reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki - wróciłam do cywilizacji :happy: Wybyczyłam się na wsi, troszkę słoneczka złapałam. Nic się nie dzieje niepokojącego, dobrze się czuję, więc mam nadzieję, że dzidzia rośnie sobie w najlepsze. W przyszły poniedziałek mam wizytę.

Misia, Nikoś wyglądał przesłodko na chrzcie - taki już kawaler :tak::-) no wiesz... opinią obcych ludzi się przejmujesz :szok: ? daj luz :tak:
Ag, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test. Jutro rano będziesz robić?
Ewel, gratuluję pozytywnych wieści z badań połówkowych i dziewczynki :-) jakie u Was typy co do imion? Mi gin powiedział, że połówkowe zrobimy po 20-tym tygodniu, nie wiem co to znaczy :confused: w 22 czy może 24 tc......,bo w poniedziałek jak będę miała wizytę będzie 20 tc leciał.

Masha, wiadomo :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dawaj znać jak coś się będzie działo :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie :-* a teraz idę jakieś papu sobie uszykować :happy:

reklama
One super ze samopoczucie Wasze jest dobre. Polowkowe robi się między 18 a 22 mi doktorka zalecila w 19.
Imię juz wybrane będzie Lena:-))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Test negatywny. Więc te objawy wszystkie przez torbiela muszą być Bo co innego.. Jak nie dostanę @ do poniedziałku to smiagam do lekarza. Muszę w końcu zacząć brać te tabletki bo się to nigdy nie skończy.. Jestem już rozbita emocjonalnie. Ale kiedyś będzie dobrze w końcu.
One cieszę się ze wszystko jest dobrze :)
Ewel imię śliczne :) też mi się podoba ;)

Ag92 nie załamuj się, kiedyś się na pewno uda:-)

Ja jutro zaczynam szkołę rodzenia, ciekawe jak będzie. Tych ćwiczeń się boję, bo mnie krocze boli, ale jak nie będę dała rade ćwiczyć to bede się przyglądać :-)

Ewel87 - Lena bardzo ładnie :-) mi z imion dla dziewczynek podoba się jeszcze Liliana :-)

ag92 - na pewno będzie dobrze - prędzej niż później :-) trzymam &&&&&

olasec - powodzenia w szkole rodzenia :-) ja się jakoś nie zdecydowałam, a czy będę żałować to się okaże... ;-)

OneMoreTime - już koniec 18 tygodnia! widzisz, a dopiero wstawiałaś suwaczek i był samiutki początek... ach jak ja się cieszę :-)

a u mnie nic nowego... nic nie wskazuje na poród, jeśli brać pod uwagę te wszystkie opisane w sieci objawy zbliżającego się rozwiązania... Jutro mam ktg, zobaczymy. Dziękuję za kciuki i życzenia powodzenia :-)
dam znać jak się coś będzie działo :-)

buziaki :*

Ag, masz rację - nie ma co czekać, śmigaj do lekarza. A już wcześniej miałaś taką sytuację? (przepraszam, jeśli pisałaś a nie zakodowałam:sorry:)
Olasec, sama jestem ciekawa czy te szkoły coś dają :confused: podziel się wrażeniami :happy:

Masha, dziś 19 tc zakończony a od jutra 20 się zaczyna :-) Może Cię ominie ta cała "gra wstępna" do porodu i maleństwo pojawi się z zaskoczenia i w ekspresowym tempie ;-)&&&&&&&

Dziewczyny, nie jestem pewna na 100%, ale WYDAJE MI SIĘ, że wczoraj przed snem czułam ruchy mojej kruszynki :-):confused: takie bulgotanie jakby... :happy: Zobaczymy, jeśli to się będzie powtarzać, to wtedy nabiorę pewności :-p

Ostatnia edycja:
One ostatnio w maju miałam dwa razy @ cały czerwiec nic. Dziś rano trochę podziwagalam w pracy i o to sie rozlało dziadostwo :) lekarz mi powiedział ze przez tego torbiela tak mogę mieć. No wiec od dziś zaczynam brac tabletki i mam nadzieję ze torbiel zniknie i będę mogła zacząć staranka :)
A jak tam Twoje samopoczucie ? jakieś nowe 'objawy'? Na pewno teraz już dużo częściej będziesz kruszynke czuć ;)

OneMoreTime to już taki etap, że faktycznie możesz czuć ruchy. Może być tak, że przez kilka dni nic nie poczujesz wiec wtedy się nie stresuj :-) gratuluję tak ważnego etapu,bo wtedy jest się trochę spokojniejszym.

reklama
witajcie!
Ja po wizycie w Wawie.... Kupa badań do zrobienia - część już mam pobrane na miejscu, niestety na piersiach mam jakieś guzki do sprawdzenia- już kiedyś miałam usuwane - niby mam zrobić biopsję, ale wolę chyba całkiem się tego pozbyć bo nigdy nie wiadomo...
Rozpytałam sprawę tej histeroskopii i ostatecznie zrobię ją na nfz bo nie są to terminy strasznie odległe i znalazłam szpital gdzie robią w 1 dzień pobytu. 20 lipca znowu jedziemy na kolejne badania tym razem oboje mamy się badać , no nic trzeba iść za ciosem...
One super że dzidzi już łaskocze mamusię :)
Buziole dla wszystkch

Do góry