mną zajmował cały czas najlepiej to juz bym Go ''wyprzytulała''
Mnie nic nie boli na szczęście , czuję się dobrze , delikatnie plamie więc poczekam chociaż z 3 dniJa miałam laparoskopie trochę to podobne. U mnie wszystko wyglądało podobnie. Musiałam być 2 tygodnie na l4. Z dnia na dzień było lepiej. U mnie było tak że jak się lepiej poczuje to przytulanki kilka dni odpocząć
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom