reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Calineczka, no dokładnie... we wszystkich futrynach pod drzwiami jest ok. 3 cm luki, nawet w toalecie :oo2:(chyba dla lepszej cyrkulacji powietrza), więc nie ma mowy o jakichś igraszkach, poprawiających nastrój :baffled: oprócz buziaka na dzień dobry i dobranoc, nie ma co liczyć na jakiś regularny "zastrzyk energii". ....:sorry2:

alza, próbowałam się zmotywować do ćwiczeń, z resztą cały czas próbuję :-p ale z marnym skutkiem. Może jak wrócę do domu i wpadnę w jakiś rytm, to łatwiej będzie mi go tutaj wdrożyć :huh: bo generalnie ćwiczyć, zwłaszcza na siłowni, zawsze lubiłam, ale muszę się najpierw zmobilizować i zacząć :baffled:

reklama
u nas smutno. Byliśmy popołudniu prywatnie u pediatry bo temp. 38.8 była 3 doby. Wszystko gardło i spojówki rozwinęły się w zapalenie ucha wiec antybiotyk 8-10 dni no i butelki / smoczki odpadają bo go wtedy uszko boli a już nie wspomnę jaki jest"trudny" w tych dniach. Potem kontrola. Nie to dziecko. :( (starszy i tatuś tez chorzy woec szukajcie mnie u psychiatry :) a najbardziej wkurza ten ostatni :)
Zatem zdrówka dziczyzny zdrówka!
Tym co się diagnozują
Tym co już jada przez skrzyżowanie na zielonym swietle
Oraz tym z dzidziami w brzuszku i poza.. jeszcze raz zdrówka

Trzymaj sie bidulo,tylko Ty nie padnij bo kto sie nimi zajmie[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Monika witaj, bardzo Ci współczuję. To co się wydarzyło nie jest Twoją winą!
One a Kaja jak reaguje na zmianę klimatu? Małż jeszcze długo planuje być na emigracji?
Kat kciuki za Was.
Misia jak w pracy?
Renata czytasz nas jeszcze? Daj znać co u Ciebie, bo ty jak Angel już na końcówce.
A ja byłam wczoraj u gina (16 dc), endomerium 13 mm, lewy jajnik: jeden pecherzyk jakby zapadnięty, drugi cały jeszcze ze wzgòrkiem jajonośnym, niestety nie wiem jakiej wielkości. Test owu pozytywny w 14 dc (pierwszy raz tak szybko, chyba dzięki clo, dlatego też tak późno poszłam do gina), silny ból lewego jajnika w 15 dc przez kilka godz., temp. w górę. Myślicie, że faktycznie doszło do owulacji? Czy nie wszystkie pęcherzyki pękają? Teraz dwa tygodnie czekania...

Nafoczka zdrówka dla całej rodzinki.

Alza u mnie Ala też pakuje piąstki do buzi, czasem dwie na raz i ślini się jak buldog ale myślałam że na zęby to zdecydowanie za wcześnie. W piątek idę do pediatry i na szczepienie to poproszę żeby jej sprawdziła. Udanej imprezki z kuzynostwem :)

One ja czuję się samotna w PL, bardzo się cieszę, że mam Alę ale moje życie zmieniło się diametralnie. Pracowałam w korporacji, byłam w ciągłym wirze pracy, zawsze coś się działo. Poznawałam dużo nowych osób. Po pracy regularnie chodziłam na trampolinki i spotykałam się z koleżankami i kolegami na kawkę lub piwko. A teraz moją jedyną rozrywką jest spacer z Alą. Koleżanki z pracy odwiedzają mnie już 3 miesiące i dotrzeć nie mogą. Kolega dzwonił ostatnio, że chcą się spotkać na piwko ale po pracy a ja wtedy nie mogę wyjść bo jestem z Alą sama. Nie mogę się doczekać wiosny bo zimą zawsze mam depresję, brakuje mi słońca i ciepła. Więc oby do wiosny.

reklama
Nafoczka zdrówka dla całej rodzinki.

Alza u mnie Ala też pakuje piąstki do buzi, czasem dwie na raz i ślini się jak buldog ale myślałam że na zęby to zdecydowanie za wcześnie. W piątek idę do pediatry i na szczepienie to poproszę żeby jej sprawdziła. Udanej imprezki z kuzynostwem :)

One ja czuję się samotna w PL, bardzo się cieszę, że mam Alę ale moje życie zmieniło się diametralnie. Pracowałam w korporacji, byłam w ciągłym wirze pracy, zawsze coś się działo. Poznawałam dużo nowych osób. Po pracy regularnie chodziłam na trampolinki i spotykałam się z koleżankami i kolegami na kawkę lub piwko. A teraz moją jedyną rozrywką jest spacer z Alą. Koleżanki z pracy odwiedzają mnie już 3 miesiące i dotrzeć nie mogą. Kolega dzwonił ostatnio, że chcą się spotkać na piwko ale po pracy a ja wtedy nie mogę wyjść bo jestem z Alą sama. Nie mogę się doczekać wiosny bo zimą zawsze mam depresję, brakuje mi słońca i ciepła. Więc oby do wiosny.

Wiesz jak to jest z koleżankami, są jak jesteś w pracy, ale jak Cię nie ma to już po jakimś czasie niestety. ale zapominają..
Każdy wygospodaruje dla Ciebie tyle czasu ile sam będzie chciał.
W moim przypadku gdy poszłam na L4 było identycznie. Nagle jakby koleżanki o mnie zapomniały. Żadna się nie odezwała, ale tak to już jest w dzisiejszym świecie.
Ala zapewne oczko w głowie mamusi co ? ;)

Do góry