Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Katherinne ja w tej ciąży zrobiłam 2 testy ciążowe i oba były negatywne, po tygodniu zrobiłam 3 i ujrzałam drugą kreskę a brzuch też mnie pobolewał dlatego nie robiłam hcg tylko czekałam na @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doris nie mam suwaczka bo piszę tylko z telefonu a wtedy i tak suwaczki się nie wstawiają ani nie pokazują. Teraz jestem 13t1d
Byliśmy z Olusiem rano na pobraniu krwi. Dla mnie morfologia i tarczyca a dla niego test alergiczny. Był bardzo dzielny, płakał ale się nie wyrywał więc jestem z niego bardzo dumna
Jej, to macie wysportowane te dzieci. I duże! Mój był zawsze w 50 .centylu. Kupiłam mu w zeszłym roku fotelik rowerowy montowany z przodu, taki do 3 lat/15 kg. No i się przeliczyłam. Do 3 lat mu jeszcze daleeeeko a 15 kg już dawno przekroczone. Skoczył w siatce centylowej i wzrostowo, i wagowo.
Powiem Wam, że zakochana jestem po uszy w tym moim małym gagatku.
Już mnie brzuch tak okresowo zaczął boleć, więc chyba jednak coś się święci. No trudno. Trzeba czekać. Ale drugi gagatek marzy mi się ogromnie. I nawet nie mam już pytań z serii "jak to tak da się kochać kogoś jeszcze tak samo mocno?" tylko już mam zarezerwowany worek miłości na zapas.