reklama
katherinne
Fanka BB :)
Elka, nie wiem, co powiedzieć. Potwornie mi przykro. Nawet nie umiem sobie wyobrazić, przez co przechodzicie. Życzę Ci dużo siły. I przytulam wirtualnie.
Enya, trzeba być dobrej myśli. Jak reakcja będzie szybka to zobaczysz, wszystko będzie dobrze. Staraj się zachować spokój, Twoje maleństwo najwyraźniej bardzo empatyczne. Moje w brzuchu kompletnie nie reagowało na moje nastroje.
Enya, trzeba być dobrej myśli. Jak reakcja będzie szybka to zobaczysz, wszystko będzie dobrze. Staraj się zachować spokój, Twoje maleństwo najwyraźniej bardzo empatyczne. Moje w brzuchu kompletnie nie reagowało na moje nastroje.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
U nas roboty rozpoczęte ;-)
Mam tkliwy prawy jajnik, tzn jak nacisnę to czuję ból, może owu się zbliża . Jestem taka szczęśliwa, że lekarka po usg powiedziała, że JUŻ ;-) można, i te pięknie rosnący pęcherzyk :-)
Elka...tak strasznie mi przykro, Ty miałas być też grudnióweczką tak jak ja :-(, uda nam się na pewno niebawem,
Enya..wszystko będzie dobrze z Mamą, najważniejsze, że szybko zdiagnozowany guzek
Katherine...paczkomaty "Kapusta" po prostu rozwalił mnie ten tekst :-):-):-):-)
OneMoreTime...ma nadzieję, że na efekty nie będę długo czekać
Naala - jak pęcherzyk pękł to do dzieła, kiedy masz termin niechcianej @???
Nimfii...teraz jak mam zielone światełko wcale już na nią nie czekam. Choć nie liczę, że się uda od razu to po wczorajszym USG jestem spokojniejsza, bo wiem że wszystko jest idealnie zagojone, jest rosnący pęcherzyk i to zielone światełko.
Kaira...jak Maluszek????
Witam się również z całą resztą i buziaki dla Was dziewczynki!!!!
Mam tkliwy prawy jajnik, tzn jak nacisnę to czuję ból, może owu się zbliża . Jestem taka szczęśliwa, że lekarka po usg powiedziała, że JUŻ ;-) można, i te pięknie rosnący pęcherzyk :-)
Elka...tak strasznie mi przykro, Ty miałas być też grudnióweczką tak jak ja :-(, uda nam się na pewno niebawem,
Enya..wszystko będzie dobrze z Mamą, najważniejsze, że szybko zdiagnozowany guzek
Katherine...paczkomaty "Kapusta" po prostu rozwalił mnie ten tekst :-):-):-):-)
OneMoreTime...ma nadzieję, że na efekty nie będę długo czekać
Naala - jak pęcherzyk pękł to do dzieła, kiedy masz termin niechcianej @???
Nimfii...teraz jak mam zielone światełko wcale już na nią nie czekam. Choć nie liczę, że się uda od razu to po wczorajszym USG jestem spokojniejsza, bo wiem że wszystko jest idealnie zagojone, jest rosnący pęcherzyk i to zielone światełko.
Kaira...jak Maluszek????
Witam się również z całą resztą i buziaki dla Was dziewczynki!!!!
katherinne
Doris, zaklinam rzeczywistość, żeby następne starania, które przecież kiedyś nastąpią, obyły się bez przygód
Aktualizuję naszą bojową listę
Staraczki na "placu boju":
angelstw - II krechy
Lilijanna - II krechy
Neta81 - termin niechcianej @ 11 czerwca 2014 r.
Naala - termin niechcianej @ 24-26 czerwca
Doris - termin niechcianej @ lipiec 2014
MisiaMonisia - termin niechcianej @ lipiec 2014 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ ok. 3 sierpnia 2014 r.
Rilla - termin niechcianej @ wiosna/lato 2014
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014
Joaro - termin niechcianej @ ?
Sysiq - termin niechcianej @ ?
Igusiad - termin niechcianej @ ?
Udanego weekendu dziewczynki :-)
Staraczki na "placu boju":
angelstw - II krechy
Lilijanna - II krechy
Neta81 - termin niechcianej @ 11 czerwca 2014 r.
Naala - termin niechcianej @ 24-26 czerwca
Doris - termin niechcianej @ lipiec 2014
MisiaMonisia - termin niechcianej @ lipiec 2014 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ ok. 3 sierpnia 2014 r.
Rilla - termin niechcianej @ wiosna/lato 2014
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014
Joaro - termin niechcianej @ ?
Sysiq - termin niechcianej @ ?
Igusiad - termin niechcianej @ ?
Udanego weekendu dziewczynki :-)
OneMoreTime
Enya, starania na odległość są 100 razy bardziej stresujące niż te, gdy oboje mieszkają pod jednym dachem &&&&&&&&&&&&&&&&& za mamę, tak jak pisały dziewczyny: samo słowo "rak" przeraża, ale najważniejsze, że szybko wykryty, więc jak najbardziej do wyleczenia
katherinne
O, Neta? Co z Twoją @?
Neta81
Kat moja @ przylazla punktualnie dokladnie 11czerwca. zatem prosze o zmiane na liscie gdyby ktoras z Was mogla bo z kom nie moge. nowa data to 12 lipca. mam nadzieje ze nie dostane dzien wczesniej bo przeciez koncert Metallici jest...
TEKLA bardzo serdecznie gratuluje )))
ENYA dobrze, ze wczesnie wykryty ten rak i w szpitalu na pewno dobrze sie mama zaopiekuja i bedzie wszystko ok. trzymam mocno &&&&&&&.
tez sie martwie o KOBIETKE....
TEKLA bardzo serdecznie gratuluje )))
ENYA dobrze, ze wczesnie wykryty ten rak i w szpitalu na pewno dobrze sie mama zaopiekuja i bedzie wszystko ok. trzymam mocno &&&&&&&.
tez sie martwie o KOBIETKE....
Kwiatuszekk23
Wiecie co... Zastanawiam się czy nie napisać do kogoś z rodziny Kobietki na fb... Tylko nie wiem, czy by sobie tego życzyła....
reklama
Lisica.
Kwiatuszku dziewczyny z wątku starania od jesieni też się o nią martwią. Niestety żadna z nas nie zna jej nazwiska i nie ma na fb (jeśli ktoś mógłby mi podać do niej linka to poszukam kogoś z rodziny i napiszę). Próbowałam do niej dzwonić, niestety telefon jest cały czas wyłączony. Marta była zawsze aktywna a ostatnio miała dużo stresu. Przypuszczam co się stało ale mamy nadzieję że wszystko jest w porządku i chcialybysmy się uspokoić.