MisiaMonisia
Fanka BB :)
Doris ja nic nie chce mówić ale....byś mogła nam pokazać swój brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gloria jak samopoczucie? Lepiej?
Alza już niedługo koniec pierwszego trymestru to może wreszcie mdłości cię opuszczą.
Bertha mi leci 33, młode dupki z nas w szpitalu leżałam z panią anestezjolog, która pierwsze dziecko urodziła w wieku 43 lat - zdrowego chłopca, do tego ma endometriozę i żaden lekarz nie dawał jej szans że w ogóle zajdzie w ciąże, a leżała na podtrzymaniu kolejnej.
Kolorowych snów dziewczyny
Moje wymioty nie są winą lekarza. Ten lek przeciwwymiotny , który biorę, zalecił mi 3x1 ale wiem, że może być szkodliwy i sama podjęłam decyzję, że będę brać 1x1. Jest lepiej niż było, nie chudnę, nawet przytyłam trochę. Mam gorsze i lepsze dni, ale jakoś to przetrwam.
A poużalać się nad sobą na forum czasem można, prawda?
Nie zauważyłam u siebie nic takiego... albo jeszcze owu nie miałam albo nadal będzie bezbolesnaDziewczyny a powiedzcie mi, zauważyłyście, by po zabiegu bolały Was jajniki podczas owulacji? Ja jestem 2,5 tygodnia po czyszczeniu i tak mnie kłuje że musiałam wziąć nospę, chociaż prochy to u mnie ostateczność. Wcześniej i okresy i tym bardziej owulacje miałam bezbolesne. Chyba że to na początku tak?
I oczywiście również dołączam się do świątecznych życzeń - dużo radości na codzień i samych pogodnych dni