reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam po dluzszeeeeeeeeeej przerwie
Izunia [*] dla twojego aniołka niech powróci do Was jak najszybciej i do calej reszty kobiet które wlasnie na to czekaja.
Magdalenka,glorcia super ze,maluszki rosna sobie zdrowiutko juz nie wiele pozostalo ale poki co jeszcze,nacieszczcie sie jedrnym biustem i pokaźnym brzusiem chociaz ..no wlasnie glorcia obiecala i nic ale no nie będę upierdliwa nawet,jeśli teraz mozna by mi bylo w tym stanie to wybaczyć....
Dorcia Na pewno jestes juz,bardzo szczesliwa i wyczekana na to swoje male wielkie szczęście
Peraplu ja tez poczulam ulgę,gdy mialam juz to za sobą ale i tez w tym samym czasie byl zal i pustka ktora kaleczyła mi serce...
Renia Gratulacje !!!!
angelstw juz nie dlugo nasz dzien czekaja nas prenatalne zycze Tobie i sobie aby wszystko bylo jak najlepiej i wszystko z pomocą Boską szlo ku dobremu aż,do finiszu
no i oczywiscie pomyslalam tez o mamci2014 ktora sobie,juz pewnie odpoczywa ....mmmmm ale ma sie dobrze ...
Alzunia ,Martusia o Was tez zawsze myślę tylko nie zawsze wiem,co napisać a,chcac,wrocic do wątków waszych musialabym,w,tej,chwili pozbyc się tego co juz napisalam a,wiec pozdrawiam Was i zycze dużo,zdrowka ...

reklama
Doris nie ma to jak lewatywa co? ;) w szpitalu nie można się wyspać... Już za chwilę będzie po :D I dopiero będziesz miała zajęcie ;) Trzymamy kciuki!

Angelstw, Renata chyba Was wyprzedzę z wizytą, bo idę w poniedziałek :)

Magdalena a ile wody pijesz dziennie? Te zaparcia mogą być przejściowe. Macica ciągle rośnie i ciągle zmienia położenie jelit. Mam nadzieję, że za kilka dni, tygodni wszystko się tam ułoży i udrożni. Jeszcze tak sobie myślę... W jakiej pozycji śpisz? I jaki masz tryb dnia? Chodzisz na spacery?
no i doczytalam,sie tez jakiegoś wpisu alzuni hehe
kochana Ty nas wyprzedzasz i tak juz z nadmiarem ze wszystkim to i wizyta musiala wręcz byc wczesniej nie moglo byc inaczej nawet o tym jak wspaniale mozna spędzać czas w toalecie wiedzialas pierwsza :-D a My z angelstw to teraz tylko zbieramy wszystko po Tobie ... Ale taka byla umowa ze przyjmować będziemy wszystko i to z wdzięcznością :p

Cześć Ciocie :-)
Jestem Oliś, urodziłem się o 11.53, ważę 3710 g i mam 56 cm
uploadfromtaptalk1467327159192.jpeg

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1467327159192.jpeg
    uploadfromtaptalk1467327159192.jpeg
    130,9 KB · Wyświetleń: 1 400
Cześć Ciocie :-)
Jestem Oliś, urodziłem się o 11.53, ważę 3710 g i mam 56 cm
Zobacz załącznik 761973

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Gratulacje ;))) jest śliczny . Odpoczywaj teraz i zbieraj siły dla maluszka . Wyobrażam siebie jaka jesteś szczęśliwa , życzę dużo zdrowia dla wam obu . :)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Doris cudo: )małe kochane cudo: )

Hej laski zaniedbalam was wiem przygotowania do wakacji i obowiązki domowe mnie pochlonely mama jest po operacji ma się dobrze ja się wszystkim zajmuję.
Jutro jedziemy nad morze, dziś będzie wielkie pakowanie: )

Pozdrawiam Was i idę się wykąpać puki mały śpi.

reklama
Do góry