reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Ja dziewczyny wczoraj juz wyszlam. Crp spadlo do 5,6 mam jeszcze brac antybiotyk prze 3 dni. Wymaz wyszedl w porzadku. Do kontroli mam.za.2 tyg
mamcia2014
Kwiatuszek no to fajnie
Dzień dobry dziewczynki
Młody się obudził o 8 ogarnelam go i teraz ogarnę siebie miłego dnia
Mashafre mój Wikus miał też już trzyddniowke i jeszcze potem też miał temperaturę przez jeden dzień i noc i mu przeszło może u Was też tak będzie i samo przejdzie.
Dzień dobry dziewczynki
Młody się obudził o 8 ogarnelam go i teraz ogarnę siebie miłego dnia
Mashafre mój Wikus miał też już trzyddniowke i jeszcze potem też miał temperaturę przez jeden dzień i noc i mu przeszło może u Was też tak będzie i samo przejdzie.
Link do: Kurczak z dynią i pieczarkami | Kwestia Smaku
Wypróbowałam, tylko z indykiem. Polecam :-)
Wypróbowałam, tylko z indykiem. Polecam :-)
MisiaMonisia
OneMoreTime
Dziewczyny, w podstawówce na naszym osiedlu panuje jelitówka U nas noc nadal niespokojna i doszło rozwolnienie i marudzenie w dzień. Oczywiście do lekarza numerków brak teściową poszła chociaż pogadać i kazała dawać smecte i acidolac baby. Zobaczymy
OneMoreTime
alza, mnie też dzisiaj zemdliło i wierci w brzuchu... więc jelitówka na pewno... tylko zastanawiam się teraz z tym mlekiem... czy niespokojny sen i przelewanie się w brzuszku to była reakcja na mleko, czy początek jelitówki.... chyba za jakiś czas trzeba będzie spróbować po raz kolejny
kwiatuszek, super wieści
kwiatuszek, super wieści
One, to tak w kwestii jelitowej i tym zagronem zarzuce
Panie mają zasrany obowiązek Cię zapisać a lekarz taki sam obowiązek Cie przyjąć. My jako pacjenci na NFZ mamy prawo do opieki lekarskiej. Ja o tym nie wiedzialam ale mój Mąż tak i dzięki temu Marysia zawsze sie do lekarza pierwszego kontaktu dostanie po prostu powiedz ze Cie to nie obchodzi i ze znasz swoje prawa i maja Cię przyjąć i zapytaj o której masz przyjechać - u Nas działa.
Panie mają zasrany obowiązek Cię zapisać a lekarz taki sam obowiązek Cie przyjąć. My jako pacjenci na NFZ mamy prawo do opieki lekarskiej. Ja o tym nie wiedzialam ale mój Mąż tak i dzięki temu Marysia zawsze sie do lekarza pierwszego kontaktu dostanie po prostu powiedz ze Cie to nie obchodzi i ze znasz swoje prawa i maja Cię przyjąć i zapytaj o której masz przyjechać - u Nas działa.
reklama
MisiaMonisia
Alza serio? Młoda sie ucieszy Zbiera na jakąś gręMisia super Zamawiam 6- trzy złoto-czerwone i trzy złoto- białe :-)
.
Muszę jej powiedzieć żeby zaczęła produkcję