reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Balsan ja bedę ćwiczyć z mamcią :) ja na kilogramy nie musze chudnąć bo przy wzroście 160 cm mam 54 kg ale muszę się umięśnić i zwalczyć tą paskudną wiotkość skóry:(

Hona to Ty szczuplutka jesteś :)

Audi Twój mąż ma super poczucie humoru :)

reklama
okej dziewczyny, to w poniedziałek wieczorem albo we wtorek robimy sprawozdanie czy zaczęłyśmy i czy się udało, zawsze raźniej! ja zamierzam i nawet napalona jestem, zobaczymy co z tego wyjdzie :)
od czego zaczniecie? Skalpel? Kiler?

okej dziewczyny, to w poniedziałek wieczorem albo we wtorek robimy sprawozdanie czy zaczęłyśmy i czy się udało, zawsze raźniej! ja zamierzam i nawet napalona jestem, zobaczymy co z tego wyjdzie :)
od czego zaczniecie? Skalpel? Kiler?
Lepiej od skalpela, jak nie cwiczyłaś wcześniej to ten trening jest lepszy :-)
I potwierdzam daje szybko efekty!
Najlepiej co drugi dzień ćwiczyć, żeby dać mieśnią odpocząć. A i po ćwiczeniach jest dużo lepsze samopoczucie, wytwarzają się endorfiny[emoji4]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

w sumie to nie wiem czy kręcenie hula hopem to ćwiczenia, trochę tak ale na pewno nie tak intensywne jak te :) kiedyś właśnie skalpela parę razy robiłam ale po kilku razach mój zapał umarł. To było jeszcze przed ciążą, w sumie na krótko przed :)
najbardziej schudłam na diecie dukana, wtedy spadło mi do 59 kg ale nie wyobrażam sobie być teraz na tej diecie :o

Dziewczyny skalpel robiłam, ale mój zapał też padł co innego skalpel 2 pół godzinki na dzień i daje rade, ale skalpel też mam więc możemy się umówić, że razem z Wami go zrobię co wy na to ?od poniedziałku :)
No i potwierdzam co drugi dzień na początek wystarczy ja mogę z wami co drugi dzień skalpel a w dzień dla was wolny będę skalpel 2 sobie dygac.
Aha i jeśli nie dacie rady całego skalpela to się nie zrazajcie zróbcie tyle ile możecie ja miałam problem żeby od razu cały zrobic i wy też możecie więc umówmy się, że robimy tyle ile się da.

Baslan mi przeslala kiedyś koleżanka ten skalpel 2 poszukaj na youtubie ,a jak nie będzie to może na płytach jest dostępny ja zaraz zerknę sama na youtuba zobaczę.
Wiesz co chyba niedostępny jest na youtube bo szukałam, ale nie znalazlam :/Dobry jest też Secret on jest w całości na macie i dostępny jest na płytach też.

Jest na YouTube skalpel bo ja ćwiczyłam ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Masha też kiedyś byłam na dukanie, ale to były czasy, kiedy świrowałam na punkcie sportu, diet itd. Jakiś czas temu czytałam, że po dukanie występują duże niedobory witamin, wypadają włosy itp. Najlepsza dieta to po prostu MŻ ;-)

Może i ja się skuszę na ten skalpel... Na Yt jest tylko skalpel, nie ma sklapela 2, przynajmniej ja nie znalazłam. Tak sobie myślę, że w poniedziałek, wtorek, czwartek, sobotę i niedzielę mogłabym wygospodarować te niecałe 40 minut... ;-)

Alza super by było to ja już się nastawilam w pn zrobię skalpel zobaczę jak mi pójdzie bo dawno go nie robilam a skalpel 2 to chyba na plytach jest a szkoda tak szczerze to przymierzałam sie do skalpela ,teraz możemy razem go wykonać :)

reklama
Dziekuje bardzo ,mam nadzieje ,ze przeczyta i da znac jak u niej to wygladalo

Hej, witam i czytam... miałam cytomegalię. Kurcze, nie pamiętam dokładnie co brałam, bo to już kilka lat. Pamiętam, że brałam jakieś leki (antybiotyk na pewno) może max. 2 tyg. i musiałam 1 cykl odczekać ze względu na antybiotyk bardziej. Po czym miałam zielone światło do staranek. Także tym bym się aż tak bardzo nie przejmowała :happy2: Powodzenia &&&&&&&&&&&
Aha, oba wyniki dodatnie znaczą aktualnie trwającą chorobę :baffled:A z dodatnim Igg może być różnie... koniecznie zrób Igm...

Ostatnia edycja:
Do góry