kath Trzymam kciuki, aby AFi się poprawiło! Nie miałam problemów z wodami, więc nie pomogę. Aczkolwiek te pomiary są faktycznie niepokojące - nawet jeśli były robione przez różnych lekarzy. Niech maluch siedzi jak najdłużej w w Twoim brzuszku. Dobrze, że jesteś pod opieką lekarzy. Daj znać po czwartkowej kontroli.
reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
Kochane moje test kupiłam bo nie wytrzymałam, ale taka moja uroda
Być może dla wielu z Was wyda się to śmieszne, ale nie wiem co oznacza skrót "dc" więc gdybyście mi powiedziały to byłabym wdzięczna.
Być może dla wielu z Was wyda się to śmieszne, ale nie wiem co oznacza skrót "dc" więc gdybyście mi powiedziały to byłabym wdzięczna.
Calineczka24
Niech zgadne pewno chodzi o dzień cyklu "dc" ?
Calineczka24
Ja robilam testy w obu ciazach jedna stracilam w drugiej obecnie jestem w 25dc i w obu byly kreski jasne to fakt ale byly wiec nie wiem na co czekac i sie denerwowac co ma byc to bedzie.
A ktory to Twoj dc?
Dziś jest 26 dzień cyklu
asia333podlasie
U mnie juz w 26 dniu cyklu jak bylam w ciazy pokazywsl dodatni wynik wiec trzymam kciuki i czekamy na wiadomosx
agatush
Moderatorka
Dc - dzień cyklu,Kochane moje test kupiłam bo nie wytrzymałam, ale taka moja uroda
Dpo - dzień po owulacji
Om - ostatnia miesiączka
Trzymam kciuki za test :-)
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
Kat trzymam kciuki za lozysko i za dzidzie ,zeby jak najdluzej wysiedziala w brzuszku[emoji4]
Calineczka,powodzenia ,mi w ostatniej ciazy test pokazal pozytyw w 24 dniu a teraz w 27 ,teraz mialam owulacje pozniej
Trzymam kciuki i daj znac od razu.
Dobrym sposobem jest tez zrobienie testu owu ,u mnie w obu przypadkach wyszly dwie grube krechy w tym samym dniu kiedy na ciazowym pojawil sie cien[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Calineczka,powodzenia ,mi w ostatniej ciazy test pokazal pozytyw w 24 dniu a teraz w 27 ,teraz mialam owulacje pozniej
Trzymam kciuki i daj znac od razu.
Dobrym sposobem jest tez zrobienie testu owu ,u mnie w obu przypadkach wyszly dwie grube krechy w tym samym dniu kiedy na ciazowym pojawil sie cien[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Calineczka24
U mnie juz w 26 dniu cyklu jak bylam w ciazy pokazywsl dodatni wynik wiec trzymam kciuki i czekamy na wiadomosx
Kochane moje jutro zrobie test z rana
reklama
Calineczka24
Dc - dzień cyklu,
Dpo - dzień po owulacji
Om - ostatnia miesiączka
Trzymam kciuki za test :-)
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za pomoc :*