OneMoreTime
Fanka BB :)
Hej dziewczynki - wróciłam do cywilizacji Wybyczyłam się na wsi, troszkę słoneczka złapałam. Nic się nie dzieje niepokojącego, dobrze się czuję, więc mam nadzieję, że dzidzia rośnie sobie w najlepsze. W przyszły poniedziałek mam wizytę.
Misia, Nikoś wyglądał przesłodko na chrzcie - taki już kawaler :-) no wiesz... opinią obcych ludzi się przejmujesz ? daj luz
Ag, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test. Jutro rano będziesz robić?
Ewel, gratuluję pozytywnych wieści z badań połówkowych i dziewczynki :-) jakie u Was typy co do imion? Mi gin powiedział, że połówkowe zrobimy po 20-tym tygodniu, nie wiem co to znaczy w 22 czy może 24 tc......,bo w poniedziałek jak będę miała wizytę będzie 20 tc leciał.
Masha, wiadomo :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dawaj znać jak coś się będzie działo
Pozdrawiam Was wszystkie :-* a teraz idę jakieś papu sobie uszykować
Misia, Nikoś wyglądał przesłodko na chrzcie - taki już kawaler :-) no wiesz... opinią obcych ludzi się przejmujesz ? daj luz
Ag, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test. Jutro rano będziesz robić?
Ewel, gratuluję pozytywnych wieści z badań połówkowych i dziewczynki :-) jakie u Was typy co do imion? Mi gin powiedział, że połówkowe zrobimy po 20-tym tygodniu, nie wiem co to znaczy w 22 czy może 24 tc......,bo w poniedziałek jak będę miała wizytę będzie 20 tc leciał.
Masha, wiadomo :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dawaj znać jak coś się będzie działo
Pozdrawiam Was wszystkie :-* a teraz idę jakieś papu sobie uszykować