reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hehe no bardzo mozliwe ale wlasnie wracam z poczty ( mam niecaly kilometr ale podjechalam autem bo maz mi zakazal lazic w taki upal a on w pracy) i pytalam o paczke zeby nie bylo ze lezy u nich no i wciaz nie ma! Co za malpy jakies pewnie juz sie komus spodobala bo juz tydzien idzie to co to za priorytet?!

Gloria dobrze, że nie rzucili paczki sąsiadowi do ogródka... ;) Kiedyś dojdzie... Jak nie dla Marcysi, to dla kolejnego dziecka ;)

A jeszcze co do płaskiego chlebka z patelni, to ja wycinam zwierzątka z ciasta i Olek zjada, aż mu się uszy trzęsą :D

Alza sypiesz zdrowymi przepisami to coś dla mnie bo się odchudzam wiecznie: ).
Gdybym nie miała słabości do słodyczy to bym była pewnie lżejsza. A tak ostatnio to chodakowskiej ćwiczenia robię na brzuch uda i pośladki brzuch już dziś zrobiłam pora na pośladki ale to jak wyeksmituje mamę z młodym na spacer tylko ona jeszcze o tym nie wie zobaczę co powie: )to oglądaj sufit kochana miłego relaksu.

Mamcia to tak, jak ja :) Dużo dało mi bieganie. Ćwiczyłam też ogólnorozwojówkę, na yt są takie ćwiczenia po 8 min właśnie uda, brzuch itd. Wszystko oczywiście przed pierwszą ciążą. Jeszcze przed ciążą z Olkiem dawałam radę, ale już później ciężko mi było wrócić. A dieta to wiadomo, cały czas się człowiek musi pilnować, bo by wyglądał jak szafa z przedziałkiem na fortepian. Tak mówią, że latanie za dzieckiem wystarczy w zupełności, żeby być cienkim jak szpilka, ale nie w moim przypadku.

Ja odkąd młodego urodziłam to parę podejść miałam do ćwiczeń teraz też mam zamiar wytrwać jak najdłużej, ale czas pokaże nie chcę zapeszac tym razem.
Moja mama się zainteresowała cwiczeniem razem ze mną, ale mówi, że jak upały przejdą zobaczymy: )

Alza to jeszcze mnie wyscigniesz! Ja zadnego czopa nie zauwazylam :( teraz brzuch mnie boli na dole ale nic poza tym sie nie dzieje. Jakies tam skurcze sie pojawiaja ale nic powaznego.

reklama
Do góry