reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam wszystkie

Swięta tuz tuż to nawet czasu nie ma dla koleżanek z forum hehehe :-p
Ja też dziś zakupy , sprzątanie itp. jak to przed świętami ale powiem Wam że najgorsze sa wlasnie takie zakupy przed swietami człowiek 15 minut coś kupuje a w kolejce czeka godzinę heheh jak ja to uwielbiam .....:oo:
teraz już zbieram się do łóżeczka także kolorowych kobitki ...... miłego wieczoru :happy::happy::happy:

u
Gloria jak samopoczucie? Lepiej?

Alza już niedługo koniec pierwszego trymestru to może wreszcie mdłości cię opuszczą.

Bertha mi leci 33, młode dupki z nas :p w szpitalu leżałam z panią anestezjolog, która pierwsze dziecko urodziła w wieku 43 lat - zdrowego chłopca, do tego ma endometriozę i żaden lekarz nie dawał jej szans że w ogóle zajdzie w ciąże, a leżała na podtrzymaniu kolejnej.

Kolorowych snów dziewczyny :)

u mnie też leci jużżżżżżżżż 33lata hehe ale jeszcze do 40-tki daleko :rofl2:

Moje wymioty nie są winą lekarza. Ten lek przeciwwymiotny , który biorę, zalecił mi 3x1 ale wiem, że może być szkodliwy i sama podjęłam decyzję, że będę brać 1x1. Jest lepiej niż było, nie chudnę, nawet przytyłam trochę. Mam gorsze i lepsze dni, ale jakoś to przetrwam.
A poużalać się nad sobą na forum czasem można, prawda? ;)

alzusia to łazienka chyba lśni czystością skoro tak często tam przebywasz :-p:-p:-p:-p

wielkanoc[1].jpg

TEGO WAM WSZYSTKIM I WASZYM BLISKIM ŻYCZĘ KOBITKI ...... :-) :):-) :):-) :)

Załączniki

• wielkanoc[1].jpg
    wielkanoc[1].jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 413
Dziewczyny a powiedzcie mi, zauważyłyście, by po zabiegu bolały Was jajniki podczas owulacji? Ja jestem 2,5 tygodnia po czyszczeniu i tak mnie kłuje że musiałam wziąć nospę, chociaż prochy to u mnie ostateczność. Wcześniej i okresy i tym bardziej owulacje miałam bezbolesne. Chyba że to na początku tak?

I oczywiście również dołączam się do świątecznych życzeń - dużo radości na codzień i samych pogodnych dni:)

Doris i Magdalena- czuje sie niezle aczkolwiek cierpie na bezsennosc, tzn cala noc sie wierce z boka na bok i walcze ze zgaga i usypiam ok 5 rano i wtedy bym spala do poludnia. To jest jakies chore. Mialam zrobic morfologie i mocz ale nie moge dotrzec do labolatorium bo kurde pobieraja tylko do 11...
Na swieta ide do mamy wiec nie musze nic przygotowywac, maz w pracy wiec nawet swiat nie czuje i nie mam takiej krzataniny jak wy. Moze tylko jutro ciasto zrobie ale pieczenie dla mnie to przyjemnosc.
Laskotki w brzuchu mi wrocily i caly czas nie wiem czy to ruchy czy nie. Byle do czwartku i wtedy podpatrze co maluch robi, jak sie nie wypnie tylkiem to moze nawet poznamy plec :)

Dziewczyny a powiedzcie mi, zauważyłyście, by po zabiegu bolały Was jajniki podczas owulacji? Ja jestem 2,5 tygodnia po czyszczeniu i tak mnie kłuje że musiałam wziąć nospę, chociaż prochy to u mnie ostateczność. Wcześniej i okresy i tym bardziej owulacje miałam bezbolesne. Chyba że to na początku tak?

I oczywiście również dołączam się do świątecznych życzeń - dużo radości na codzień i samych pogodnych dni:)
Nie zauważyłam u siebie nic takiego... albo jeszcze owu nie miałam albo nadal będzie bezbolesna

reklama
Do góry