reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Masha przesyłam pokłady zapału :)i będę trzymać kciuki. Ja chyba zaczęłam do tego dojrzewac bo próbowałam już parę razy i się poddawalam teraz dałam sobie czas jak do Nowego Roku wytrwać się uda to potem będzie szkoda zmarnować efekty Ewa na fejsie rzuciła hasło jakiś czas temu 110 dni do Nowego Roku i podlapalam na początku trochę nieregularnie cwiczylam a teraz staram się 5 razy w tygodniu te pół godzinki na skalpel 2 przeznaczyc czasem się udaje 5 czasem 4 razy najgorsze są początki bo mięśnie bolą, ale potem jest już z górki ja się czasem łapie na tym ,że gadam do telewizora :D

Olasec to za Ciebie rowniez kciuki trzymam i dajcie czadu laski a nóż wejdzie nam to w krew i potem będziemy z siebie dumne ja się super czuje po treningu.

reklama
Masha To ja się z chęcią dołączę, bo ja mam 164cm a ważę z 70kg - najchętniej ważyłabym 58kg, ale brak mi wytrwałości, nawet 65kg mnie by na ten moment usatysfakcjonowało. Ja chyba też już za stara jestem, bo mi się nie chce... Ale poćwiczyć mogę... Gorzej z dietą...

witch u mnie z dietą tragedia była teraz mam kilka zasad słodkości od święta, fast food też i chipsy przestalam jeść jadam o 18 ostatni mały posiłek śniadanie jem duże a obiad tak robię aby zjeść połowę dużej porcji no i drugie śniadanie jadam jakiś owoc np razem 4 posiłki i tak jakoś to u mnie działa jem normalnie tylko ciut mniejsze porcję no i jem regularnie o tych samych godzinach.
Chyba ruch też pomaga obwody mi się też zmniejszają także to moje rady . Dacie radę razem będzie raźniej.

Gloria clostilbegyt może jeszcze będę brać, ale mam zapas 2,5 opakowania:-D Szukaj, szukaj czarownico :biggrin2:
Mamcia no ja z tymi 62 tez się super czułam :yes: Muszę się jakoś zmobilizować i odstawić słodycze:happy2: Mamcia a skalpel 2 kupiłaś czy znalazłaś gdzieś w necie?
Masha, Olasec i witch ćwiczymy z mamcia? :-) :)

Kat,miałam łyżeczkowanie. Ja i tak muszę poczekać na operację stopy do lutego,bo to sprawa,którą "przerwała" ciąża,a skoro tak wyszło to zaczekam na termin. Stopa boli okrutnie,po operacji lżej mi będzie nosić brzuszek:yes: mój M.żartuje,że po operacji jak będę w gipsie to daleko nie ucieknę,więc zrobi swoje i już :D

No i do ciąży chcę też zrzucić parę kilo,chociaż nie wiem jak,bo ruszam się bardzo dużo,a jem często ale mało,no i średnio lubię słodycze..hm..nie mam pomysłu co w tej sytuacji,eh

Baslan mi przeslala kiedyś koleżanka ten skalpel 2 poszukaj na youtubie ,a jak nie będzie to może na płytach jest dostępny ja zaraz zerknę sama na youtuba zobaczę.
Wiesz co chyba niedostępny jest na youtube bo szukałam, ale nie znalazlam :/Dobry jest też Secret on jest w całości na macie i dostępny jest na płytach też.

reklama
Hej dziewczyny

Baslan dzieki,ze pamietasz.Jestem,podczytuje,ale czasu malo teraz,bo pracuje do 14:30,potem czasem jakies zakupy,potem po mlodego do przedszkola,wracam do domu to jest zwykle okolo 15:30.Wiec czasu malo.Praca jest super,mam nadzieje,ze uda sie zostac na dluzej.Tylko teraz,kiedy zrobilam badania i sa ok,tarczyca powoli wraca do normy itd.,chcielibysmy zaczac starania,a tu taka praca i teraz nie wiem,co robic.Do konca roku pewnie i tak bede musiala zaczekac ,bo chce,zeby ta tarczyca byla ok,ladnie spada,we wrzesniu 3,930 ,tydzien temu ponad 2,800,jeszcze za duzo ,ale juz nizej.Wizyte mam dopiero 19 grudnia,ale dla samej siebie powtorze badania okolo 20 listopada.Co do wagi,to lekarz zartowal,ze jestem swoistym ewenementem,bo przy niedoczynnosci nie powinnam byc taka chuda,co prawda przytylam 4 kg,ale juz dawno nie ma po nich sladu.Ja mam 168 cm i 56 kg.

Witam nowe Aniolkowe mamusie,swiatelka dla Aniolkow(*)(*)(*)

Do góry