reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny zasniad wyjdzie w badaniu histo. Po to go robia. A nie po to zeby go usunąć! Jesli wyjdzie zasniad trzeba brac chemie bo to jest normalny rak!
Margotka jesli mialas zabieg to spokojnie. W hist pacie Ci wyjdzie. A jak juz jestes 2 tyg po zabiegu to wynik juz powinien byc. Zapytaj.
Ja uczulam.dziewczyny ktore zabiegu nie miały, zeby kontrolowaly bete!

Ostatnia edycja:
Koleżance mojej przyjaciółki wyszedł zaśniad i nic nie wspominała o chemii..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Calkowity czy czesciowy? Zasniad czyli inaczej kosmowczak jest rakiem. Powinno sie isc na konsultacje do onlologa. On decyduje co dalej, bo jesli beta spada moze obejsc sie bez chemii. Ale czesto gesto przy zasniadzie beta spada potem rosnie i spada i rosnie i trzeba wlaczyc chemie.

Calkowity czy czesciowy? Zasniad czyli inaczej kosmowczak jest rakiem. Powinno sie isc na konsultacje do onlologa. On decyduje co dalej, bo jesli beta spada moze obejsc sie bez chemii. Ale czesto gesto przy zasniadzie beta spada potem rosnie i spada i rosnie i trzeba wlaczyc chemie.
Kwiatuszku nie dopytywalam bo tamta dziewczyna nie chce o tym rozmawiać.
Ja w poniedziałek jadę po wyniki badań i na betę. Modlę się żeby to nie był zaśniad..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal dziekuje Ci za wpis ,ta cena jest dalej aktualna ,z tego co widze w necie[emoji5]
Jestem w trakcie szukania gdzie zrobie kazde badani najtaniej[emoji4]najwyzej czesc zrobie w innym miejscu.
@misia dziekuje za odpowiedz,w takim razie zbadam tez tarczyce kompelksowo[emoji5]
Bede tez robila ten allo mrl i nk na pewno i jak poczytam wasze historie ,ktore @nafoczka podrzucila to zobacze co jeszcze[emoji4]

@margotka po pierwszej starcie w 10tyg mialam zabieg a test byl pusty dopiero 3 tyg po
Teraz bylam w 11tyg bez zabiegu,poronienie farmakologiczne i moja beta
8 dni po 368
18 dni po 43
21 dni po 24
27 dni po 7.3 takze jak widzisz spada ale coraz wolniej,a tez mialam kilkadziesiat tysiecy na poczatku.
Ide zbadac znow ok srody
A miesiaczke dostalam po 26 dniach od zabiegu mimo ,ze w ten dzien zbadalam bhcg i mialam dalej 7.3 .
Zbadaj koniecznie i nie martw sie na zapas ,bo to troszke trwa ,nawet po zabiegu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kwiatuszek widzialam wlasnie ,ze prawdopodnie robia w Kato w tym test dna ,bede tam dzwonic w pon ,bo teraz w pracy to nie moge[emoji5]
No chyba ,ze wieczorem mnie odbiora
Bardzo Ci dziekuje[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry