reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieki dziewczyny:)
Kat pij duzo i postaraj sie myslec pozytywnie,dobrze,ze zostalo to wychwycone i ,ze masz kontrole juz w czwartek:)

Agatush to ktory bedZiesz miala tydzien wtedy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie jak nie urok to przemarsz wojska. Dziś 31 tydzień i małowodzie na granicy normy, AFI 5 cm. W czwartek mam iść na kontrolę, zobaczymy, czy nic się nie poprawi i będziemy podejmować jakieś decyzje.
Kat 31tc to nie tragedia :) ale oczywiście trzymam kciuki za duże pijaństwo ;)
Funia trzymam kciuki.

A dziewczyny jest chcecie poczytać kiedy zarodek widać czy serduszko to można z naszego pomocniczego wątku który szybko znajdziecie klikając w mój NIK I tam będzie podana strona :) zapraszam

Funia GRATULUJE:)

Zaaaneta oj powiem Ci, że jak sama się starałam o dziecko i tak nie wychodziło i nie wychodziło a mi zależało to już przyjemności z tego nie było:)

Calineczka jak potrafisz się powstrzymać to czekaj:)

Katherinne kurcze a masz jakieś wycieki? Oby wszystko było dobrze bo troszke za wcześnie na poród. Chociaż słyszałam, że jakoś można zwiększyć wody płodowe ale nie wiem jak to robią.

Czy jak zrobię test w środę to wynik będzie prawdziwy?

Calineczka ciezko odpowiedziec na to pytanie ,zdarza sie ,ze miesiaczka sie spoznia a test wychodzi dopiero pozniej pozytywny. Najgorsze jest czekanie ,wiadomo ale trzeba to jakos przetrwac :)

Calineczka ciezko odpowiedziec na to pytanie ,zdarza sie ,ze miesiaczka sie spoznia a test wychodzi dopiero pozniej pozytywny. Najgorsze jest czekanie ,wiadomo ale trzeba to jakos przetrwac :)

Mój mąż po poronieniu powiedział, że nie kupujemy żadnych testów tylko pojedzie się na betę. Jego zapewne tez zżera ciekawość czy coś się tam zadziało czy też nie, ale jak to mój mąż na razie w ogóle nic na temat ciąży nie mówi. Czeka po prostu aż mu powiem, że się okres spóźnia i że jedziemy na betę :tak:
Tylko, że ja nie potrafię tak czekać a test też się boje już zrobić :(
Przy wcześniejszej ciąży przy której niestety doszło do poronienia test nie wykazał ciąży a dopiero usg, więc zapewne stąd moje obawy..

Mój mąż po poronieniu powiedział, że nie kupujemy żadnych testów tylko pojedzie się na betę. Jego zapewne tez zżera ciekawość czy coś się tam zadziało czy też nie, ale jak to mój mąż na razie w ogóle nic na temat ciąży nie mówi. Czeka po prostu aż mu powiem, że się okres spóźnia i że jedziemy na betę :tak:
Tylko, że ja nie potrafię tak czekać a test też się boje już zrobić :(
Przy wcześniejszej ciąży przy której niestety doszło do poronienia test nie wykazał ciąży a dopiero usg, więc zapewne stąd moje obawy..

Calineczka zrobisz tak jak Ci serce podpowiada,jak masz ochote zeobic test to rob dla czystej ciekawosci:)

reklama
funia, gratuluję :-) :):-) :) i trzymam kciuki za nudne 9 miesięcy ciąży &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-) ;)

kat, kurka wodna....:baffled: oby picie pomogło. Ja znowu byłam na granicy wielowodzia a mój lekarz nawet nie zająknął się na ten temat. Dopiero jak przyjmowali mnie do szpitala do porodu, to lekarz na dyżurze powiedział... a czepiając się szczegółów to na granicy, to zawsze na granicy a nie poniżej - trzymaj się kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

calineczka, ja jak robiłam testy to raz miałam kreskę już na 2 dni przed terminem @ a raz dopiero 3 czy 4 dni po. Wszystko zależy od tego kiedy owulacja była. Nasza dewiza brzmi: dopóki nie ma @ jest nadzieja :tak:;-) ;) &&&&&&

Do góry