reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

onemoretime z tego co mi napisała teściowa to wynik jest wysoki- 242,9...myślę,że to zatrucie ciążowe.do tego puchną mi dłonie i stopy więc jade dziś do gina i napewno pójdę do szpitala...opieka nad Alą już jakoś zorganizowana.koleżanka mi mówi,że przy takim wyniku będą chcieli mi cc robić...

edyta wizyte mam tak od 15ej,bo tak jest gin.moja mama na zmianę z teściową będą z Alą,a mąż jak zjedzie w sobote to już od pon bierze wolne,bo na okresie próbnym,na umowie ma wyszczególniony zapis o 5 dniach wolnych,a umowa na okres próbny kończy mu się na koniec lipca.już pisał do spedytora,że on poniedziałku chce wolne.

kochane jeśli sie po wizycie nie odezwę to będę pisać do kwiatuszka także ona będzie wam przekazywała informacje.

reklama
Tak jak piszesz Karola - chyba muszę Go bardzo kochać....

Pokazuję na życzenie fotkę aktualnego brzucha:D
DSC_1010.jpg

Załączniki

• DSC_1010.jpg
    DSC_1010.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 55
hej,
Tekla gratuluje jeszcze raz. Tymcio śliczny.
Magdalena proponuje picie kefiru/maślanki/jogurtu, nasiadówki w korze dębu, częste podmywanie się i może jakaś maść bez recepty np lactovaginal?
Enya gratuluje kolejnej dziewczynki. Jak si,ę czujesz?
Neta jak się masz?
Edytka to nie dobrze z tą kolką. Może weź większą dawke nospy albo jedź na IP. Co słychać u Ciebie? Płęc już znana?
Karola trzymaj się Kochana!

Enya - brzuszek prześliczny! :)

karola - będzie dobrze, może nie będziesz musiała zostawać w szpitalu tylko odeślą Cię do domu i każą się oszczędzać czy coś...ale w sumie nie wiem co oznacza taka ilość białka w ciąży...

Ja dziś czuję owulkę - teoretycznie mogłabym się starankować ale bez wizyty w gina ani rusz! :)

Pozdrawiam :*

agnieszkaala tak, już wiemy że będzie dziewczynka, Łucja :-)
z kolką już trochę lepiej... muszę się po prostu przemęczyć i zacząć bardziej dbać o dietę, żeby uniknąć powtórki z tej "rozrywki" :no:
ogólnie to u mnie ok, jestem nadal w Norwegii z mężem, jeszcze nie dawno mówiłam wszystkim że nie wiem gdzie będę rodzić czy w Pl czy w No bo tak na prawdę w ogóle tego nie planowałam ale im bliżej porodu tym bardziej uświadamiam sobie że najprawdopodobniej to się stanie właśnie w Norwegii... trochę mnie to przeraża bo do szpitala mam 250km... dojazd na poród karetką mojej siostrze zajął 4 godziny... ale do tego jeszcze trochę, więc staram się tym nie stresować :-)
jestem teraz na etapie kupowania całej wyprawki dla Łucji, większość przez internet z odbiorem w Polsce, po rzeczy pojedziemy pod koniec lipca...
a co u Ciebie? jak dzieci? dajesz sobie radę :-)

Magdalen nagrzybice clortimazol dosmarowania zewnetrznie, lubtabletki ale na recepte od lekarza. Poza tym podmywanie sieoctem chyba 2 lyzki nja pol litra,ale wnecie zobacz bo nie pamietamdokladnie. Szallwia mozna sie podmywac,pic jogurty z bakteriami,kefiry. I tamtum rosa do podmywania tez mozna.

marysia 868 dobrze radzisz z tą szałwią, sama o niej zapomniałam, ale jest jeden mankament NIE W CIĄŻY, lepiej nie ryzykować przedwczesnymi skurczami, a szałwia niestety może tak działać...

karola &&&&&&&&&&&&& żeby jednak wynik był fałszywy...

reklama
Magdalena możesz jeszcze spróbować namoczyć tampon w jogurcie i sobie zaaplikować - ja tak robiłam do czasu wizyty u gina.

Agnieszkaala właśnie pisałam wcześniej że mam nakaz leżenia jak najwięcej bo moja szyjka pomimo pessara ma 28mm i rozwarcie zewnętrzne na opuszek palca. Leżę dopiero 2 dzień a już mi psychika siada bo boli mnie w spojeniu łonowym, kłuje, przy każdym ruchu mi drętwieje jakby tam na dole...:baffled:

Do góry