reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej.
Alza Gratki synia:)o ile sie nei zmieni:)

Anik,Asia Gratuluje:)

Katherine mi mdłości dały popalic przez 2 tygodnie,non stop od rana do nocy od 8-10-tyg a w 10tyg jak ręka odjął.Nic.nawet raz nie zamdliło.Wiec głowa do góry:)

Alza moja mała też od poczatku tydzień mniejsza:)później wyrównała i było co do dnia a na koniec brzuszek mniejszy o tydzień od reszty-myslenie do nastepnej wizyty czy wszystko ok,ale na szczescie tak:)Tydzień to nie taka różnica:)2 tyg juz wiecej.

Dziewczyny?czy hemoroidy wewnetrzne moga byc twarde?bo jak ostatnio aplikowalam czopka(bo inaczej bym sie nie załatwiła zapewne,a jak juz to bobkami i to jeden albo dwa przy wielkim wysiłku) to wyczułam taka mała kuleczke na poczatku odbytu,a;e w srodku.przestraszyłam sie ale to raczej hemoroid prawda?:(

reklama
Nie dam rady Was nadrobić :/

Anik, Asia gratulacje i życzę bezproblemowej ciąży!!!

Katherine wiem, ze to trudne ale staraj się myśleć pozytywnie. Maluszek wszystko czuje :)

Magdalena i ja też spodziewam się córeczki :) Drugiej :D

Hej. Ja już pichcę obiadek dziś jarzynowa.
W sobotę wyprawiamy urodzinki Wiktorka. Dwa latka miną w czwartek dwa lata od dnia porodu, a pamiętam jakby to było wczoraj: ).
Życzę każdej aniolkowej mamusi tak pieknego dnia. To uczucie, że już jest, że wszystko jest dobrze jest niesamowicie piękne.

Dziś wybieram się do teściów jeśli będą ogórki to nazrywam i porobie sałatki, teściowa nam kładzie kiszone i konserwowe, powiem Wam, że coraz lepiej się z nią dogaduje, ogólnie nie jest zła odkąd mam Wiktorka to inaczej patrzę na nią pomaga mi zabiera małego na spacerki, a ja wtedy mogę spokojnie wypić kawkę czy chwilkę odpocząć.

Katherine dzieki za odpowiedz.
Nie martw sie,wszystko dobrze i dzidzia sie rozwija prawidłowo i rooosnie:)
Taka Pani mi kiedys powiedziała,że nawet w ciazy jak sie mocno przestraszymy to ten strach siedzi w dziecku,jak sie denerwujemy to maluszek tez pozniej nerwowy jest.
Lenka jest na etapie rozpoznawania -kogo sie bac a kogo nie,na kogo plakac na kogo sie smiac...najpierw płacze a pozniej buzia sie nie zamyka z radosci.

Magdalena to już blisko do sierpnia ;) No i jeszcze wesele :) A ze szpitalami się bardzo pozmieniało. Nic bym nie wiedziała, gdyby gin mi nie powiedział. Jak leżałam na sali z dziewczynami, to mówiły właśnie, że nie tylko nie prowadzą działań podtrzymujących ciążę, ale nawet nie przyjmują na oddział!

W ogóle od kilku dni, może od dwóch tygodni, mdłości mnie napadają w najmniej oczekiwanym momencie. Dzisiaj się prawie zerzygałam w sklepie na widok serków topionych! Na szczęście nie wymiotuję, ale przyjemność to jest żadna.

Alza moja kuzynka ma rodzić w Sieradzu ale u niej ciąża przebiega bezproblemowo więc nie będę jej martwiła.
Martusia gratuluję córeczki :)

Ja wczoraj miałam taki dobry dzień a dzisiaj to jakaś masakra, nie wiem czy coś zjadłam czy mała mnie uciska ale boli mnie żołądek i mam strasznego lenia, dopiero wstawiłam obiad bo nie mogłam zwlec się z kanapy :(Weszłam dzisiaj na wagę i okazuje się że od ostatniej wizyty przytyłam 2kg :oops: koniec ze słodyczami.

Ostatnia edycja:
Hej. Ja już pichcę obiadek dziś jarzynowa.
W sobotę wyprawiamy urodzinki Wiktorka. Dwa latka miną w czwartek dwa lata od dnia porodu, a pamiętam jakby to było wczoraj: ).
Życzę każdej aniolkowej mamusi tak pieknego dnia. To uczucie, że już jest, że wszystko jest dobrze jest niesamowicie piękne.

Dziś wybieram się do teściów jeśli będą ogórki to nazrywam i porobie sałatki, teściowa nam kładzie kiszone i konserwowe, powiem Wam, że coraz lepiej się z nią dogaduje, ogólnie nie jest zła odkąd mam Wiktorka to inaczej patrzę na nią pomaga mi zabiera małego na spacerki, a ja wtedy mogę spokojnie wypić kawkę czy chwilkę odpocząć.

U mnie też była dzisiaj jarzynowa :) jak wrócę do domu też chcę ogórków zrobić - konserwowych, kiszonych, z curry, może z miodem... jakieś sałatki, cukinię, buraki. Uwielbiam robić przetwory

U mnie beta spadła do 3,5, więc czekam na @.

Szkoda... :(

reklama
Dziewczyny ale się strachu najadłam, moja siostra miała wypadek na szczęście nic jej się ie stało, facet jadąc rozmawiał przez tel i wjechał jej w tył bo nie zauważył, że stanęła bo był korek. Jeszcze chciał ją nastraszyć i wyciągnąć z auta, że to jej wina. Jak się okazało Pan nie miał uprawnień do prowadzenia auta i OC.

Do góry