Ona to nieźle, jak rozlicza Was z waszej kasy... W ogóle odnoszę wrażenie, że od kiedy można dostać 500 zł na dziecko, to cała rzesza ludzi krzywo patrzy na kobiety w ciąży i rodziców z małymi dziećmi. Zupełnie jak by ludzie rozmnażali się tylko dla tych marnych kilku złotych . Albo jak by planowali tuż po porodzie zaszyć się w melinie a dziecko oddać babci. Wiele razy spotkałam się na ulicy z komentarzami, że 500+ daje efekty. Ludzie nie mają pojęcia, co przeszłam i w jakiej jestem sytuacji, ale oceniają przez pryzmat swojej zazdrości.
Kochane ja na weselu wytrzymałam aż do 23... Bez komentarza... Myślałam, że chociaż do oczepin dam radę, ale niestety Pogoda też dzisiaj nie nastraja. Jutro poprawiny. Zabieramy Olka ze sobą Będzie miał dużo dziewczynek do podrywania
Kochane ja na weselu wytrzymałam aż do 23... Bez komentarza... Myślałam, że chociaż do oczepin dam radę, ale niestety Pogoda też dzisiaj nie nastraja. Jutro poprawiny. Zabieramy Olka ze sobą Będzie miał dużo dziewczynek do podrywania