Olasec gratulacje mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze - musi być dobrze nie ma innej opcji - urodzisz piękne i zdrowe dziecko . Wiem źe na pewno sie martwisz znam to skaś ja jestem tydzien po łyzezkowaniu a bóle brzucha mam do dziś ale to sie nie równa z bólem psychicznym ale dam rade zaczynam robic badania i mam nadzieje , że nie długo tez mi sie w końcu Uda . A dla ciebie coco jumbo i do przodu 
reklama
OneMoreTime
Fanka BB :)
ovli, witaj
Zapalam światełka dla Twoich aniołków
[*]
[*]
[*]
Edytko, jak miło Cie "widzieć" ;-) Jak rodzinka? Pochwalisz się Łucją? pewnie już duża :-) u nas pierwsze wiosenne podrygi, więc na pewno podładujesz swoje baterie podczas pobytu w Pl
Pzdrm 

[*]
[*]
[*]
Edytko, jak miło Cie "widzieć" ;-) Jak rodzinka? Pochwalisz się Łucją? pewnie już duża :-) u nas pierwsze wiosenne podrygi, więc na pewno podładujesz swoje baterie podczas pobytu w Pl

anty2
No szlag mnie trafi
Cały wieczór poświęciłam na nadrobienie zaległości i jak wyrypałam posta na pół strony to mi go zeżarło
Nie mam sił czytać i pisać wszystko od nowa:-(
martavel gratuluję
gloria, ag, ovli witajcie. (*) dla waszych aniołków
misia trzymaj się dzielnie. Nikodem widocznie doskonale wie, że tak jak ma u mamusi to już mieć nie będzie;-);-)

martavel gratuluję
gloria, ag, ovli witajcie. (*) dla waszych aniołków
misia trzymaj się dzielnie. Nikodem widocznie doskonale wie, że tak jak ma u mamusi to już mieć nie będzie;-);-)
witam ovli! ehh kolejna Aniołkowa Mama...jak wiele nas jeszcze? światełka dla Twoich Kruszynek
[*]
[*]
[*] nie pomogę w temacie badań, bo ja żadnych nie robiłam. U mnie był supeł na pępowinie...straciłam Zuzię w połowie ciąży
OneMore jak test? Trzymasz w napięciu Kochana
a my trzymamy kciuki!!
Edytko pochwal się nam Łucją
wow 5 miesięcy to już pannica z niej ;-)
Misia miała wczoraj robioną amnioskopię. Wody przejrzyste więc kazali jej cierpliwie czekać..
no można wyjść z siebie i stanąć obok z taką służbą zdrowia...
martavel jak się masz Mamusia?;-) Jak Synek?
a ja jestem po ciężkiej nocy:-( Jasia męczą bączki...ale co ciekawe tylko w nocy :-( nie płacze w głos, ale jest mega marudny i rozdrażniony..no i oczywiście wszystkie bolączki odchodzą w niepamięć u mamy na rękach...do tego Mąż o północy pojechał w trasę, więc do rana nie wiele nawet spałam. Nawet nie wiem, co mam teraz robić jak ranek nastał. Czy iść się ogarnąć czy odespać tę noc...
[*]
[*]
[*] nie pomogę w temacie badań, bo ja żadnych nie robiłam. U mnie był supeł na pępowinie...straciłam Zuzię w połowie ciąży

OneMore jak test? Trzymasz w napięciu Kochana

Edytko pochwal się nam Łucją

Misia miała wczoraj robioną amnioskopię. Wody przejrzyste więc kazali jej cierpliwie czekać..
no można wyjść z siebie i stanąć obok z taką służbą zdrowia...
martavel jak się masz Mamusia?;-) Jak Synek?
a ja jestem po ciężkiej nocy:-( Jasia męczą bączki...ale co ciekawe tylko w nocy :-( nie płacze w głos, ale jest mega marudny i rozdrażniony..no i oczywiście wszystkie bolączki odchodzą w niepamięć u mamy na rękach...do tego Mąż o północy pojechał w trasę, więc do rana nie wiele nawet spałam. Nawet nie wiem, co mam teraz robić jak ranek nastał. Czy iść się ogarnąć czy odespać tę noc...
gloria6
Angel - zdecydowanie idz odsypiaj! inaczej i tak niewiele zrobisz bo bedziesz sie snuc po domu i ziewac.
One jak test?mam nadzieje ze do przodu, pamietaj ze wystarczy nawet cien cienia kreski
witam nowe mamy jak rowniez te starsze ktorych jeszcze nie mialam okazji poznac, oczywiscie
[*] dla wszystkich maluszkow
One jak test?mam nadzieje ze do przodu, pamietaj ze wystarczy nawet cien cienia kreski
witam nowe mamy jak rowniez te starsze ktorych jeszcze nie mialam okazji poznac, oczywiscie
[*] dla wszystkich maluszkow
OneMoreTime
Dziewczyny, ja tak szybciutko bo w pracy jestem, ale szefa nie ma
test chyba negatywny. Sama nie wiem, bo na pierwszy rzut oka taki jest, ale jak się przyjrzałam to chyba zobaczyłam jakiś cień cienia... albo w nadziei tak wyostrzyłam wzrok, że zobaczyłam fabryczny pasek, gdzie pojawiłaby się kreska, gdybym była w ciąży
więc okaże się w ten weekend, bo biorąc pod uwagę wszystkie przesunięcia cyklu, @ powinna być dzisiaj najpóźniej. Na razie jej nie ma ani żadnych plamień, ale jeszcze cały dzień przede mną... Dam znać wieczorem. A jutro z samego rana do rodziców na wieś jadę, więc będę odcięta od neta.... suma sumarum nadal czekam 

OneMore no to jeszcze mocniej zaciskam kciuki!!
miałam identycznie jak Ty ;-) tak wytężałam wzrok, patrzyłam na ten test pod światło, ze światłem na wszelkie możliwe sposoby...cień cienia cieniów na teście widziałam, Mąż za cholerę ;-) daj znać jeszcze wieczorem jak sytuacja ;-)

Olasec
OneMoreTime ja w tej ciąży pierwszy test to tylko ja drugą kreskę widziałam w dniu spodziewanej miesiączki a jak zrobiłam za 2 dni to była wyraźniejsza, wiec u Ciebie tez tak może być. Trzymam kciuki żeby tak było :-)
reklama