reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cze Dziewczynki,

tolka23- ja wlasciwie nie wiem co sie z moim cialem dzieje :confused: @ nie mam, powinna byc 01.09. test robilam w dniu spodziewanej @ i negatywny wyszedl :-( no ale nigdy mi sie franca @ nie spozniala. mam za to brazowe plamienia- jak duzo chodze. nie wiem co o tym myslec. brzuch mnie boli jak na @, jestem rozdrazniona i plakac mi sie chce! moze torbiel mi sie zrobil.... :-(chyba bedzie najlepiej jak pojde po test i zrobie go tak dla pewnosci ze to nie fasolka, tylko jakies swinstwo...

pozdrawiam Was wszystkie

reklama
A ja jestem tu po raz pierwszy. Jestem po pierwszej ciąży, która niestety skończyła się na 8 tygodniu. Ciąża obumarła i trzeba było zrobić zabieg. 2 tygodnie w szpitalu na obserwacji, która niestety nie przyniosła pozytywnych wyników. Jestem już 3 miesiące po zabiegu, ale nadal robię badania. Lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne, więc z następną ciążą chyba jeszcze się wstrzymam. Zresztą i tak jeszcze badania przede mną.
Przestałam również brać folik, ale po przeczytaniu waszych postów od dziś wracam do zażywania!!
A jak się czuję - dobrze, o dziwo, ale dzięki mężowi i chyba własnemu podejściu do życia, szybko wróciłam do normalnego życia. Lekarze w szpitalu pocieszali, że to patologia tej ciąży i że następna będzie w porządku. Zobaczymy...
Pozdrawiam Was Dziewczyny bardzo ciepło!! Trzymajcie się i życzę Wam Wszystkim dużo radości!!

witajcie dziewczyny w ten deszczoy dzień :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ewa - witaj spowrotem :-D:-D oby remoncik szybko się skończył :tak::tak:wiem coś o remontach bo sami mamy remont domku i akurat zmieniamy dach w ten deszczowy tydzień i woda leje się wszędzie gdzie popadnie :no::no: bo folia się zerwała z dachu i kicha :wściekła/y::wściekła/y: a tu nie widać aby miało sie poprawić :shocked2::shocked2:

muffy - lepiej idź do lekarza bo Ja też miałam tekie plamienia brązowawe kiedy doszło do tragedii :dry::dry:ale może w Twoim przypadku bedzie inaczej :tak: ale na wszelki wypadek idź dla uspokojenia sumienia :blink::blink:

Hanus78 - witaj u Nas :-):-)

buziaczki

Cześć dziewczyny!:happy2:
:rofl::-D:rofl: ZDAŁAM!!! :rofl::-D:rofl:

Tak bardzo się cieszę, aż uwierzyć nie mogę! Sama, o własnych siłach i za drugim razem! Super!:happy:
Jeździłam dobre 45min. miałam zatoczkę, zawracanie na trzy i zawracanie tyłem w bramę wjazdową. Jedynie zatoczę musiałam powtórzyć, ale wyszła!:cool:

Ania - brawo:tak:jestem z Ciebie dumna;-) wiedziałam,że Ci się uda...normalnie wiedziałam;-) bardzo się cieszę...no to szerokiej drogi...i niech nas św.Krzysztof ma w opiece;-);-)
pozdrawiam wszystkie Kobietki;-)

Aniulka - kochana gratulecje wielkie i szerokiej drogii :tak::tak::rofl2::rofl2:

a Ja sobie siedzę sama w domku :sick:bo mąż poszedł na kawalerskie do kumpla :crazy: jakoś muszę przetyrwać tą nockę :sorry2::sorry2:pewnie przy kompie :rofl2::rofl2:

buziaczki kochane :-p:-p

Aneczko gratulacje !!!! super !!! wiesz ja zdałam prawko ponad półtora roku temu i teraz nie wyobrazam sobie abym miała jexdzic komunikacja miejską.;-)
JA jakos powracam do rzeczywistosci i jak narazie nie mysle wogóle o nastepnej ciązy.W przyszłym tygodniu robię ssobie cytogenetyczne badania sobie i męzowi - zobaczymy co nam wyjdzie a czy któras robiła sobie takie badania?? po okresie ide do swojego gina ma mi dac skierowania na cytomegalie i tokso.. Ucałowania

Buziaczki dla Hanusi - witamy Cię serdecznie

reklama
Cześć dziewczyny!:happy2:

jm80, Antila, tolka23, agusia9915, ewulka123 - ogromne dzięki dziewczyny!!!!!:-D
Ja dzisiaj stawiam!

Ściskam Was mocno
Buziaki i zapraszam na
images
images
images

Do góry