reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatush to wtorku juz coraz blizej ,wiem co przezywasz ,tez sie boje[emoji20]pewnie jak zobacze serduszko to troche sie uspokoje ,ale tamta ciaze stracilam pod koniec 10tyg wiec stres i tak dalej bedzie

Roxie twoje plamienia moga byc z roznych powodow ,mogla to byc tez implantacja ,bo z opisu mniej wicej tak to moze wygladac,wiec nawet jesli tak bylo to test wykrywa ciaze najwczssniej 48h po zagniezdzeniu ,takze wrzuc na luzzz
Pomysl ,ze nie masz na to wszystko wplywu,zrelaksuj sie ,poczytaj fajna ksiazke a te kilka dni szybciutko zleci [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agatush to wtorku juz coraz blizej ,wiem co przezywasz ,tez sie boje[emoji20]pewnie jak zobacze serduszko to troche sie uspokoje ,ale tamta ciaze stracilam pod koniec 10tyg wiec stres i tak dalej bedzie

Roxie twoje plamienia moga byc z roznych powodow ,mogla to byc tez implantacja ,bo z opisu mniej wicej tak to moze wygladac,wiec nawet jesli tak bylo to test wykrywa ciaze najwczssniej 48h po zagniezdzeniu ,takze wrzuc na luzzz
Pomysl ,ze nie masz na to wszystko wplywu,zrelaksuj sie ,poczytaj fajna ksiazke a te kilka dni szybciutko zleci [emoji4]

Funia wierze że usłyszysz serduszko <3 mimo strachu bądź dobrej myśli :* kiedy wizyta ?

Tak właśnie wybieram się na spacer żeby odreagować i się uspokoić :) nie miałam pojęcia że przy kolejnym planowaniu tak będę przeżywać wszystko no ale cóż jestem tylko człowiekiem dobrze że jest się do kogo wygadać :) przepraszam dziewczynki że Wam tutaj zaśmiecam forum ale nie mam z kim pogadać... mąż wysłucha przytuli ale jak to facet nie ogarnie bo nawet sobie nie jest w stanie wyobrazić jak to się wszystko odbywa jeszcze hormony szaleją nawet jak coś powie bo chce dobrze to i tak mu sie dostanie za nic hehe tylko on na szczęście reaguje śmiechem nie strzela focha :)

Roxie wiadomo ,ze faceci inaczej przechodza cala sytuacje ,wiem cos o tym,maz bardzo mnie wspiera ale wiadomo,ze nie czuje tego co ja
Spacerek dobrze Ci zrobi tylko sprawdz czy nie ma duzo smogu bo u mnie dzis o 400%norma przekroczona,wiec o spacerze moge pomarzyc[emoji4]

Roxie wiadomo ,ze faceci inaczej przechodza cala sytuacje ,wiem cos o tym,maz bardzo mnie wspiera ale wiadomo,ze nie czuje tego co ja
Spacerek dobrze Ci zrobi tylko sprawdz czy nie ma duzo smogu bo u mnie dzis o 400%norma przekroczona,wiec o spacerze moge pomarzyc[emoji4]

Kurcze faktycznie nie pomyślałam o tym może lepiej nie wychodzić :/ w takim razie biorę się za prasowanie firanki :)

Kochana trzymam kciuki ! :) Musi być dobrze :)
Dziś się nawet pomodlę za to, żebyś usłyszała bicie serduszka swojego cudu :)

Mam wynik TSH 1,31 :) Czyli narazie jest ok.
Dziewczyny ja w poprzednim cyklu też tak się nakręciłam, że szok. Objawów miałam multum, robiłam testy... W tym cyklu nie doszukiwałam się już objawów, a wręcz byłam pewna, że nic z tego, a wyszło inaczej :) Każda z Was się doczeka :)

reklama
Ovli22, Roxie ja pierwszą ciążę poroniłam w uk, nie wspominam tego najlepiej, nawet usg mi nie zrobili.

Agatush kciuki za wizytę &&&&&&&&.

A ja nie dostałam @, wcale za nią nie tęsknię bo boję się że znów dostanę krwotoku ale mam nadzieję, że w ciąży jeszcze nie jestem.

Tak tutaj nie robią usg !!!! Ja miałam robione usg tylko przy pierwszej poronionej ciaży !!

Roxie tak paracetamol lek na wszysko !!!

Do góry