reklama
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Tak bardzo sie boję...ale wierzę ze się uda
MisiaMonisia
Dziewczyny chciałabym sobie kupić bransoletkę sznurkową z zawieszką w kształcie serca..........i na nim chciałabym wygrawerować datę odejścia mojego Aniołka.
Tylko teraz nie wiem czy na jednej stronie wygrawerować datę a na drugiej słowo "Aniołek"?
Może macie jakieś pomysły?
Nie znałam płci dzieciątka więc nie może być z imieniem......
Tylko teraz nie wiem czy na jednej stronie wygrawerować datę a na drugiej słowo "Aniołek"?
Może macie jakieś pomysły?
Nie znałam płci dzieciątka więc nie może być z imieniem......
Magdalena1607
Misia monisia : bardzo fajny pomysl, ale nie pomoge bo podobaja mi sie oba rozwiazania sama data i data z napisem tez
3mam kciuki za ta owu i do roboty
Super ze z karolka wszystko ok
Ja dzisiaj na pol dnia w szpitalu bo pije 100g tej przekletej glukozy fuuu.
Jeszcze dziewczyna przyszla sie uczyc na mnie wkuwac wenflon i 3 razy wkula w 3 rozne.miejsca zanim znalazla zyle... o 17 odbieram wyniki
3mam kciuki za ta owu i do roboty
Super ze z karolka wszystko ok
Ja dzisiaj na pol dnia w szpitalu bo pije 100g tej przekletej glukozy fuuu.
Jeszcze dziewczyna przyszla sie uczyc na mnie wkuwac wenflon i 3 razy wkula w 3 rozne.miejsca zanim znalazla zyle... o 17 odbieram wyniki
karola1388
Poprostu żyj...
witajcie kochane
kwiatuszku wielkie dzięki.jesteś niezastąpiona w przekazywaniu informacji;-)
enya jak ja wytrzymałam 9msc leżenia plackiem w domu to i ty wytrzymasz 3...lepsze leżenie w domu niż w szpitalu.
misiamonisia no to do boju.będzie dobrze.teraz ja będę trzymać &&&& za ciebie
edytka jak się wam mieszka w nowym mieszkanku? i jak wynik egzaminu? jest już?
magdalena żeby wynik był ok &&&&&.
nio kochane ja już w domu.okazało się,że w labu puścili babola,wynik sfałszowany...w szpitalu powtórzyli mi dwa razy i ani śladu białka.miałam ktg 2 razy dziennie i mierzone ciśnienie wszystko ok.wczoraj także miałam usg.Jasio będzie małym dzieckiem tak jak jego siostra.Ala w dniu narodzin ważyła 2610kg,a on wczoraj 2300kg więc maluszek.teraz to już tylko w konkretnym celu się tam pojawię mam nadzieję:-).Ala była grzeczna,moja mama świetnie dawała sobie z nią radę,robiła tak jak jej mówiłam,przestrzegała tego w jaki sposób ja wychowuję Alę,jej rytmu dnia itd i było ok...niestety jak tylko mała została z teściową w dzień i na noc to już było gorzej...płakała,marudziła...teściowa z tych uległych pt" jak nie chcesz spać to nie śpij nawet jak jest już po 20ej" i wogóle cuda wianki...mimo,że tłumaczyłam jej jak i co ma robić,żeby było ok ona po swojemu...na szczęście jestem już w domu.nie wiem na jak długo,ale już wiem z kim Ala zostanie jak znowu trafię na oddział.dziękuje za &&&&&& moje Panie:-)
kwiatuszku wielkie dzięki.jesteś niezastąpiona w przekazywaniu informacji;-)
enya jak ja wytrzymałam 9msc leżenia plackiem w domu to i ty wytrzymasz 3...lepsze leżenie w domu niż w szpitalu.
misiamonisia no to do boju.będzie dobrze.teraz ja będę trzymać &&&& za ciebie
edytka jak się wam mieszka w nowym mieszkanku? i jak wynik egzaminu? jest już?
magdalena żeby wynik był ok &&&&&.
nio kochane ja już w domu.okazało się,że w labu puścili babola,wynik sfałszowany...w szpitalu powtórzyli mi dwa razy i ani śladu białka.miałam ktg 2 razy dziennie i mierzone ciśnienie wszystko ok.wczoraj także miałam usg.Jasio będzie małym dzieckiem tak jak jego siostra.Ala w dniu narodzin ważyła 2610kg,a on wczoraj 2300kg więc maluszek.teraz to już tylko w konkretnym celu się tam pojawię mam nadzieję:-).Ala była grzeczna,moja mama świetnie dawała sobie z nią radę,robiła tak jak jej mówiłam,przestrzegała tego w jaki sposób ja wychowuję Alę,jej rytmu dnia itd i było ok...niestety jak tylko mała została z teściową w dzień i na noc to już było gorzej...płakała,marudziła...teściowa z tych uległych pt" jak nie chcesz spać to nie śpij nawet jak jest już po 20ej" i wogóle cuda wianki...mimo,że tłumaczyłam jej jak i co ma robić,żeby było ok ona po swojemu...na szczęście jestem już w domu.nie wiem na jak długo,ale już wiem z kim Ala zostanie jak znowu trafię na oddział.dziękuje za &&&&&& moje Panie:-)
Dziewczyna82
Hej dziewczyny mam pytanie od wtorku biore nowe opakowanie tabletek anty a od od dziś przez 5 dni mam brac antybiotyk powiedzcie mi przez ile czasu (do kiedy ewentualnie) powinnam się dodatkowo zabezapieczać?
Magdalena1607
Niestety wyniki niedobre...
Mam cukrzyce ciazowa i sie ttoche zalamalam..
Mam cukrzyce ciazowa i sie ttoche zalamalam..
marysia868
mama Macieja
Magdalena nie zalamuj sie to naprawde nic strasznego,odpowiednia dieta i do boju. Ja mialam stwierdzona cukrzyce ciazowa w 5 tc, terazjest 19tc i dzieki diecie nie utylam jeszcze nic, do tego cukry sie unormowaly. Napoczatku tez sie wystraszylam ogolnie i dieta ale teraz wiem ze nietaki straszny wilk jak mowia.. trzeba dbac o to co sie je..a bedzie dobrze
K
kaira24
Gość
Witam
Karola super!!!!!
Dziewczyna min 7 dni pisze
Magda glowa do gory dieta dieta i bedzie super. Jak mozesz mierz cukier godz po posilku kiedy i poczym najnardziej wzrasta.
Karola super!!!!!
Dziewczyna min 7 dni pisze
Magda glowa do gory dieta dieta i bedzie super. Jak mozesz mierz cukier godz po posilku kiedy i poczym najnardziej wzrasta.
reklama
enya81
Misia Monisia aż normalnie zazdroszczę Ci tych staranek Ja już zapomniałam co to sex a przede mną jeszcze dłuuuugo pościk. Mam tylko nadzieję że dotrwam do tego 37tc, zdejmą mi pessar i będę mogła jeszcze przed porodem pohulać Bo libido mi żyć nie daje!!!
Dziewczyna z tego co wiem to przez 7 dni musisz się zabepieczać dodatkowo. Poczytaj jeszcze czy to nie zależy od tego czy dopiero zaczynasz brać pierwszy tydzień czy później. Bo ja już dawno nie używałam ale coś mi po głowie kołata...
Dziewczyna z tego co wiem to przez 7 dni musisz się zabepieczać dodatkowo. Poczytaj jeszcze czy to nie zależy od tego czy dopiero zaczynasz brać pierwszy tydzień czy później. Bo ja już dawno nie używałam ale coś mi po głowie kołata...