reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

alza Biedactwo! A Ciebie jeszcze nie odpuściło? Co na to lekarz? Już mogłoby dać CI spokój :(

bertha Mówisz, że masz skończone 34. Ale tak naprawdę leci Ci 35 rok ;-) Na szczęście o wiek mało już kto pyta :p

reklama
Hej
Przeczytałam co u Was,
U mnie nic nowego, siedzę z małą w domku, do przedszkola dziś i jutro nie chodzi. Zamówiłam zakupy w Tesco, dowiozą jutro. Zrobiłam na kolację roladki z szynki faszerowane w galarecie a na obiad dziś szaszłyki, ziemniaki i surówka z pory (ale to już moja starsza córka robiła :-)
A poza tym to nuuuuudaaaaaaaa......[/QUOTE

Doris to bardzo dobrze ze sie nudzisz, zawsze sobie zyczylysmy nudnych ciaz :) przyjdzie wiosna to i czlowiek znajdzie sobie lepsze zajecie niz nudzenie sie w domu, oby tylko maluchy nie dostarczaly nam zbednych emocji ( tych negatywnych oczywiscie) na kiedy masz termin?

Gloria jak samopoczucie? Lepiej?

Alza już niedługo koniec pierwszego trymestru to może wreszcie mdłości cię opuszczą.

Bertha mi leci 33, młode dupki z nas :p w szpitalu leżałam z panią anestezjolog, która pierwsze dziecko urodziła w wieku 43 lat - zdrowego chłopca, do tego ma endometriozę i żaden lekarz nie dawał jej szans że w ogóle zajdzie w ciąże, a leżała na podtrzymaniu kolejnej.

Kolorowych snów dziewczyny :)

Moje wymioty nie są winą lekarza. Ten lek przeciwwymiotny , który biorę, zalecił mi 3x1 ale wiem, że może być szkodliwy i sama podjęłam decyzję, że będę brać 1x1. Jest lepiej niż było, nie chudnę, nawet przytyłam trochę. Mam gorsze i lepsze dni, ale jakoś to przetrwam.
A poużalać się nad sobą na forum czasem można, prawda? ;)

alza uzalaj się ile chcesz: )
Dzień dobry dziewczyny od rana siedzę w kuchni ugotowałam warzywa na sałatkę, zrobiłam późne śniadanie mężowi dopiero wrócił z trasy. Naszło mnie na jajka faszerowane trochę roboty przy tym było.

Teraz czekam az warzywa ostygną będę kroić.
Wpadnę potem miłego dnia.

Alza biedaku... Uzalaj się ile chcesz, my wszystko wytrzymamy :)

Dzięki Bogu, ze mieszkam z teściową. Wszystko sama prawie przygotowuje na święta, bo jestem nie do życia... Tak mi słabo :/ W głowie mi się niesamowicie kręci, mimo że ciśnienie ok. Sorki Alza ale jesteś dla mnie pocieszeniem :p Ja uzalam się nas zawrotami głowy, a Ty wymiotujesz parę razy dziennie!!
Dziś 7 tydzień wg om.

Gloria, ja mam termin z OM na 10 lipca, z USG 3-6 lipca i tak podejrzewam że w granicach 3-4 lipca (jak dotrwam) będę miała CC. Także jeszcze trochę czasu, leci mi 25 tc :-)
A jak Ty sie czujesz?

Alza, już myślałam że Ci odpuściły trochę te spotkania z kibelkiem.

Martusia i Reszta Dziewcząt jak samopoczucie?

Hej dziewczyny.
Mam straszne tyły z forum. Teraz przed świętami trochę przygotowań i w ogóle jakoś tak mniej czasu mi się zrobiło. U mnie bez zmian. Nadal mam takie brązowe plamienie. Chyba odwiedzę ginekologa bo już dość długo się to trzyma... chyba, że to taka miesiączka dziwna.
Wesołych Świąt kochane!

reklama
Hej,
A ja dzisiaj prawie cały dzień spędziłam na zakupach, dobrze że na święta idziemy do rodziców bo nie wiem jakbym przygotowała wszystko z nudnościami. Zrobię tylko sałatkę i upiekę ciasto :p a to dla mnie i tak duże wyzwanie. Miłego popołudnia dziewczyny :)

Do góry