reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

20160630_151036.jpg

Załączniki

• 20160630_151036.jpg
    20160630_151036.jpg
    558,9 KB · Wyświetleń: 475
reklama
Cześć jestem.
Ale jakoś weny brak. Wczoraj na wizycie wszystko ladnie i pieknie a rano zaczelam Plamic. Niby nie dużo, ale same wiecie jak to jest... Teraz wrocilam z pracy i leżę. Tak bardzo sie boje...

Kwiatuszku to moze byc po badaniu, mnie lekarka uprzedzala ze tak moze byc.
Moze i tak bo gmeral mi strasznie bo mam tylozgiecie i sam sie nawet śmiał ze mam ciążę na kręgosłupie :p do tego torbielkowate ciałko żółte wiec mówił ze moga zdarzyć sie plemienia i kazal wtedy brać wiecej progesteronu.
Gloria! Zdjecie mega ! Sie mi Buziaki tak śmieje jak dzieciatku :)

Gloria przepraszam, ze to napisze ale pierwsze zdjecie to niczym z Archiwum X [emoji23] jeszcze widze tam zlosliwy usmieszek mowiacy "sasasasasa" [emoji23]
Za to drugie to juz przypomina mi duszka Caspera :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu bardzo mi przykro :-( naprawdę dużo przeszlas w tak krótkim czasie.

Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt, mam nadzieję że i mi będzie dane niedługo cieszyć się z usg swojego maluszka :-)

Paraplu- no tez sie szczerze usmialam z niej, mam nadzieje ze to ujecie jest tylko takie kosmiczne a ze urodzi sie do ludzi podobna hahaha....wsadze to zdjecie do ramki na poprawe humoru w przyszlosci...

Aniolku oczywiscie ze sie doczekasz i to szybciej niz myslisz :))))

Gloria a nie masz jakiejs dziury w pamieci i Uczucia unoszenia sie oraz dziwnego swiatla towarzyszacemu lezeniu na zimnym stole nad ktorym stoja istoty z duzymi glowami i cienkimi paluszkami? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gloria, zdjęcie mega :-) Mała co jak co, ale ma piękną okraglutką główkę. Ona pewnie ustawiała się do zdjęcia najlepiej jak potrafiła a ciocie się śmieją...Zobaczycie jaka maleńka będzie śliczna po urodzeniu!

Do góry