reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aha no to odpowiedzialną ma pracę ratuje ludzi.
Mój jeździ po kraju i za granicę.
Dziś wybieramy się do mojej koleżanki obejrzeć wózek spacerowy bo ma na wydanie i może od niej kupimy, przymierzymy Wiktorka od razu.
Kupiliśmy mu taki 3 w 1 rico primo jak się urodził, ale w spacerowce już mu nóżki wystają. Trzeba kupić inny, a ten nasz chcemy sprzedać ma gondole, nosidełko i spacerówke.

reklama
Mamcia dobrze, że Wiktor chce siedzieć w wózku. My wózka nie używamy już ze 3-4 miesiące.

Widzę, że wszyscy chorzy na to przesilenie wiosenne. Mnie też tak mdli od rana...

Angelstw to Twój mąż ma strasznie ciężką pracę. Ten wie, kto na sorze spędził chociaż kilka dni.

MisiaMonisia i jak dzisiaj? Byłaś u lekarza?

Hej Dziewczyny.
Bylismy u lekarza. Krzysiek ma antybiotyk. Ale może to i lepiej bo wygląda tak biednie... doszło zapalenie spojowek. Wiec syropy, krople do oczu... ale może będzie lepiej. Wczoraj spałam godzinę, dziś lepiej bo aż dwie ;) może uda mi się przespać w ciągu dnia... mam to szczęście, że mąż pracuje w domu wiec zerknie na Krzysia jak mi się oko zamknie. Na ten tydzień wyjazd ma tylko w czwartek chyba.
Na obiad zrobię kotlety, potem wstawie fasolkę po bretonsku będzie na jutro.

alza - no na razie lubi jeździć w wózku ,sama jestem w szoku bo myślałam ,że jak zacznie chodzić to wózek będzie be . O dziwo lubi jazdę wózkiem przez całe miasto czasem z nim jadę i nie markoci.

anik - zdrówka dla Krzysia .A daje ci zakroplić sobie oczka ?Mój Wiktor ma kropelki na tzw gradówkę na powiece mu się zrobiła i żeby zakroplić oko to trzeba się nieźle nakombinować bo nie chce sobie dać zakroplić zaciska oko i ciężko jest te krople wpuścić .

Dodaję Wiktorka jak był mały 20150115_111609.jpg

Załączniki

• 20150115_111609.jpg
    20150115_111609.jpg
    109,1 KB · Wyświetleń: 91
Mamcia dobrze Cie pamiętam ;) Witaj ponownie :)

Pleni kochana jak się czujesz? Jak Mikołaj? Jak Zoja zareagowała na brata??

Angel jaki Jaś jest cudny

One Kajusia do zacałowania ;)

Alza a Ty jak się czujesz???

Wszystkie nasze Skarby są przecudowne!!!

Anik zdrówka dla Krzysia!!

U mnie za tydzień wizyta. Nie mam prawie żadnych objawów ciąży co mnie niesamowicie martwi :( Trochę brzuch mnie ciągnie, czasami zemdli i trochę cyc boli. Największą moja bolaczka jest bezsenność... Jestem zmęczona i nie dam rady spać :(

Mój Cud, który 17 marca kończy 3 latka :)

Załączniki

• 1457957767753.jpg
    1457957767753.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 100
  • 1457957780491.jpg
    1457957780491.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 92
Sory Dziewczyny, ale jak dla mnie konkurs kto ma najśliczniejsze dziecko wygrywa Martusia! Przecież Twoja córa wygląda jak lalka! Niesamowite! I te włosy... Bierze udział w reklamach?

Alza bardzo dziękuję :) Ja jako jej mama nie jestem oczywiście obiektywna jeśli chodzi o jej urodę :) Jest najpiękniejsza, najwspanialsza, naj, naj, naj :D Blanka jest wstydliwym dzieckiem, która najlepiej czuje się w domu lub znanym sobie miejscu. Reklama raczej odpada :(

Cześć, dziewczyny :)
Galeria bobasów cudna, daje nadzieję :D
Martusia twoja córcia jest śliczna :) oj będziecie musieli z mężem adoratorów miotłą odganiać :p
Renata 33 lata to cudowny wiek, wiem bo też tyle mam :p
Alza leki nie działają? Ja nie zwracam ale mdłości i wstręt do zapachów mam straszny, nie mogę nawet lodówki otworzyć a co dopiero coś ugotować.
Anik ale mi narobiłaś ochoty na fasolkę ;)

reklama
Martusia....Alza dobrze to ujela....Blanka jest śliczna jak laleczka :) I imię tez ma cudne :* Oczu oderwać nie moge od Niej :) Prawdziwe cud dziecko :)

Alza dziękuję ze pytasz. Nie byłam u lekarza. Mąż pojechał sam z Nikosiem. Na szczescie oskrzela ma juz czyste. Ale mamy unikac skupisk ludzi.
Ja krótko przed wizytą z małym dostałam telefon od kuzynki i sie zryczalam i nie bylam w stanie jechać . Dowiedziałam się ze ich młodsza córeczka (8 lat) ma białaczkę :(

Do góry