Adriana.S.
Zaciekawiona BB
ja dopiero biorę od kilku dni, najpierw 4 dni po 1/4, pozniej 4 dni po 1/2 i od jutra zaczynam brac cala tabletke wiec ja to jestem laik w tym. Do poki krzywda dziecku przez moje nieogarniecie i sennosc sie nie stanie to bede brac i po calej aby tylko szybki efekt byl, nie mialam jakiejs bardzo wysokiej ale juz ponad normą byla prolaktyna. Jeden lekarz powiedzial mi ze prolkatyna rosnie pod wplywem stresu a jego u mnie nie malo, a wysoka prolaktyna obniza tez progesteron wiec sie robi kolo zamkniete.
A zawroty glowy tez mam i czasem mdli mnie od tego. Hi hi hi tak sobie pomyslalam, ze jakby moja tesciowa zachowywała sie tak jak tesciowa alzy (bez urazy tylko prosze alza, mały zarcik mi sie załaczył) to dwie tabeltki do herbatki dodac i juz cichutko by siedziala
z testami zaryzykuje bo cena jest kuszaca i az niewiarygodna ze tak tanio!!!
A zawroty glowy tez mam i czasem mdli mnie od tego. Hi hi hi tak sobie pomyslalam, ze jakby moja tesciowa zachowywała sie tak jak tesciowa alzy (bez urazy tylko prosze alza, mały zarcik mi sie załaczył) to dwie tabeltki do herbatki dodac i juz cichutko by siedziala
z testami zaryzykuje bo cena jest kuszaca i az niewiarygodna ze tak tanio!!!