reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej.
Alza Gratki synia:)o ile sie nei zmieni:)

Anik,Asia Gratuluje:)

Katherine mi mdłości dały popalic przez 2 tygodnie,non stop od rana do nocy od 8-10-tyg a w 10tyg jak ręka odjął.Nic.nawet raz nie zamdliło.Wiec głowa do góry:)

Alza moja mała też od poczatku tydzień mniejsza:)później wyrównała i było co do dnia a na koniec brzuszek mniejszy o tydzień od reszty-myslenie do nastepnej wizyty czy wszystko ok,ale na szczescie tak:)Tydzień to nie taka różnica:)2 tyg juz wiecej.

Dziewczyny?czy hemoroidy wewnetrzne moga byc twarde?bo jak ostatnio aplikowalam czopka(bo inaczej bym sie nie załatwiła zapewne,a jak juz to bobkami i to jeden albo dwa przy wielkim wysiłku) to wyczułam taka mała kuleczke na poczatku odbytu,a;e w srodku.przestraszyłam sie ale to raczej hemoroid prawda?:(

reklama
Nie dam rady Was nadrobić :/

Anik, Asia gratulacje i życzę bezproblemowej ciąży!!!

Katherine wiem, ze to trudne ale staraj się myśleć pozytywnie. Maluszek wszystko czuje :)

Magdalena i ja też spodziewam się córeczki :) Drugiej :D

Hej. Ja już pichcę obiadek dziś jarzynowa.
W sobotę wyprawiamy urodzinki Wiktorka. Dwa latka miną w czwartek dwa lata od dnia porodu, a pamiętam jakby to było wczoraj: ).
Życzę każdej aniolkowej mamusi tak pieknego dnia. To uczucie, że już jest, że wszystko jest dobrze jest niesamowicie piękne.

Dziś wybieram się do teściów jeśli będą ogórki to nazrywam i porobie sałatki, teściowa nam kładzie kiszone i konserwowe, powiem Wam, że coraz lepiej się z nią dogaduje, ogólnie nie jest zła odkąd mam Wiktorka to inaczej patrzę na nią pomaga mi zabiera małego na spacerki, a ja wtedy mogę spokojnie wypić kawkę czy chwilkę odpocząć.

Katherine dzieki za odpowiedz.
Nie martw sie,wszystko dobrze i dzidzia sie rozwija prawidłowo i rooosnie:)
Taka Pani mi kiedys powiedziała,że nawet w ciazy jak sie mocno przestraszymy to ten strach siedzi w dziecku,jak sie denerwujemy to maluszek tez pozniej nerwowy jest.
Lenka jest na etapie rozpoznawania -kogo sie bac a kogo nie,na kogo plakac na kogo sie smiac...najpierw płacze a pozniej buzia sie nie zamyka z radosci.

Magdalena to już blisko do sierpnia ;) No i jeszcze wesele :) A ze szpitalami się bardzo pozmieniało. Nic bym nie wiedziała, gdyby gin mi nie powiedział. Jak leżałam na sali z dziewczynami, to mówiły właśnie, że nie tylko nie prowadzą działań podtrzymujących ciążę, ale nawet nie przyjmują na oddział!

W ogóle od kilku dni, może od dwóch tygodni, mdłości mnie napadają w najmniej oczekiwanym momencie. Dzisiaj się prawie zerzygałam w sklepie na widok serków topionych! Na szczęście nie wymiotuję, ale przyjemność to jest żadna.

Alza moja kuzynka ma rodzić w Sieradzu ale u niej ciąża przebiega bezproblemowo więc nie będę jej martwiła.
Martusia gratuluję córeczki :)

Ja wczoraj miałam taki dobry dzień a dzisiaj to jakaś masakra, nie wiem czy coś zjadłam czy mała mnie uciska ale boli mnie żołądek i mam strasznego lenia, dopiero wstawiłam obiad bo nie mogłam zwlec się z kanapy :(Weszłam dzisiaj na wagę i okazuje się że od ostatniej wizyty przytyłam 2kg :oops: koniec ze słodyczami.

Ostatnia edycja:
Hej. Ja już pichcę obiadek dziś jarzynowa.
W sobotę wyprawiamy urodzinki Wiktorka. Dwa latka miną w czwartek dwa lata od dnia porodu, a pamiętam jakby to było wczoraj: ).
Życzę każdej aniolkowej mamusi tak pieknego dnia. To uczucie, że już jest, że wszystko jest dobrze jest niesamowicie piękne.

Dziś wybieram się do teściów jeśli będą ogórki to nazrywam i porobie sałatki, teściowa nam kładzie kiszone i konserwowe, powiem Wam, że coraz lepiej się z nią dogaduje, ogólnie nie jest zła odkąd mam Wiktorka to inaczej patrzę na nią pomaga mi zabiera małego na spacerki, a ja wtedy mogę spokojnie wypić kawkę czy chwilkę odpocząć.

U mnie też była dzisiaj jarzynowa :) jak wrócę do domu też chcę ogórków zrobić - konserwowych, kiszonych, z curry, może z miodem... jakieś sałatki, cukinię, buraki. Uwielbiam robić przetwory

U mnie beta spadła do 3,5, więc czekam na @.

Szkoda... :(

reklama
Dziewczyny ale się strachu najadłam, moja siostra miała wypadek na szczęście nic jej się ie stało, facet jadąc rozmawiał przez tel i wjechał jej w tył bo nie zauważył, że stanęła bo był korek. Jeszcze chciał ją nastraszyć i wyciągnąć z auta, że to jej wina. Jak się okazało Pan nie miał uprawnień do prowadzenia auta i OC.

Do góry