reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Katherinne ja w tej ciąży zrobiłam 2 testy ciążowe i oba były negatywne, po tygodniu zrobiłam 3 i ujrzałam drugą kreskę :) a brzuch też mnie pobolewał dlatego nie robiłam hcg tylko czekałam na @.

reklama
witam serdecznie
dziś dziewczynki dostaøam pierwsza @ po zabiegu równo miesiąc jestem mega szczesliwa tym bardziej ze miałam ostatnio dużo stresow i nie pewności przynajmniej powrocil spokoj no i nadzieja na staranka ;) powiedzcie mi jak u was wygladala @ po zabiegu u mnie to na razie bezbolene plamienie skape pozdrawiam sedecznie kochane !

Doris nie mam suwaczka bo piszę tylko z telefonu a wtedy i tak suwaczki się nie wstawiają ani nie pokazują. Teraz jestem 13t1d :)

Byliśmy z Olusiem rano na pobraniu krwi. Dla mnie morfologia i tarczyca a dla niego test alergiczny. Był bardzo dzielny, płakał ale się nie wyrywał więc jestem z niego bardzo dumna :D

nie ma to jak bycie dumnym z własnych dzieci dużo buziaków dla dzielnego Olusia od forumowej przyszywanej cioci :rofl2::-D

Jej, to macie wysportowane te dzieci. I duże! Mój był zawsze w 50 .centylu. Kupiłam mu w zeszłym roku fotelik rowerowy montowany z przodu, taki do 3 lat/15 kg. No i się przeliczyłam. Do 3 lat mu jeszcze daleeeeko a 15 kg już dawno przekroczone. Skoczył w siatce centylowej i wzrostowo, i wagowo.

Powiem Wam, że zakochana jestem po uszy w tym moim małym gagatku.

Już mnie brzuch tak okresowo zaczął boleć, więc chyba jednak coś się święci. No trudno. Trzeba czekać. Ale drugi gagatek marzy mi się ogromnie. I nawet nie mam już pytań z serii "jak to tak da się kochać kogoś jeszcze tak samo mocno?" tylko już mam zarezerwowany worek miłości na zapas.

czasem bol brzucha jeszcze o niczym nie przesadza &&&&&:happy:

Ja po zabiegu miałam w miarę skąpy okres, o ile dobrze pamiętam.

Hm, chyba sobie ubzdurałam, że to, kiedy komu wychodzi pozytywny test zależy od kobiety, a nie przyszło mi do głowy, że to może zależeć od konkretnej ciąży a nie od konkretnego osobnika. No to czekam. W sumie i tak już na nic nie mam wpływu. Pewnie jakbym betę zrobiła to by mi się rozwiały wątpliwości, ale pracuję w takich godzinach, że o laboratorium zahaczyć nie sposób :/

Katherine ,Magdalena ciesze się ze u Was było tak samo teraz mogę oficjalnie uznać moja dziwna @ za 100% @ hehe:laugh2:

A z ta beta to tez chyba nie raz różnie bywa pamiętam na październikowych dziewczyna robiła bete która miała słaby przyrost i biedna strasznie się niepokoiła tym miała obawy czy to ciąża a testy robiła co drugi dzień i co w ciąży była jak nic tak ze nie ma co się beta jeszcze stresowac co ma być to bedzie-wazne by było DOBRZE!

Wiem wiem Teraz taka madralinska jestem a pewnie jak sama zaczne staranka będę miała ten sam dylemat co ty katharinna :happy:
No właśnie kobietki powiedzie mi jak wy liczycie cykle od @ czy po skończonej @ ???? Bo powiem wam jak na moje 33 lata prawie to kompletnie się na tym nie znam zwykle bywało tak ze "cos" robilismy w środku miesiąca i wychodziła z tego piękna córeczka :-) :-p:laugh2:

Renata cykl liczy się od pierwszego dnia@ .to ci ulzylo co? :)
My byliśmy na mieście, zrobiłam opłaty i mam fajny dresik taki na krótki rękaw i do tego spodenki dresowe na 3/4 w sam raz na spacery i wypady na wieś bardzo wygodny.

No i mały zaraz po spacerku popłynął w sen także miałam chwilkę dla siebie, a teraz muszę mu ugrzac obiadek bo pewnie lada moment się obudzi. Jak wracaliśmy to zaczęło padać.

reklama
mamcia2014
Tak bardzo się cieszę ze @ w końcu przyszła jeszcze po ostatnich wydarzeniach pechowych :-)

U mnie tez pogoda deszczowa ponura ehhhh :-(

Tez myslalam nad kupnem jakiegoś dresika ale tak się zastanawiam jaki byłby najlepszy chyba takiego z długimi spodniami i bluza z długim rękawem nie warto bo mam nadzieje ze słoneczko znów zawita i będzie coraz cieplej wiectez mmoże pomyśle nad takim jak ty .... Będziemy sobie razem spacerować tak wirtualnej heheh

Do góry