reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam się wieczornie
Czytam na bieżąco ale weny brak jakoś w tym tygodniu. Stale przemęczona jestem, bo mam na zmianę na 5 rano i na 6 rano więc wieczorami padam. Poza tym 5 dzień mam @ i z niecierpliwością czekam na owu :-)
Buziaki dla Was Kochane!!!!!!!!!!!!

reklama
Magdalena, przykro mi, bo to kłucie się ciągłe jest absolutnie niefajnie, ale czego się nie robi dla dzieciaczka... Będziesz miała wzloty i upadki ale dasz radę, zobaczysz.

Magdalena ja od poczatku ciąży kłuję się codziennie Fraxi w brzuch. Na początku nie wyobrażałam sobie tego, przez 2 tygodnie robił mi zastrzyki mąż a potem musiałam sama. Z dnia na dzień dochodziłam do wprawy i weszło mi to w krew. Kiedyś potrafiłam mieć przez 2 tygodnie siniaka po zastrzyku, teraz już raczej nie. Ale wbrew pozorom im dalej, tym sa bardziej bolesne. No ale nie mam wyjścia, my kobiety musimy naprawdę duuużo znosić:-(

misiamonisia &&& :)
Jak chodzi o grawer ja bym dala Aniolek i date odejscia. Sama kombinowalam z wisiorkami itp, az w koncu uznalam ze kupie świecznik w kształcie śpiącego aniołka i to będzie symbol odejscia maleństa - swieczka zapalana co roku w rocznice odejscia. A na razie fajnie na niego popatrzeć, stoi przy komputrze.

karola
moj Kuba urodzil sie taki maly, i to po terminie z waga 2900g :) Male dzieci szybko sie rodzi :D

magdalena trzeba wierzyc ze cukrzyca minie razem z ciaza, a na razie bedzie trzeba trzymac diete. Lekarz rozpisal ci diete?

U mnie to jakies nieporozumienie z samopoczuciem - mam wrazenie ze mam kumulacje wszystkiego - sennosc, bole glowy, zawroty glowy, bole miesni, zadyszka, ciagle plamienia, wycieki z piersi... Moze i byc tak ze to wszystki wina tabsow... Niby moze tak byc na poczatku ich zazywania, ale szczerze mowiac jestem pół żywa :O Boje sie teraz byc sama z chlopakami, bo jak fikne to kto im pomoże :/

karola w mieszkanku fajnie jest :-) mamy tu całkowity spokój i ciszę, zupełnie inaczej niż gdy mieszkaliśmy na campingu, teraz mąż dojeżdża do pracy a po pracy nic go nie obchodzi, a wcześniej trudno było przestać myśleć o tym co się dzieje dookoła... teraz możemy się bardziej skupić na przyszłości i jakiś wstępnych planach na zimę...
wyników egzaminu jeszcze nie ma... wcale mnie to nie dziwi, oni tu mają na wszystko czas ;-)
fajnie że jesteś w domu i z Jasiem ok :-)
ty kiedyś pisałaś że miałaś kolkę jelitową w ciąży z Alą?? ja wczoraj byłam u lekarza z moją ale oczywiście dowiedziałam się tylko tyle co zawsze, że to w ciąży normalne i będzie gorzej... masakra już chyba za żadne skarby nie pójdę do tego lekarza, on mnie dobija... :wściekła/y: na szczęście już czuję się lepiej i mam nadzieję że mi przeszło, ale ból był okropny :no:

powiedzcie mi dziewczyny ile kompletów pościeli do łóżeczka będzie mi potrzebne? i jaką kołderkę kupić, w jakim rozmiarze? nie mam pojęcia jak będzie spało moje dziecko, więc chcę kupić i rożek na początek, śpiworek, taki na szelkach i kołderkę z pościelą, ale nie wiem czy np rozmiar 100 na 135 nie będzie za duży dla niemowlaka, z drugiej strony na dłużej starczy... ehh nie wiem co robić z tą całą wyprawką, chcę kupić większość przez internet i odebrać z Polski jak będziemy w sierpniu, a pojedziemy chyba na bardzo krótko więc na miejscu już nie będzie czasu na przebieranie...

kciuki za staraczki i fluidki :-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

edyta89 ja mialam komplet poscieli z kolderka 135x100 a w sumie przez pierwszy miesiac używałam rożek plus kocyk. Na poczatku wydaje się, że dziecko tonie w tej poscieli :) ale wg mnie mniejszej nie ma co kupować. Śpiworki sa fajne, ale dla mnie byly niepraktyczne, gdy w nocy chcialam szybko dziecko przewinąć to łatwiej odpiąć rożek, albo odkryć kołderke. Jak dziecko płacze to każda sekunda jest na wage zlota :D Dodatkowo moje dzieci nie lubiły śpiworkow. mlodszy się rozkopywal od zawsze i spi praktycznie tylko pod kocykiem.

Podesle ci linki sprzedawcow z Allego na których sama kupowalam
Przedmioty użytkownika Sklep--Myszka - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Przedmioty użytkownika GR-AN - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Przedmioty użytkownika r_p77 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witajcie
znowu potrzebuję Waszej pomocy....
Pierwszy raz używam testów owulacyjnych....do wczoraj testy były negatywne.....Przed chwilą zrobiłam kolejny i pokazała się taka jaśniutka druga kreseczka.......czyli pozytywny tak?Więc w jakim czasie powinna wystąpić u mnie owulacja? Na OvuFriend pokazuje mi że od jutra.

misia monisia wszystko sie zgadza, jesli jest dopiero co jasniutka kreseczke to oznacza ze owulka bedzie jutro lub pojutrze :) ja tez korzystam z tych testow :) zrob sobie jutro powinnas miec wtedy juz dwie mocne krechy, a jak zrobisz pojutrze lub za 2 dni i wyjdzie negatywny to znak ze juz po owu

reklama
Do góry