reklama
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Baslan nie wiem jakie jednostki ale dla mnie to podpada pod PCOS bo stosunek lh/fsh jest powyżej 1,5.
U mnie wyniki połowę niższe jednak stosunek hormonów 2,3 pięknie odwzorowywał całkowity brak owulacji..
Poza tym fsh powyżej 12 to już chyba podpada pod rezerwę jajnikową, ale wydaje mi się, że AMH powiedziałoby tu więcej, niemniej wartości fsh 9-12 to już obniżona rezerwa jajnikowa, to jednak nie przekreśla szansy na ciążę.
ONA dobranoc, będzie dobrze, ten lekarz to jakaś pomyłka..
U mnie wyniki połowę niższe jednak stosunek hormonów 2,3 pięknie odwzorowywał całkowity brak owulacji..
Poza tym fsh powyżej 12 to już chyba podpada pod rezerwę jajnikową, ale wydaje mi się, że AMH powiedziałoby tu więcej, niemniej wartości fsh 9-12 to już obniżona rezerwa jajnikowa, to jednak nie przekreśla szansy na ciążę.
ONA dobranoc, będzie dobrze, ten lekarz to jakaś pomyłka..
Ostatnia edycja:
ONA to bardzo ciekawe że na podstawie obwodu brzucha lekarz potrafi wywróżyć wagę dziecka no sama nie wiem czy śmiać się czy płakać :O w każdym razie jakiś burak bo inaczej go nie nazwę za to badanie... :/ to fakt, że poród boli, no ale bez przesady, gdyby się z bólu porodowego umierało to nas by tu nie było spokojnie, dasz radę i Ty! Musisz tylko w to uwierzyć! plamienie jest możliwe po badaniu, tym bardziej na tym etapie. Także czekamy razem z Tobą, ściskamy mocno kciuki i koniecznie daj nam znać gdyby już się coś zaczęło!
Nikosiu zdrowiej Skarbie!
nie wiem już czy pisałam czy nie, ale u nas temperatura okazała się być książkową trzydniówką 2,5 doby gorączki a później wysypka na brzuszku, nóżce plecach i szyi z tyłu Jaś już jest ja nowy
udanego i spokojnego weekendu dziewczyny!
Nikosiu zdrowiej Skarbie!
nie wiem już czy pisałam czy nie, ale u nas temperatura okazała się być książkową trzydniówką 2,5 doby gorączki a później wysypka na brzuszku, nóżce plecach i szyi z tyłu Jaś już jest ja nowy
udanego i spokojnego weekendu dziewczyny!
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Jestem taka zla!!!!
Mieszkam na wsi. I pracownik przychodni musiał się wygadać o mojej ciazy, bo sąsiad dzis teściowej gratulowal!!!! Nosz ku**a mac!!!! W poniedziałek pojadę to narobie takiego rabanu, ze mnie popamiętają!
Mieszkam na wsi. I pracownik przychodni musiał się wygadać o mojej ciazy, bo sąsiad dzis teściowej gratulowal!!!! Nosz ku**a mac!!!! W poniedziałek pojadę to narobie takiego rabanu, ze mnie popamiętają!
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Alza mi lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że na początku ciąży ból brzucha to nic groźnego jak nie plamisz. Wiem, że łatwo mówić ale postaraj się nie denerwować.
Ja plamię od dnia spodziewanej @ a beta ładne rośnie
Ja plamię od dnia spodziewanej @ a beta ładne rośnie
reklama
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Gloria widzę, że u Ciebie już 12 tydz. czy w tej ciąży bierzesz jakieś leki?