reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dobry wieczór :)
Dziewczyny mam problem, od rana boli mnie brzuch - tak samo jak w czasie okresu i nawet zaczęłam tak samo krwawic.
Miałam 2 dni spokoju( bez plamien po oczyszczeniu) a dziś tak jakbym dostała okres. Jestem w szoku bo lekarz mi powiedział ze ok 3-4 tyg muszę czekać. Czuje się tak jakbym miała normalną miesiaczke. Jest to normalne że tak szybko (czyscilam się sama, bez szpitala)? Rok temu po zabiegu długo czekałam na @ A teraz już ?

wielkanoc.jpg

Załączniki

• wielkanoc.jpg
    wielkanoc.jpg
    201 KB · Wyświetleń: 448
nie wiem czy ktoś tu jeszcze mnie pamięta, wieki mnie nie było, ale wpadam wam wszystkim złożyć życzonka
Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosferka była miła, a zajączek uśmiechnięty - przyniósł wreszcie te prezenty! Wesołych i pogodnych ŚWIĄT oraz mokrego dyngusa życzy Natalka z rodzicami, pozdrawiam was wszystkie serdecznie
1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    879 KB · Wyświetleń: 580
Anik czytałam że przy pierwszym okresie może tak być, że coś jeszcze się oczyszcza - ale nie będę się wymądrzać bo nie wiem jak u mnie to będzie wyglądać. A miałaś już kontrolę u gina?

Aanniiaa ale może być tak, że po prostu plamisz dalej, jakoś za wcześnie na okres jak na moje oko...

Cześć dziewczyny,
Gloria ja też mam problemy ze snem w nocy, dlatego robię drzemki w ciągu dnia. Do mdłości doszła mi zgaga, jakiś koszmar, męczy mnie strasznie :/

Dziewczyny życzę wam spokojnych rodzinnych Świąt i mokrego dyngusa :D

Izw śliczny kroliczek :)

Jagus mnie jajniki bardzo zaczęły boleć i dawać znać o owulacji, ale po porodzie.

Magdalena, Gloria Wy tez nie możecie spać?? Myślałam, ze to ja jakaś inna jestem... W dwóch poprzednich ciazach spałam gdzie się dało, a teraz masakra...

Dziewczyny zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości,
radosnego nastroju,
serdecznych spotkań z najbliższymi
oraz Wesołego Alleluja! Przeżywającym stratę- pocieszenia, starającym się- szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek a noszącym pod sercem swój upragniony Skarb- nudnej, bezproblemowej ciąży ❤

reklama
Dzień dobry kobietki :happy:
osobiście wszystkim dziękuje za życzenia i życzę mile spędzonych świąt .
Ja dziś już upiekłam ciasto zrobię jeszcze dwie sałatki a później upiekę necówke i murzyna :happy::happy::happy:
świeta spędzamy w domu , tym razem bez gości więc nie ma co się rozpędzać, w dwa dni nie da się zjeść wszystkiego hehhe:happy::happy::happy:
dziewczyny mnie dziś też zaczęły bardzo boleć jajniki to już prawie 3 tygodnie po zabiegu miesiączkę zawsze miałam 30-tego każdego miesiąca wiec może i teraz coś koło tego dnia do mnie zawita ponownie .....:confused:
szczerze to chciałabym już mieć tą pierwszą @ za sobą .... :sorry:

Do góry