reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@gabrika ladna ta beta ,niestety bedzie spadac coraz wolniej.
Ja dostalam @ przy poziomie 7[emoji4]

A teraz @margotka cos dla twojego endo[emoji4](cos muisz lubiec)
Migdaly,orzechy,ryby,czerwone winko
Magnez(ja kupilam taki dla kobiet w ciazy i planujacych ciaze)
Wit b
Wit e (tylko do owu)
Olej z wiesolka(do owu)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
[emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Paula po pierwszej stracie badalam tylko cytomegalie i p/c antykarsiolipinowe.
Lekarz nie kazal wiecej.
Po drugiej starcie lekarze tez uwzaja ,ze nie musze sie badac ,ale ja jestem innego zdania[emoji4]

@mififi to bardzo wazna wit w ciazy ale zarowno niedobor jak i nadmiar szkodza.
Ja mam 16 przy normach30-100.
Polecam zbadac przed suplementacja,ja za miesiac ponowie badanie zeby sprawidzic czy brac dalej

@Paula po pierwszej stracie badalam tylko cytomegalie i p/c antykarsiolipinowe.
Lekarz nie kazal wiecej.
Po drugiej starcie lekarze tez uwzaja ,ze nie musze sie badac ,ale ja jestem innego zdania[emoji4]

@mififi to bardzo wazna wit w ciazy ale zarowno niedobor jak i nadmiar szkodza.
Ja mam 16 przy normach30-100.
Polecam zbadac przed suplementacja,ja za miesiac ponowie badanie zeby sprawidzic czy brac dalej

Ja od kilku dni biorę. Przy was można się sporo nauczyć;) to powinnam kontrolować tsh, prolaktyna, progesteron, Wit d coś jeszcze?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika czekanie na okres po jest bardzo ciężkie. Ja miałam zabieg i się naczytalam ze to może twac nawet 6tyg to się lekko załamałam bo też odliczalam kiedy mogę zacząć się starać. Okazało się ze dostałam po 23 dniach bo zabiegu wiec bardzo wcześnie -aż myślałam że to coś innego niż okres - ale nie badałam bety w trakcie.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika czekanie na okres po jest bardzo ciężkie. Ja miałam zabieg i się naczytalam ze to może twac nawet 6tyg to się lekko załamałam bo też odliczalam kiedy mogę zacząć się starać. Okazało się ze dostałam po 23 dniach bo zabiegu wiec bardzo wcześnie -aż myślałam że to coś innego niż okres - ale nie badałam bety w trakcie.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
To nic złego że tak wcześnie dostałaś @. Ja miałam po 25 dniach

@mififi to takie podstawy ktore lekarze uwazja za niepottzebne ale uwierzcie mi ,ze jak nie chcecie marnowac czasu to trzeba chociaz te podstawy sprawdzic.
Ja tez posluchalam lekarza po pierwszym poronieniu i hormony sama od sibie zbadalam po 3 miesiacach i wyszlo ,ze dobrze nie jest.
Teraz tez lekarz z nfz powiedzial ,ze u mnie nie ma sensu badac hormonow.
Nawet jak mowialam o plamieniach,krotkich cyklach,tradziku i o tym ,ze poprzednio bylo nieciekawie[emoji4]
Czasem trzeba zadzialac na wlasna reke[emoji6]

@mififi to takie podstawy ktore lekarze uwazja za niepottzebne ale uwierzcie mi ,ze jak nie chcecie marnowac czasu to trzeba chociaz te podstawy sprawdzic.
Ja tez posluchalam lekarza po pierwszym poronieniu i hormony sama od sibie zbadalam po 3 miesiacach i wyszlo ,ze dobrze nie jest.
Nawet jak mowialam o plamieniach,krotkich cyklach,tradziku i o tym ,ze poprzednio bylo nieciekawie[emoji4]

Ja chodzę prywatnie do gin. Będę o tym pamiętać dzięki bardzo;)

reklama

Pewnie już pisałaś... ale mogłabys napisać jeszcze raz jakie podstawowe badania robiłaś? Chodzi mi głównie o te, które zrobiłaś na własną rękę - też zrobię!

Do góry