reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aha no to odpowiedzialną ma pracę ratuje ludzi.
Mój jeździ po kraju i za granicę.
Dziś wybieramy się do mojej koleżanki obejrzeć wózek spacerowy bo ma na wydanie i może od niej kupimy, przymierzymy Wiktorka od razu.
Kupiliśmy mu taki 3 w 1 rico primo jak się urodził, ale w spacerowce już mu nóżki wystają. Trzeba kupić inny, a ten nasz chcemy sprzedać ma gondole, nosidełko i spacerówke.

reklama
Mamcia dobrze, że Wiktor chce siedzieć w wózku. My wózka nie używamy już ze 3-4 miesiące.

Widzę, że wszyscy chorzy na to przesilenie wiosenne. Mnie też tak mdli od rana...

Angelstw to Twój mąż ma strasznie ciężką pracę. Ten wie, kto na sorze spędził chociaż kilka dni.

MisiaMonisia i jak dzisiaj? Byłaś u lekarza?

Hej Dziewczyny.
Bylismy u lekarza. Krzysiek ma antybiotyk. Ale może to i lepiej bo wygląda tak biednie... doszło zapalenie spojowek. Wiec syropy, krople do oczu... ale może będzie lepiej. Wczoraj spałam godzinę, dziś lepiej bo aż dwie ;) może uda mi się przespać w ciągu dnia... mam to szczęście, że mąż pracuje w domu wiec zerknie na Krzysia jak mi się oko zamknie. Na ten tydzień wyjazd ma tylko w czwartek chyba.
Na obiad zrobię kotlety, potem wstawie fasolkę po bretonsku będzie na jutro.

alza - no na razie lubi jeździć w wózku ,sama jestem w szoku bo myślałam ,że jak zacznie chodzić to wózek będzie be . O dziwo lubi jazdę wózkiem przez całe miasto czasem z nim jadę i nie markoci.

anik - zdrówka dla Krzysia .A daje ci zakroplić sobie oczka ?Mój Wiktor ma kropelki na tzw gradówkę na powiece mu się zrobiła i żeby zakroplić oko to trzeba się nieźle nakombinować bo nie chce sobie dać zakroplić zaciska oko i ciężko jest te krople wpuścić .

Dodaję Wiktorka jak był mały 20150115_111609.jpg

Załączniki

• 20150115_111609.jpg
    20150115_111609.jpg
    109,1 KB · Wyświetleń: 98
Mamcia dobrze Cie pamiętam ;) Witaj ponownie :)

Pleni kochana jak się czujesz? Jak Mikołaj? Jak Zoja zareagowała na brata??

Angel jaki Jaś jest cudny

One Kajusia do zacałowania ;)

Alza a Ty jak się czujesz???

Wszystkie nasze Skarby są przecudowne!!!

Anik zdrówka dla Krzysia!!

U mnie za tydzień wizyta. Nie mam prawie żadnych objawów ciąży co mnie niesamowicie martwi :( Trochę brzuch mnie ciągnie, czasami zemdli i trochę cyc boli. Największą moja bolaczka jest bezsenność... Jestem zmęczona i nie dam rady spać :(

Mój Cud, który 17 marca kończy 3 latka :)

Załączniki

• 1457957767753.jpg
    1457957767753.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 105
  • 1457957780491.jpg
    1457957780491.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 97
Sory Dziewczyny, ale jak dla mnie konkurs kto ma najśliczniejsze dziecko wygrywa Martusia! Przecież Twoja córa wygląda jak lalka! Niesamowite! I te włosy... Bierze udział w reklamach?

Alza bardzo dziękuję :) Ja jako jej mama nie jestem oczywiście obiektywna jeśli chodzi o jej urodę :) Jest najpiękniejsza, najwspanialsza, naj, naj, naj :D Blanka jest wstydliwym dzieckiem, która najlepiej czuje się w domu lub znanym sobie miejscu. Reklama raczej odpada :(

Cześć, dziewczyny :)
Galeria bobasów cudna, daje nadzieję :D
Martusia twoja córcia jest śliczna :) oj będziecie musieli z mężem adoratorów miotłą odganiać :p
Renata 33 lata to cudowny wiek, wiem bo też tyle mam :p
Alza leki nie działają? Ja nie zwracam ale mdłości i wstręt do zapachów mam straszny, nie mogę nawet lodówki otworzyć a co dopiero coś ugotować.
Anik ale mi narobiłaś ochoty na fasolkę ;)

reklama
Martusia....Alza dobrze to ujela....Blanka jest śliczna jak laleczka :) I imię tez ma cudne :* Oczu oderwać nie moge od Niej :) Prawdziwe cud dziecko :)

Alza dziękuję ze pytasz. Nie byłam u lekarza. Mąż pojechał sam z Nikosiem. Na szczescie oskrzela ma juz czyste. Ale mamy unikac skupisk ludzi.
Ja krótko przed wizytą z małym dostałam telefon od kuzynki i sie zryczalam i nie bylam w stanie jechać . Dowiedziałam się ze ich młodsza córeczka (8 lat) ma białaczkę :(

Do góry