reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hajmal strasznie mi przykro :(

Witam Nowe Aniolkowe Mamy ..... (*) dla Aniołków

Mamcia .....Nikos tez od jakiegoś czasu boi się kapieli.....nawet nie usiądzie w wannie...myjemy Go na stojąco. Mam nadzieję ze kiedyś to minie.

reklama
No ja zobaczę ja dziś będzie mąż mówi, że nic się nie stało jak go kapal to nie wiem czemu się tak miga od kąpieli.

Hajmal bardzo mi przykro kochana ściskam ciepło :*

Ja dziś skonczylam mycie szafek w środku w pokoju przy małym robię to wolniej i na raty no i wzięłam się za kuchnie umylam puki co dwie szafki w środku i na zewnątrz postaram się resztę umyć i jak małego położę to pomyje szkła.

Hajmal bardzo mi przykro :-* Co do życzeń, to weź to za dobrą kartę. Jeżeli ktoś Ci życzy dzieciątka, to może wreszcie te życzenia się spełnią :-)

Asia takie tętno Olek miał, jak byliśmy w szpitalu i brałam tokolizę. Tętno dziecka zależne jest od Twojego. Może na wizycie miałaś objaw białego fartucha, Twoje ciśnienie skoczyło to i dziecku się podniosło. Nie martwiła bym się tym, skoro z badania domowego wychodzi mniej. Poza tym najważniejsze są akceleracje i deceleracje, ale to się stwierdza na ktg a na to chyba za wcześnie :-)

Ja dziewczyny po kolejnej wizycie USG czy już się wyczyściłam. Niestety zostało 16ml ciągle skurczę i ciągle coś leci. Znowu kazali czekać do poniedziałku kolejne badanie i jeśli jeszcze coś będzie idę na czyszczenie. Nie ukrywam , że chciałabym być już po wszystkim. Dziewczyny jak długo czekałyście by zrobić badania. Chciałabym je zrobić jak najszybciej i zacząć się starać. Ja z mężem dajemy sobie jeszcze jedną szansę , dwa poronienia za mną :(. Staram się myśleć pozytywnie choć słabo wychodzi.
Im dłużej krwawie , im dłużej to trwa , tym większy łapie dół.

dziękuje za wasze słowa otuchy, co ma być to będzie

Ewi lepiej jak sie sama oczyścisz bo lekarze to mogą zrobić byle jak, nikt ci nie zagwarantuje ze zrobią to dobrze. Jak mi sie Adaś urodził to lekarz zrobił mi łyżeczkowanie po nim nie całe dwa dni krwawiłam i po tygodniu było juz czysto, teraz mi zrobili tydzień temu łyżeczkowanie i do środy leciały ze mnie fragmenty tkanek a dopiero od wczorajszego wieczora jestem na etapie plamienia, a minął już tydzień.

Hajmal bardzo mi przykro :-* Co do życzeń, to weź to za dobrą kartę. Jeżeli ktoś Ci życzy dzieciątka, to może wreszcie te życzenia się spełnią :-)

Asia takie tętno Olek miał, jak byliśmy w szpitalu i brałam tokolizę. Tętno dziecka zależne jest od Twojego. Może na wizycie miałaś objaw białego fartucha, Twoje ciśnienie skoczyło to i dziecku się podniosło. Nie martwiła bym się tym, skoro z badania domowego wychodzi mniej. Poza tym najważniejsze są akceleracje i deceleracje, ale to się stwierdza na ktg a na to chyba za wcześnie :-)
Alza, dziękuję. Po genetycznym w październiku Jerzak powiedziała, że nie ma czym się przejmować, bo tętno mieści się w normie, ale innej lekarce się ono nie podobało. Wszystko okarze się za tydzień w czwartek, czy z serduszkiem i kręgosłupem wszystko jest w porządku. K. ma wadę serca, podobno pracuje na pusto. Mam nadzieję, że chociaż tego po nim nie odziedziczy.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziewczyny po kolejnej wizycie USG czy już się wyczyściłam. Niestety zostało 16ml ciągle skurczę i ciągle coś leci. Znowu kazali czekać do poniedziałku kolejne badanie i jeśli jeszcze coś będzie idę na czyszczenie. Nie ukrywam , że chciałabym być już po wszystkim. Dziewczyny jak długo czekałyście by zrobić badania. Chciałabym je zrobić jak najszybciej i zacząć się starać. Ja z mężem dajemy sobie jeszcze jedną szansę , dwa poronienia za mną :(. Staram się myśleć pozytywnie choć słabo wychodzi.
Im dłużej krwawie , im dłużej to trwa , tym większy łapie dół.
Podobno badania na zespół kardio lepiej zrobić jak najszybciej po poronieniu, ja tak robiłam. Z pozostałymi badaniami można poczekać, ale nie trzeba.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry