karola w mieszkanku fajnie jest :-) mamy tu całkowity spokój i ciszę, zupełnie inaczej niż gdy mieszkaliśmy na campingu, teraz mąż dojeżdża do pracy a po pracy nic go nie obchodzi, a wcześniej trudno było przestać myśleć o tym co się dzieje dookoła... teraz możemy się bardziej skupić na przyszłości i jakiś wstępnych planach na zimę...
wyników egzaminu jeszcze nie ma... wcale mnie to nie dziwi, oni tu mają na wszystko czas ;-)
fajnie że jesteś w domu i z Jasiem ok :-)
ty kiedyś pisałaś że miałaś kolkę jelitową w ciąży z Alą?? ja wczoraj byłam u lekarza z moją ale oczywiście dowiedziałam się tylko tyle co zawsze, że to w ciąży normalne i będzie gorzej... masakra już chyba za żadne skarby nie pójdę do tego lekarza, on mnie dobija...
na szczęście już czuję się lepiej i mam nadzieję że mi przeszło, ale ból był okropny
powiedzcie mi dziewczyny ile kompletów pościeli do łóżeczka będzie mi potrzebne? i jaką kołderkę kupić, w jakim rozmiarze? nie mam pojęcia jak będzie spało moje dziecko, więc chcę kupić i rożek na początek, śpiworek, taki na szelkach i kołderkę z pościelą, ale nie wiem czy np rozmiar 100 na 135 nie będzie za duży dla niemowlaka, z drugiej strony na dłużej starczy... ehh nie wiem co robić z tą całą wyprawką, chcę kupić większość przez internet i odebrać z Polski jak będziemy w sierpniu, a pojedziemy chyba na bardzo krótko więc na miejscu już nie będzie czasu na przebieranie...
kciuki za staraczki i fluidki :-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~