reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki - wróciłam do cywilizacji :happy: Wybyczyłam się na wsi, troszkę słoneczka złapałam. Nic się nie dzieje niepokojącego, dobrze się czuję, więc mam nadzieję, że dzidzia rośnie sobie w najlepsze. W przyszły poniedziałek mam wizytę.

Misia, Nikoś wyglądał przesłodko na chrzcie - taki już kawaler :tak::-) no wiesz... opinią obcych ludzi się przejmujesz :szok: ? daj luz :tak:
Ag, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test. Jutro rano będziesz robić?
Ewel, gratuluję pozytywnych wieści z badań połówkowych i dziewczynki :-) jakie u Was typy co do imion? Mi gin powiedział, że połówkowe zrobimy po 20-tym tygodniu, nie wiem co to znaczy :confused: w 22 czy może 24 tc......,bo w poniedziałek jak będę miała wizytę będzie 20 tc leciał.

Masha, wiadomo :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dawaj znać jak coś się będzie działo :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie :-* a teraz idę jakieś papu sobie uszykować :happy:

reklama
One super ze samopoczucie Wasze jest dobre. Polowkowe robi się między 18 a 22 mi doktorka zalecila w 19.
Imię juz wybrane będzie Lena:-))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Test negatywny. Więc te objawy wszystkie przez torbiela muszą być Bo co innego.. Jak nie dostanę @ do poniedziałku to smiagam do lekarza. Muszę w końcu zacząć brać te tabletki bo się to nigdy nie skończy.. Jestem już rozbita emocjonalnie. Ale kiedyś będzie dobrze w końcu.
One cieszę się ze wszystko jest dobrze :)
Ewel imię śliczne :) też mi się podoba ;)

Ag92 nie załamuj się, kiedyś się na pewno uda:-)

Ja jutro zaczynam szkołę rodzenia, ciekawe jak będzie. Tych ćwiczeń się boję, bo mnie krocze boli, ale jak nie będę dała rade ćwiczyć to bede się przyglądać :-)

Ewel87 - Lena bardzo ładnie :-) mi z imion dla dziewczynek podoba się jeszcze Liliana :-)

ag92 - na pewno będzie dobrze - prędzej niż później :-) trzymam &&&&&

olasec - powodzenia w szkole rodzenia :-) ja się jakoś nie zdecydowałam, a czy będę żałować to się okaże... ;-)

OneMoreTime - już koniec 18 tygodnia! widzisz, a dopiero wstawiałaś suwaczek i był samiutki początek... ach jak ja się cieszę :-)

a u mnie nic nowego... nic nie wskazuje na poród, jeśli brać pod uwagę te wszystkie opisane w sieci objawy zbliżającego się rozwiązania... Jutro mam ktg, zobaczymy. Dziękuję za kciuki i życzenia powodzenia :-)
dam znać jak się coś będzie działo :-)

buziaki :*

Ag, masz rację - nie ma co czekać, śmigaj do lekarza. A już wcześniej miałaś taką sytuację? (przepraszam, jeśli pisałaś a nie zakodowałam:sorry:)
Olasec, sama jestem ciekawa czy te szkoły coś dają :confused: podziel się wrażeniami :happy:

Masha, dziś 19 tc zakończony a od jutra 20 się zaczyna :-) Może Cię ominie ta cała "gra wstępna" do porodu i maleństwo pojawi się z zaskoczenia i w ekspresowym tempie ;-)&&&&&&&

Dziewczyny, nie jestem pewna na 100%, ale WYDAJE MI SIĘ, że wczoraj przed snem czułam ruchy mojej kruszynki :-):confused: takie bulgotanie jakby... :happy: Zobaczymy, jeśli to się będzie powtarzać, to wtedy nabiorę pewności :-p

Ostatnia edycja:
One ostatnio w maju miałam dwa razy @ cały czerwiec nic. Dziś rano trochę podziwagalam w pracy i o to sie rozlało dziadostwo :) lekarz mi powiedział ze przez tego torbiela tak mogę mieć. No wiec od dziś zaczynam brac tabletki i mam nadzieję ze torbiel zniknie i będę mogła zacząć staranka :)
A jak tam Twoje samopoczucie ? jakieś nowe 'objawy'? Na pewno teraz już dużo częściej będziesz kruszynke czuć ;)

OneMoreTime to już taki etap, że faktycznie możesz czuć ruchy. Może być tak, że przez kilka dni nic nie poczujesz wiec wtedy się nie stresuj :-) gratuluję tak ważnego etapu,bo wtedy jest się trochę spokojniejszym.

reklama
witajcie!
Ja po wizycie w Wawie.... Kupa badań do zrobienia - część już mam pobrane na miejscu, niestety na piersiach mam jakieś guzki do sprawdzenia- już kiedyś miałam usuwane - niby mam zrobić biopsję, ale wolę chyba całkiem się tego pozbyć bo nigdy nie wiadomo...
Rozpytałam sprawę tej histeroskopii i ostatecznie zrobię ją na nfz bo nie są to terminy strasznie odległe i znalazłam szpital gdzie robią w 1 dzień pobytu. 20 lipca znowu jedziemy na kolejne badania tym razem oboje mamy się badać , no nic trzeba iść za ciosem...
One super że dzidzi już łaskocze mamusię :)
Buziole dla wszystkch

Do góry