reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funiu kiecka taka:
1493315855-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ladna sukienka lubie takie:)

reklama
@margotka super[emoji4]taka klasyczna ale zarazem sexi[emoji4]
Ja tez pokaze ale w dniu weselicha bo moja jeszcze u krawcowej na poprawkach[emoji5]

@Roxieeeee napisz do nas plissss[emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzieki za pamiec, jakos leci, jak nie boli to kuje albo jeszcze cos innego. Kazdy dzien to jakas nowosc. Przekroczylam 16,0 tc dla mnie bardzo trudny, bo to rocznica odejscia mojego synka. Troche mniej sie boje ale tylko troche mniej.
Dziewczynki gratuluje coreczek i trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@funia26 hej :* nie martw się kochana już jest wszystko ok , zaraz opowiem :):*
@Baslan widok nieziemski , gratulacje :*
@zosiak u mnie juz dobrze :) a Ty , nie zakładaj z góry że się nie uda...medycyna poszła do przodu i naprawdę są leki i sposoby , że napewno uda się Wam też :***
@...Margotka9022...super kiecka ! :) bardzo pasuje Ci ten kolorek :)
@hajmal bądź dobrej myśli , skoro wszystko wskazuje na to ,źe nic się nie dzieje dzidzia rośnie to i Ty spróbuj uspokoić nerwy , chociaż wierze Ci ,że strch jest , ale będzie dobrze i za chwilę będziesz nam tutaj relacjonować jak było na porodówce :D
No to teraz opowiadam :p
Wczoraj rano przed szpitalem pojechałam zbadać poziom homocysteiny < ale o tym później bo wynik już mam > . O 8zgłosiłam się do szpitala , zostałam bardzo miło przyjęta , przebrałam się w specjalne ciuszki , później rozmowa z anastezjologiem , który nauczył się czegoś noweo bo ngdy nie słyszał o mutacji hehe :D dostałam zastrzyk z heparyny na w razie W , i miałam sobie czekać do południa na czczo . Szpital faktycznie jak hotel , stolik , tv duże szyby , wygodne łóżka , cichutko . Baardzo miłe panie pielęgniarki . Mężuś cały czas był przy mnie :) Na badanie zawołali mnie dopiero o 13 30 . Mężsuś z pielęgniarką wzieli moje łóżko i poszliśmy do windy zjechalismy pod sale operacyjną tam dostałam buziaka i poszłam jak na ścięcie . Na sali połozyli mnie na łóżku nade mną były wielkie lampy , zaczeli mi podpinac te wszytskie aparaty i tyle pamiętam :p nawet nie zdąrzyłam zobaczyć mojego lekarza :D Spałam 2,5h ...wybudzałam się ciężko , normalnie jakby mnie naćpali nie wiadomo czym takie schizy miałam... byłam w kosmosie i wg , wszystko było takie jak w filmach fantasy powiększło mi się w oczach nie wiedziałam gdzie jestem i opowiadałam głupoty :) miału panie ubaw ze mnie ;p Mój kochany M cały czas siedział pod salą pooperacyjną i czekał , zlitowały się nad nim i wpuścili go na momencik do mnie żeby zobaczył ,że wszystko ok . Widziałam go ale jeszcze byłam bardzo słaba nie mówiąc o tym jaką głowe miałam ciężką . O 16 przewieźli mnie na moją sale na oddział i tam podpieli dalej po aparature i tak sobie leżałam cały czas aż mi przejdzie , a było mi okropnie niedobrze po tej narkozie , a ból głowy niesamowity . Siku mi się chciało ciągle po tych kroplówkach to M mi pomagał chodzić do łązienki bo się przewracałam tak mi wirowało wszytsko . Dawke to mi dobrą pierdzielneli hehe . Niestety mój lekarz do mnie nie przyszedł bo od rana miał pełno cesarek i zabiegi i nie dał rady , ale przyszedł inny lekarz na obchód i powiedział ,ze gdyby było cos nie tak to by przyszedł ...ze spojrzy w dokumenty i zapyta jakie informacje lekarz dla mnie zostawił . Wyjść mogłam o 20 o ile juz się dobrze się bede czuc , mi się dalej kręciło głowa bolała ale stwierdziłam ,że nie chce zostawać na noc a do domu kawałek jest więc powiedziałam ,że jest ok i chce wyjsc :) Takim oto sposobem prawie o 22 byłam w domku ledwo dojechałam bo mnie muliło i ból głowy męczył okropnie ;/
Ale szczęśliwa :) Badania bardzo dobre :) Fizjologicznie wszystko na swoim miejscu , zadnych zrostów , torbieli itd . jajowody drożne , endometrum ładne , jajniki pracują :) także kamień z serca a bałam sie strasznie mówie Wam :) Mam przyjść po @ na kontrole i lekarz powie co i jak zapisze wszystkie leki przed staraniami :) W kolejnym poście wyślę Wam moją homocysteine bo mnie zadziwiło to wszystko :) tylko zrobię zdjęcia :)
Dziękuję za kciuki i wg jesteście kochane :*

@nafoczka Ty miałaś robioną tą histeroskopie więc mi podpowiesz :) bo pielegniarki powiedziały ,że mam prowadzic oszczedny tryb życia :) przez kilka dni nic nie dzwigać :) a później żyć normalnie zupełnie :) Ile dni po badaniu mogę baraszkować z moim M ? :p może głupie pytanie ale nie chciałam już pytać pielęgniarek :) a mój M był tak zestresowany , tak mu było cieżko patrzeć na mnie od tymi kroplówkami , biedak mój kochany się mną zajmował cały czas :) najlepiej to juz bym Go ''wyprzytulała'' :D

@funia26 hej :* nie martw się kochana już jest wszystko ok , zaraz opowiem :):*
@Baslan widok nieziemski , gratulacje :*
@zosiak u mnie juz dobrze :) a Ty , nie zakładaj z góry że się nie uda...medycyna poszła do przodu i naprawdę są leki i sposoby , że napewno uda się Wam też :***
@...Margotka9022...super kiecka ! :) bardzo pasuje Ci ten kolorek :)
@hajmal bądź dobrej myśli , skoro wszystko wskazuje na to ,źe nic się nie dzieje dzidzia rośnie to i Ty spróbuj uspokoić nerwy , chociaż wierze Ci ,że strch jest , ale będzie dobrze i za chwilę będziesz nam tutaj relacjonować jak było na porodówce :D
No to teraz opowiadam [emoji14]
Wczoraj rano przed szpitalem pojechałam zbadać poziom homocysteiny < ale o tym później bo wynik już mam > . O 8zgłosiłam się do szpitala , zostałam bardzo miło przyjęta , przebrałam się w specjalne ciuszki , później rozmowa z anastezjologiem , który nauczył się czegoś noweo bo ngdy nie słyszał o mutacji hehe :D dostałam zastrzyk z heparyny na w razie W , i miałam sobie czekać do południa na czczo . Szpital faktycznie jak hotel , stolik , tv duże szyby , wygodne łóżka , cichutko . Baardzo miłe panie pielęgniarki . Mężuś cały czas był przy mnie :) Na badanie zawołali mnie dopiero o 13 30 . Mężsuś z pielęgniarką wzieli moje łóżko i poszliśmy do windy zjechalismy pod sale operacyjną tam dostałam buziaka i poszłam jak na ścięcie . Na sali połozyli mnie na łóżku nade mną były wielkie lampy , zaczeli mi podpinac te wszytskie aparaty i tyle pamiętam [emoji14] nawet nie zdąrzyłam zobaczyć mojego lekarza :D Spałam 2,5h ...wybudzałam się ciężko , normalnie jakby mnie naćpali nie wiadomo czym takie schizy miałam... byłam w kosmosie i wg , wszystko było takie jak w filmach fantasy powiększło mi się w oczach nie wiedziałam gdzie jestem i opowiadałam głupoty :) miału panie ubaw ze mnie ;p Mój kochany M cały czas siedział pod salą pooperacyjną i czekał , zlitowały się nad nim i wpuścili go na momencik do mnie żeby zobaczył ,że wszystko ok . Widziałam go ale jeszcze byłam bardzo słaba nie mówiąc o tym jaką głowe miałam ciężką . O 16 przewieźli mnie na moją sale na oddział i tam podpieli dalej po aparature i tak sobie leżałam cały czas aż mi przejdzie , a było mi okropnie niedobrze po tej narkozie , a ból głowy niesamowity . Siku mi się chciało ciągle po tych kroplówkach to M mi pomagał chodzić do łązienki bo się przewracałam tak mi wirowało wszytsko . Dawke to mi dobrą pierdzielneli hehe . Niestety mój lekarz do mnie nie przyszedł bo od rana miał pełno cesarek i zabiegi i nie dał rady , ale przyszedł inny lekarz na obchód i powiedział ,ze gdyby było cos nie tak to by przyszedł ...ze spojrzy w dokumenty i zapyta jakie informacje lekarz dla mnie zostawił . Wyjść mogłam o 20 o ile juz się dobrze się bede czuc , mi się dalej kręciło głowa bolała ale stwierdziłam ,że nie chce zostawać na noc a do domu kawałek jest więc powiedziałam ,że jest ok i chce wyjsc :) Takim oto sposobem prawie o 22 byłam w domku ledwo dojechałam bo mnie muliło i ból głowy męczył okropnie ;/
Ale szczęśliwa :) Badania bardzo dobre :) Fizjologicznie wszystko na swoim miejscu , zadnych zrostów , torbieli itd . jajowody drożne , endometrum ładne , jajniki pracują :) także kamień z serca a bałam sie strasznie mówie Wam :) Mam przyjść po @ na kontrole i lekarz powie co i jak zapisze wszystkie leki przed staraniami :) W kolejnym poście wyślę Wam moją homocysteine bo mnie zadziwiło to wszystko :) tylko zrobię zdjęcia :)
Dziękuję za kciuki i wg jesteście kochane :*

@nafoczka Ty miałaś robioną tą histeroskopie więc mi podpowiesz :) bo pielegniarki powiedziały ,że mam prowadzic oszczedny tryb życia :) przez kilka dni nic nie dzwigać :) a później żyć normalnie zupełnie :) Ile dni po badaniu mogę baraszkować z moim M ? [emoji14] może głupie pytanie ale nie chciałam już pytać pielęgniarek :) a mój M był tak zestresowany , tak mu było cieżko patrzeć na mnie od tymi kroplówkami , biedak mój kochany się mną zajmował cały czas :) najlepiej to juz bym Go ''wyprzytulała'' :D
Ja miałam laparoskopie trochę to podobne. U mnie wszystko wyglądało podobnie. Musiałam być 2 tygodnie na l4. Z dnia na dzień było lepiej. U mnie było tak że jak się lepiej poczuje to przytulanki;) kilka dni odpocząć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam laparoskopie trochę to podobne. U mnie wszystko wyglądało podobnie. Musiałam być 2 tygodnie na l4. Z dnia na dzień było lepiej. U mnie było tak że jak się lepiej poczuje to przytulanki;) kilka dni odpocząć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie nic nie boli na szczęście , czuję się dobrze , delikatnie plamie więc poczekam chociaż z 3 dni :D

reklama
Przepraszam za post pod postem :)

Więc tak tutaj wynik z 6.04
A tutaj wynik dzisiejszy : Trochę się zszokowałam jakim cudem tak mi spadło :O
Nie wiem dalej brać te metyle ? kwas foliowy ok ale b6 i b12 tez brać czy odstawić ? :)
Zgłupiałam z tymi badaniami hehe nie wiem jak to jest możliwe
Czy jak zrobię progesteron w 14dc będzie ok ? bo ciekawa jestem jaki będzie

Do góry