Calineczka24
Fanka BB :)
i jeszcze pojawia się: dpt - dzień po transferze
a w późniejszym czasie: tc - tydzień ciąży
Dziękuję za pomoc :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jeszcze pojawia się: dpt - dzień po transferze
a w późniejszym czasie: tc - tydzień ciąży
Hej Angelka123!Hellloo Dziewczynki!
Napiszę szybko co u mnie bo na chwilę dopadłam do komputera.
Dzisiaj wizyta u mojej ukochanej Baś...
I delikatnie mówiąc mam mieszanie odczucia co do tego całego planowania ciąży.
Mam za wysoką homocysteinę, za mało kwasu no i od razu zaleciła mi metylowaną formę. (Wiecie może w którym dniu cyklu powinno robic się homocysteinę?)
Do tego mialam usg piersi i mam odczynowy węzeł chłonny... Nie kazała się tym przejmować, ale mnie martwi
Kurcze jakoś zdołowała mnie ta wizyta
Ja brałam to "b-complex w/metafolin and intrinsic factor" bo to mi Bas kazała brać. Jak zachodzilam miałam homocysteine na poziomie 7,5 i też mnie badalam w konkretnym momencie cyklu.agatush A co suplementowałaś?
Jaką mialaś w chwili zajścia w ciążę?
No ja zbijalam ok 3 miesięcy :-)Magdalena26 mam 10,7, B12 - 344 i kwas 9,52.
Z piersiami też mam jazdy w sumie odkąd zakończyliśmy karmienie.
Już trochę ochłonęłam i też stwierdziłam, że jakby było źle to by mi powiedziała
agatush no własnie dokładnie to mi kazała kupić
A ile czasu zbijałaś tą homocysteinę?
Nie pamiętasz, który to był dzień cyklu?
Kurcze, nie dopytałam no.
No i teraz nie wiem - kazała mi się starać już. Ale chyba powinnam odczekać aż spadnie ta homocysteina nie?
monika923 nie zrobiłaś nic złego. Przytulam!