reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Doris:-) Ale piękny ten Twój synek! Gratuluję! Moi po porodzie wyglądali jak sama skóra i kości - ale co się dziwić skoro byli ponad 1kg mniejsi niż Olaf ;-) A jak ty się czujesz po cc? Długo zamierzają Was w szpitalu trzymać?

Któraś pytała o czekanie na starania po poronieniu - ten temat był już poruszany. I wyszło, że co lekarz, to inna opinia. Ja miałam zabieg w 11tc i dostałam pozwolenie na starania po pierwszej @. Po łyżeczkowaniu najważniejsze jest, żeby wszystko w środku się pogoiło - żeby nie było ran, z których mogłyby powstać krwiaki, które mogłyby doprowadzić do kolejnego poronienia.

Doris- maluszek przesliczny, gratuluje z calego serducha! Jak sie juz ogarniecie to oczywiscie czekamy na pelna relacje z pierwszych wrazen:))

Renatko- zalegly domek Marceliny dla Ciebie :) zdjec golego brzucha nie robie bo jestem za gruba :/
20160629_103321.jpg

Załączniki

• 20160629_103321.jpg
    20160629_103321.jpg
    764,7 KB · Wyświetleń: 276
Witch84- wiem wiem, że na pewno nie raz na tym forum była o tym mowa, ale ciężko przewertować 1000 stron :-p trochę grzebalam... Bardzo dziękuję za odpowiedź.chyba szukam pocieszenia ze nie zawsze trzeba długo czekać... A robilyscie coś żeby sobie pomoc w powrocie do zdrowia?
Wiem że teraz dziewczyny się chwalą swoimi pociechami, cieszę się z Wami Ale nie zapominajcie o tych biedniejszych które nie dwano przeżyły swoje tragedie :-(
Doris -gratuluję Ci z całego serca :-)

Iza1308 ja straciłam ciąże w zeszłym roku w sierpniu, miałam łyżeczkowanie i czekałam 3 miesiące zgodnie z zaleceniem gina, później nie mogliśmy się starać, bo brałam silny antybiotyk i teraz od stycznia znowu się staramy, ale narazie nam nie wychodzi (poprzednia ciąża była w 1 cyklu starań). Po drodze zrobiłam badania i wyszła "tylko" niedoczynności tarczycy i hashimoto (na 99% winni poprzedniemu poronieniu).

reklama
Doris mega gratulacje :-) :) w 4 dobie powinni Was wypisać jeśli wszystko będzie ok, zdrowiej i goj się szybciutko.
Witaj Olafku, rośnij duży i zdrowy :tak:

kwiatuszek &&&&

gloria super fotki, mam podobną z takim wybałuszonym okiem jakby Mikołaj chciał zapytać dlaczego go podglądamy.. :laugh2:

kobietka (mamusia) buziaki, pozdrawiamy :biggrin2:

iza obyś szybko dołączyła do grona dziewczyn z rosnącymi brzuszkami &&&&

Do góry