reklama
gloria6
Fanka BB :)
Hej
Przeczytałam co u Was,
U mnie nic nowego, siedzę z małą w domku, do przedszkola dziś i jutro nie chodzi. Zamówiłam zakupy w Tesco, dowiozą jutro. Zrobiłam na kolację roladki z szynki faszerowane w galarecie a na obiad dziś szaszłyki, ziemniaki i surówka z pory (ale to już moja starsza córka robiła :-)
A poza tym to nuuuuudaaaaaaaa......[/QUOTE
Doris to bardzo dobrze ze sie nudzisz, zawsze sobie zyczylysmy nudnych ciaz przyjdzie wiosna to i czlowiek znajdzie sobie lepsze zajecie niz nudzenie sie w domu, oby tylko maluchy nie dostarczaly nam zbednych emocji ( tych negatywnych oczywiscie) na kiedy masz termin?
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Gloria jak samopoczucie? Lepiej?
Alza już niedługo koniec pierwszego trymestru to może wreszcie mdłości cię opuszczą.
Bertha mi leci 33, młode dupki z nas w szpitalu leżałam z panią anestezjolog, która pierwsze dziecko urodziła w wieku 43 lat - zdrowego chłopca, do tego ma endometriozę i żaden lekarz nie dawał jej szans że w ogóle zajdzie w ciąże, a leżała na podtrzymaniu kolejnej.
Kolorowych snów dziewczyny
Alza już niedługo koniec pierwszego trymestru to może wreszcie mdłości cię opuszczą.
Bertha mi leci 33, młode dupki z nas w szpitalu leżałam z panią anestezjolog, która pierwsze dziecko urodziła w wieku 43 lat - zdrowego chłopca, do tego ma endometriozę i żaden lekarz nie dawał jej szans że w ogóle zajdzie w ciąże, a leżała na podtrzymaniu kolejnej.
Kolorowych snów dziewczyny
Moje wymioty nie są winą lekarza. Ten lek przeciwwymiotny , który biorę, zalecił mi 3x1 ale wiem, że może być szkodliwy i sama podjęłam decyzję, że będę brać 1x1. Jest lepiej niż było, nie chudnę, nawet przytyłam trochę. Mam gorsze i lepsze dni, ale jakoś to przetrwam.
A poużalać się nad sobą na forum czasem można, prawda?
A poużalać się nad sobą na forum czasem można, prawda?
mamcia2014
Fanka BB :)
alza uzalaj się ile chcesz: )
Dzień dobry dziewczyny od rana siedzę w kuchni ugotowałam warzywa na sałatkę, zrobiłam późne śniadanie mężowi dopiero wrócił z trasy. Naszło mnie na jajka faszerowane trochę roboty przy tym było.
Teraz czekam az warzywa ostygną będę kroić.
Wpadnę potem miłego dnia.
Dzień dobry dziewczyny od rana siedzę w kuchni ugotowałam warzywa na sałatkę, zrobiłam późne śniadanie mężowi dopiero wrócił z trasy. Naszło mnie na jajka faszerowane trochę roboty przy tym było.
Teraz czekam az warzywa ostygną będę kroić.
Wpadnę potem miłego dnia.
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Alza biedaku... Uzalaj się ile chcesz, my wszystko wytrzymamy
Dzięki Bogu, ze mieszkam z teściową. Wszystko sama prawie przygotowuje na święta, bo jestem nie do życia... Tak mi słabo :/ W głowie mi się niesamowicie kręci, mimo że ciśnienie ok. Sorki Alza ale jesteś dla mnie pocieszeniem Ja uzalam się nas zawrotami głowy, a Ty wymiotujesz parę razy dziennie!!
Dziś 7 tydzień wg om.
Dzięki Bogu, ze mieszkam z teściową. Wszystko sama prawie przygotowuje na święta, bo jestem nie do życia... Tak mi słabo :/ W głowie mi się niesamowicie kręci, mimo że ciśnienie ok. Sorki Alza ale jesteś dla mnie pocieszeniem Ja uzalam się nas zawrotami głowy, a Ty wymiotujesz parę razy dziennie!!
Dziś 7 tydzień wg om.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Gloria, ja mam termin z OM na 10 lipca, z USG 3-6 lipca i tak podejrzewam że w granicach 3-4 lipca (jak dotrwam) będę miała CC. Także jeszcze trochę czasu, leci mi 25 tc :-)
A jak Ty sie czujesz?
Alza, już myślałam że Ci odpuściły trochę te spotkania z kibelkiem.
Martusia i Reszta Dziewcząt jak samopoczucie?
A jak Ty sie czujesz?
Alza, już myślałam że Ci odpuściły trochę te spotkania z kibelkiem.
Martusia i Reszta Dziewcząt jak samopoczucie?
anik.
Mama Krzysia :)
Hej dziewczyny.
Mam straszne tyły z forum. Teraz przed świętami trochę przygotowań i w ogóle jakoś tak mniej czasu mi się zrobiło. U mnie bez zmian. Nadal mam takie brązowe plamienie. Chyba odwiedzę ginekologa bo już dość długo się to trzyma... chyba, że to taka miesiączka dziwna.
Wesołych Świąt kochane!
Mam straszne tyły z forum. Teraz przed świętami trochę przygotowań i w ogóle jakoś tak mniej czasu mi się zrobiło. U mnie bez zmian. Nadal mam takie brązowe plamienie. Chyba odwiedzę ginekologa bo już dość długo się to trzyma... chyba, że to taka miesiączka dziwna.
Wesołych Świąt kochane!
reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Hej,
A ja dzisiaj prawie cały dzień spędziłam na zakupach, dobrze że na święta idziemy do rodziców bo nie wiem jakbym przygotowała wszystko z nudnościami. Zrobię tylko sałatkę i upiekę ciasto a to dla mnie i tak duże wyzwanie. Miłego popołudnia dziewczyny
A ja dzisiaj prawie cały dzień spędziłam na zakupach, dobrze że na święta idziemy do rodziców bo nie wiem jakbym przygotowała wszystko z nudnościami. Zrobię tylko sałatkę i upiekę ciasto a to dla mnie i tak duże wyzwanie. Miłego popołudnia dziewczyny