reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam wszystkie

Swięta tuz tuż to nawet czasu nie ma dla koleżanek z forum hehehe :-p
Ja też dziś zakupy , sprzątanie itp. jak to przed świętami ale powiem Wam że najgorsze sa wlasnie takie zakupy przed swietami człowiek 15 minut coś kupuje a w kolejce czeka godzinę heheh jak ja to uwielbiam .....:oo:
teraz już zbieram się do łóżeczka także kolorowych kobitki ...... miłego wieczoru :happy::happy::happy:

u
Gloria jak samopoczucie? Lepiej?

Alza już niedługo koniec pierwszego trymestru to może wreszcie mdłości cię opuszczą.

Bertha mi leci 33, młode dupki z nas :p w szpitalu leżałam z panią anestezjolog, która pierwsze dziecko urodziła w wieku 43 lat - zdrowego chłopca, do tego ma endometriozę i żaden lekarz nie dawał jej szans że w ogóle zajdzie w ciąże, a leżała na podtrzymaniu kolejnej.

Kolorowych snów dziewczyny :)

u mnie też leci jużżżżżżżżż 33lata hehe ale jeszcze do 40-tki daleko :rofl2:

Moje wymioty nie są winą lekarza. Ten lek przeciwwymiotny , który biorę, zalecił mi 3x1 ale wiem, że może być szkodliwy i sama podjęłam decyzję, że będę brać 1x1. Jest lepiej niż było, nie chudnę, nawet przytyłam trochę. Mam gorsze i lepsze dni, ale jakoś to przetrwam.
A poużalać się nad sobą na forum czasem można, prawda? ;)

alzusia to łazienka chyba lśni czystością skoro tak często tam przebywasz :-p:-p:-p:-p

wielkanoc[1].jpg

TEGO WAM WSZYSTKIM I WASZYM BLISKIM ŻYCZĘ KOBITKI ...... :-) :):-) :):-) :)

Załączniki

• wielkanoc[1].jpg
    wielkanoc[1].jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 409
Dziewczyny a powiedzcie mi, zauważyłyście, by po zabiegu bolały Was jajniki podczas owulacji? Ja jestem 2,5 tygodnia po czyszczeniu i tak mnie kłuje że musiałam wziąć nospę, chociaż prochy to u mnie ostateczność. Wcześniej i okresy i tym bardziej owulacje miałam bezbolesne. Chyba że to na początku tak?

I oczywiście również dołączam się do świątecznych życzeń - dużo radości na codzień i samych pogodnych dni:)

Doris i Magdalena- czuje sie niezle aczkolwiek cierpie na bezsennosc, tzn cala noc sie wierce z boka na bok i walcze ze zgaga i usypiam ok 5 rano i wtedy bym spala do poludnia. To jest jakies chore. Mialam zrobic morfologie i mocz ale nie moge dotrzec do labolatorium bo kurde pobieraja tylko do 11...
Na swieta ide do mamy wiec nie musze nic przygotowywac, maz w pracy wiec nawet swiat nie czuje i nie mam takiej krzataniny jak wy. Moze tylko jutro ciasto zrobie ale pieczenie dla mnie to przyjemnosc.
Laskotki w brzuchu mi wrocily i caly czas nie wiem czy to ruchy czy nie. Byle do czwartku i wtedy podpatrze co maluch robi, jak sie nie wypnie tylkiem to moze nawet poznamy plec :)

Dziewczyny a powiedzcie mi, zauważyłyście, by po zabiegu bolały Was jajniki podczas owulacji? Ja jestem 2,5 tygodnia po czyszczeniu i tak mnie kłuje że musiałam wziąć nospę, chociaż prochy to u mnie ostateczność. Wcześniej i okresy i tym bardziej owulacje miałam bezbolesne. Chyba że to na początku tak?

I oczywiście również dołączam się do świątecznych życzeń - dużo radości na codzień i samych pogodnych dni:)
Nie zauważyłam u siebie nic takiego... albo jeszcze owu nie miałam albo nadal będzie bezbolesna

reklama
Do góry